Προς το περιεχόμενο

Ιστορικά topics

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ανήκει ακριβώς στην κατηγορία των ιστορικών τόπικ, αλλά αυτό με 3600 περίπου απαντήσεις και κοντά 138000 εμφανίσεις έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, και είναι και πολύ χρήσιμο για όλους μας.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δυστυχώς, όταν δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα τα αποφεύγεις πασχαλιά.

Όταν αρχίζεις και γίνεσαι [παραλία με διαφορετική γραφή ] οι άλλοι [εγώ για την ακρίβεια] σε αντιμετωπίζουν έτσι.

Δεν θα ήθελα να σε προσβάλω, αλλά, αν το σκεφτείς, θα δεις ότι τα περισσότερα threads που ανασύρθηκαν κλειδώθηκαν [δεν έχει καμία μομφή προς το άτομό σου αυτό, αλλά μάλλον η ανάγκη σου να δείξεις ότι είσαι η Βούρτση [σωστά το έγραψα, παρακαλώ να μην παραφραστεί/μπερδευτεί από κανέναν] δεν σε αφήνει να δεις τα σχεδόν αυτονόητα.

Αυτά, και τέλος από εμένα [ως την στιγμή που θα επανέλθω].

Δημοσ.

Και επειδή είναι κρίμα να χαλαστεί το θέμα με αντιπαραθέσεις' μην πάτε πολύ μακριά... Πόσοι και πόσοι δεν διαβάσαμε τις απορίες του lazaross, που αν είχα τον υπολογιστή του, θα τον είχα κάνει ενιδρύο!!! :lol:

Δημοσ.

Ρε,εδώ μπαίνουμε για να μας πούνε πόσο όμορφοι είμαστε,πόσα λεφτά έχουμε,πόσο ξανθοί γαλανομάτηδες είμαστε,τι ωραία που τα λέμε κλπ.Αν είναι -"ανοιχτοί" όντες- να μας προσάψουν κακιούλες,πάμε και στο γήπεδο.

Παναγιώτη,μη μου χαλάς τη συμπάθεια.

Δημοσ.

Μαριε1957 εγω δεν μπαινω για να μου πουνε οτι ειμαι ωραια- ξανθια - πλουσια -διμετρη και το ποσο τελεια τα λεω (δε μ'ενδιαφερει ιδιαιτερα να τα πω καλα ..) αλλα απο ατομα που μπαινουν σε ενα τοπικ μονο για να την πουν στον αλλον (λογω υποκειμενικων καθαρα κρισεων) και με εμμεσες απειλες τυπου ( θα επανελθω) το μονο που μπορω να τους πω ειναι ''Μαγκακι , καντο γαργαρα το θα επανελθω ''

Btw κανενα τοπικ που ανεσυρα , δεν εχει κλειδωθει -θα επρεπε να το τσεκαρεις πριν γραψεις .

(Ειπα δεν θα ξεσυνεριστω ε ? Βουρτση )

Δημοσ.

Επειδή το παρών τόπικ έχει ενδιαφέρον καλό θα ήταν να μην κλειδωθεί, οπότε ας τα πείτε με pm οποιαδήποτε διαφωνία έχετε.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτό το τόπικ με το δισκάκι from outer space των 25TB πως το έχασα εγώ?? Να τι παθαίνω με το να μη μπαίνω σε topics αν δεν είναι κατατοπιστικός ο τίτλος..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...