rafraf24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω αν ανήκει ακριβώς στην κατηγορία των ιστορικών τόπικ, αλλά αυτό με 3600 περίπου απαντήσεις και κοντά 138000 εμφανίσεις έχει ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, και είναι και πολύ χρήσιμο για όλους μας.
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μια συγνωμη που αφεθηκα και ξεσυνεριστηκα ... Για τα υπολοιπα
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχώς, όταν δεν σου αρέσουν κάποια πράγματα τα αποφεύγεις πασχαλιά. Όταν αρχίζεις και γίνεσαι [παραλία με διαφορετική γραφή ] οι άλλοι [εγώ για την ακρίβεια] σε αντιμετωπίζουν έτσι. Δεν θα ήθελα να σε προσβάλω, αλλά, αν το σκεφτείς, θα δεις ότι τα περισσότερα threads που ανασύρθηκαν κλειδώθηκαν [δεν έχει καμία μομφή προς το άτομό σου αυτό, αλλά μάλλον η ανάγκη σου να δείξεις ότι είσαι η Βούρτση [σωστά το έγραψα, παρακαλώ να μην παραφραστεί/μπερδευτεί από κανέναν] δεν σε αφήνει να δεις τα σχεδόν αυτονόητα. Αυτά, και τέλος από εμένα [ως την στιγμή που θα επανέλθω].
MariaTs. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Και επειδή είναι κρίμα να χαλαστεί το θέμα με αντιπαραθέσεις' μην πάτε πολύ μακριά... Πόσοι και πόσοι δεν διαβάσαμε τις απορίες του lazaross, που αν είχα τον υπολογιστή του, θα τον είχα κάνει ενιδρύο!!!
marios1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ρε,εδώ μπαίνουμε για να μας πούνε πόσο όμορφοι είμαστε,πόσα λεφτά έχουμε,πόσο ξανθοί γαλανομάτηδες είμαστε,τι ωραία που τα λέμε κλπ.Αν είναι -"ανοιχτοί" όντες- να μας προσάψουν κακιούλες,πάμε και στο γήπεδο. Παναγιώτη,μη μου χαλάς τη συμπάθεια.
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μαριε1957 εγω δεν μπαινω για να μου πουνε οτι ειμαι ωραια- ξανθια - πλουσια -διμετρη και το ποσο τελεια τα λεω (δε μ'ενδιαφερει ιδιαιτερα να τα πω καλα ..) αλλα απο ατομα που μπαινουν σε ενα τοπικ μονο για να την πουν στον αλλον (λογω υποκειμενικων καθαρα κρισεων) και με εμμεσες απειλες τυπου ( θα επανελθω) το μονο που μπορω να τους πω ειναι ''Μαγκακι , καντο γαργαρα το θα επανελθω '' Btw κανενα τοπικ που ανεσυρα , δεν εχει κλειδωθει -θα επρεπε να το τσεκαρεις πριν γραψεις . (Ειπα δεν θα ξεσυνεριστω ε ? Βουρτση )
marios1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 /me στρίβει με ελαφρά πηδηματάκια(αν κει με εμποδίζει η μπάκα),καλή συνέχεια\
rafraf24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Επειδή το παρών τόπικ έχει ενδιαφέρον καλό θα ήταν να μην κλειδωθεί, οπότε ας τα πείτε με pm οποιαδήποτε διαφωνία έχετε.
haris_ch02019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 kai egw psifizw lazaross giati re gmt ton kanate ban!!gelagame!!
-nick- Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 θυμαμαι κατι φασεις στο μπλαμπλα που μαλωνανε οι εθνικοετσι με τους διεθνιστοαλλιως
Pablo_Hasan Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Eixe kanei ena topic sto mplampa enas tupakos, den 8umamai akribws, mpakaliaro nomizw ton elegan kai rwtage posh thn exoume!
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Στιχομυθια Theobabis Godfather Theobabis
Sadako Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Ρε παιδιά, αυτό το τόπικ με το δισκάκι from outer space των 25TB πως το έχασα εγώ?? Να τι παθαίνω με το να μη μπαίνω σε topics αν δεν είναι κατατοπιστικός ο τίτλος..
wizzy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 a re Sadako, ki egw auto to topic eixa sto mialo mou !!! Apisteuto topic, prepei na einai to topic pou exei to record se views...!! Ola ta lefta !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.