CHRIS_MALL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 SOS! Paidia xthes mpika se kati xazomares site kai sto exhs kathe fora pou mpainw sto internet me mia syndesh vgainontas thn allazei kai thn kanei me arithmo klhshs 006 .... h' 004.... ktl. Thn katargw , dhmiourgw mia allh kai pali ta idia...Ti na kanw????
Yabadabado Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 disconnect it of the web and >> Kaspersky http://www.kaspersky.com/
Yabadabado Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 sorry lol, don't disconnect, just kill the process i'm too stone lol
Jikail Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 http://www.safer-networking.org/en/download/ Κατέβασε και κάνε install με κάποιο τρόπο το Spybot S&D και κάνε ένα scan στο σύστημά σου..
REDBOUL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 mhn ksanampeis net,bgale to tilefwniko kalwdio....... Dokimase me antivirus,kaspersky,mcafee,spybot,dial up control klp,me osa perissotera mporeis ,mexri na katharisei 100% to pc soy....alliws mhn mpeis..
Yabadabado Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 yep kai katebase to reshacker, yia na diorsosis to graph bug to tea_timer.exe prosopika , i use spysweeper
HamerZ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Προσωρινά πάρε τον ΟΤΕ και κάνε φραγή κλήσης για αριθμούς του εξωτερικού
CHRIS_MALL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Προσωρινά πάρε τον ΟΤΕ και κάνε φραγή κλήσης για αριθμούς του εξωτερικού Afto to eixa kanei edw kai poly kairo eftyxws! Kanw to exis, svinw tin syndesi, dimiourgw mia allh,ola kala alla molis aposyndeomai apo to internet mou tin allazei stis kliseis exwterikou opws eipa!Etsi ti defteri fora kanei klisi sto noumero 006 ktl!Dokimasa to Karpensky alla tipota..An exei antimetwpisei kaneis kati paromoio as mou pei! Proswrina otan thelw na mpw sto internet dimiourgw nea syndesi diiagrafontas tin palia!
elteo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δεν πρόκειται να στο βρει το Kaspersky διότι δεν είναι ιός αλλά dialer. Τρέξε ένα από τα ακόλουθα ή και όλα μαζί και αφαίρεσέ το. Εγώ έχω κάνει φραγή κλήσεων σε κλήσεις εξωτερικού γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι ήσυχος, κόστο ?3 μηνιαίως. Scan Spyware (από τα καλύτερα κατα την γνώμη μου) Spybot Search & Destroy (πολύ καλό και λόγω της λειτουργίας Resident) Αdaware Microsoft Antispyware (πρώην Giant) Kαι μία συμβουλή : μην κυκλοφόρεις σε site τύπου Αstalavista, δεν βρίσκεις ποτέ αυτό που ζητάς. Αντιθέτως είναι τίγκα στους dialers, ιούς, worms και ότι άλλο φανταστείς. Μ-α-κ-ρ-υ-ά!
mpentenis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 des episis kai sto add-remove, orismena dialers exoun kanonika apegkatastash
Bigi444444 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 http://www.antidialer.co.uk/ Κατέβασε το antidialer και ρύθμισέ το να βλέπει και να αφήνει μόνο τη σύνδεση με τον isp σου. Αν ψάξεις λίγο πάντως στους φακέλους που είναι εγκατεστημένο το λειτουργικό σου θα βρεις και τον ίδιο τον dialer να τον σβήσεις με το χέρι, αν δεν έχει uninstall όπως είπε και ο προλαλήσας.
REDBOUL Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 nai re paidia mhn mpainete se ayta...yparxoyn alles mixanes anazhthshs...yahoo,google,craagle klp....
wert Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πάντος όταν είναι για να ξεσκάσω να περάσω την ώρα μου χωρίς τέτοιους φόβους βάζω ένα live dvd linux (suse 9.3 akoma) και κόβω τις βόλτες μου. Ετσι και καταφέρουν και κολήσουν κάτι στο linux και μάλιστα στο δισκάκι ε τότε μπράβο τους :grin: Αν και με τα windows μέχρι τώρα δεν μου έχει κολήσει κάτι. :wink:
CHRIS_MALL Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Paidia dokimasa ta panta...ola osa mou proteinate kai to provlima paramenei....mallon einai kapoio poly exelignmeno programma! Kamia kanouria idea???
wert Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Digisoft AntiDialer - Versione 1.0.4 - freeware :wink: Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και δείχνει αρκετά δυνατό εργαλείο. Free είναι οπότε δεν χάνεις κάτι αν το δοκιμάσεις..... Download Επίσης αν δεν έχεις firewall βάλε όπωσδήποτε ένα. Εγώ χρησιμοποιώ το kerio το οποίο κάνει και αυτό κατά κάποιο τρόπο την δουλειά ενός antidialer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.