Finn Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Γεια σας.. Ξαφνικα αν αφησω τον υπολογιστη ανοιχτο χωρις να κανω τιποτα..οταν περασει κανα μισαωρο βγαζει μπλε οθονη λεει κατι οτι ισς φταει το hardware or software κανει dumping physical memory και μετα restart..ισως φταιει που εγκατεστησα το service pack για UPS?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2002 Βρε Θεσσαλονικιοκρητικέ, το θέμα είναι τι λέει!! Όχι "κάτι λέει"... <p>Κατ'αρχήν πήγαινε στο My Computer, δεξί κλικ, Properties > καρτέλλα Advanced και ΞΕ-τσέκαρε το Automatically Restart στο υποκεφάλαιο System Failure. Μετά πες μας τι ακριβώς σου λέει στην μπλε οθόνη...
Finn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Για την ακριβεια Χαλκιδιωτης και σπουδαζω κρητη.Τεσπα...λεει check your video adapter..or check software..if you see this screen for a first time restart..otherwise wait..Dumping physical memory παει απο το 0 στο 100 και κανει restart.Λετε να φταιει το οτι εγκατεστησα καποια patches απο το Microsoft Update?<p>Μη πατατε το χορτο..καπνιστε το!
dusan7 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Poia karta grafikon exeis? Ta idia moy eknane kai emena kai ekana ena barbato format kai xanaperasa ta Win Me kai exo to kefali moy yshxo!!
Finn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 την ati rage 8MB and Voodoo 2 12 MB(με unofficial drivers).Ολα δουλευαν καλα..απο τοτε που εβαλα καποια patches με windows update με μαμησε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δοκίμασε να ξαναπεράσεις τους drivers (αχ αυτή η Voodoo!) και στην χειρότερη των χειρότερων ετοιμάσου να πάρεις άλλη κάρτα... Μια no name nVidia GeForce2 MX 400 κάνει 25 χιλιάρικα = σχεδόν τρεις μήνες τσιγάρα (αν καπνίζεις) - καιρός να το κόψεις (καλά, μην δίνεις σημασία κι εγώ έτσι λέω στον εαυτό μου )...
Finn Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..anyway το χα να παρω καρτα και μαλιστα αυτη που μου προτεινες..επειδη ανεβαινω αθηνα το σαββατο ξες κανα φτηνο μαγαζακι να παρω την καρτα?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Super Moderators Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Συγκεκριμένο μαγαζί δεν ξέρω να σου προτείνω, αν πας στην Στουρνάρη όλα τα μαγαζιά έχουν αυτή την Manli GeForce2 MX400 με 64MB RAM ΚΑΙ TV-OUT με περίπου 25 χιλιάρικα (αυτήν έχω, μια χαρά είναι αν δεν είσαι τρομερά απαιτητικός στα γραφικά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.