Godfath3r Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Hahhahahhaha...Μου φαίνεται θα καταλήξει και αυτό το τόπικ να γίνει ιστορικό!!!!
Innersense Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Όντας από τους σχετικά παλιούτσικους χρήστες του Insomnia μπορώ να πω ότι είναι ένα τα πιο ενδιαφέροντα off-topic (λέγε με μπλα-μπλα thread) όπως επίσης και ένα μπράβο στην paschalia που το άνοιξε, όπως επίσης και στους admin αν αποφασίσουν να το αφήσουν ανοιχτό. Το λέω αυτό γιατί το να βρει κανείς ένα thread στο οποίο έχει πέσει απίστευτο γέλιο δεν γίνεται σε καμία περίπτωση με search παρά μόνο αν το θυμηθεί κάποιος χρήστης που το είδε. Στο θέμα μας λοιπόν, το post που ξέθαψε ο rafraf24 είναι απλά θεϊκό και από τις κορυφαίες πραγματικά στιγμές του Insomnia που έχει πέσει γέλιο μέχρι δακρύων. Δυστυχώς δεν θυμάμαι κάποιο χαρακτηριστικό για να το βρω και να δώσω link, αλλά θυμάμαι ότι είχε παίξει ένα thread κάποια στιγμή από έναν τύπο που έγραψε κάτι του στιλ ¨κάτι ήθελα να ρωτήσω και τα ξέχασα¨ στο οποίο είχε γίνει επίσης ένας μικρός πανικός πριν κλειδωθεί (αν θυμάμαι καλά) και το οποίο κατά καιρούς επανερχόταν στην μνήμη μου κάνοντας με να γελάω και να αρχίσω να συνειδητοποιώ ότι το πολύ Insomnia κάνει κακό!
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ευχαριστω οσους με προτεινανε για το μελος με τα ιστορικα posts. εχετε ολοι την καταρ.. εχμ ευχη μου!!
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Luxx όσες αντιπάθειες δημιουργήθηκαν με τις όποιες απορίες είχες, άλλες τόσες συμπάθειες είχες εξίσου Τελικά ο υπολογιστής δουλεύει ρολόι;
Luxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ναι εδω και 5 μηνες χωρις sservice packs και κανενα Update και χωρις softaware firewall παει ρολοι!!
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 ναι εδω και 5 μηνες χωρις sservice packs και κανενα Update και χωρις softaware firewall παει ρολοι!! Hahahahhahhah... Καλά την έκοψα εγώ την δουλειά με τον δρόμο που τραβάει το τόπικ αυτό... :-P
Godfath3r Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Για κοιτάξτε και αυτό...Καλά έχω λιώσει στο γέλιο έτσι...?http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=130439
paschalia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Με τι απορρυπαντικό να πλύνω το car μου? Το χρυσο φτυαρι με μαλαματενια λαβη .
poromenos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=151917&page=3 opoioi asxoloudai me to thema tha gelasete me tin kardia sas!
nontasg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 ναι εδω και 5 μηνες χωρις sservice packs και κανενα Update και χωρις softaware firewall παει ρολοι!! Καλά ρε τι pc έχεις????Πώς προστατεύεται από ιούς και τέτοια?? Μη μου πεις ότι ακόμα το έχεις έτσι????
Adavis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2006 Μιλάμε ότι τα περισσότερα από αυτά βγάζουν πολύ γέλιο... Μπράβο σας που τα θυμάστε...
ntountou Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2006 το video του red30 για το περίφημο topic: "Τι είναι αυτό;" που το έδινε εδώ το έχει κανείς ?? το link δε δουλεύει και είμαι πολύ περίεργος να το δω
blackwar Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 το video του red30 για το περίφημο topic: "Τι είναι αυτό;" που το έδινε εδώ το έχει κανείς ??το link δε δουλεύει και είμαι πολύ περίεργος να το δω Φίλε ntountou το ανέβασα στο rapidshare για σένα' date=' και για οποιον άλλων το θέλει, διαβάζοντας το ιστορικό τοπικ με το δισκάκι NAL. http://rapidshare.de/files/28707074/Video_red30.rar (370 kb) Υ.Γ : Το είχε ξανανεβάσει ο[b'] Pigeon[/b] πριν από καιρό, αλλά δεν βρίσκω το λιγκ. Τεσπα!
ntountou Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Γαμάτο Ευχαριστώ πολύ ρε συ blackwar, μακάρι να το είχα όταν διάβαζα και τα posts.. μιλάμε για τρελό topic ο red30 μετά το μπανάρισμα εμφανίστηκε πουθενά ? ξέρει κανείς ?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2006 Eμφανίζεται κάθε 1η και 15 στο οικείο αστυνομικό τμήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.