paschalia Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Ποια τοπικς σας εχουν μεινει αλησμονητα οταν τα διαβασατε ? Λογω ημερας χαζευα τοπικς παλιων και μεχρι στιγμης ειναι 3 τα τοπικς που με εκαναν να θελω να τα ''σημειωσω'' ( Τι κριμα που εχει χαθει τελευταια ο Θεο-Μπαμπης . Μολις σημερα ειδα τι φοβερα τοπικς εχει ανοιξει..! ) So here we are : Ενα ειναι REQ: odhgies gia hli8eious - Kαταπληκτικη μεταφραση ( λολ) Δευτερο ειναι επεξεργασια σε PM Και Τριτο ειναι off-topic, sorry, αλλα με τρωει η απορια * Καθως και αυτο (μολις το διαβασα) : beware spoilers, beware spoilers, beware... Θα ακολουθησουν κι'αλλα , μιας και υπαρχει πολυ υλικο
paschalia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Ω γιεπ . Εχω μπολικο απο ελευθερο χρονο - απο τα μπατζακια μου τρεχει . Αλλα εσυ που εγραψες ενα σπαμ-ποστ δεν θα μπορουσες να εγραφες και ενα τοπικ που σου'χει μεινει στα 5 (+ ?) χρονια που εισαι μελος βρε Τουφα ?
guido Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Egw pali pisteuw pws ola ta post tou lazaross einai pia istorika
theobabis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 paschalia, ειμαι της αποψης οτι αν επικεντρωθεις σε κειμενα των random, Μαριου θα αποκτησεις μια λιστα χωρις τελος... Eπισης τσεκαρε και τα κειμενα του κυριου εδω που προς μεγαλη μου λυπη εχει παψει πια να ποσταρει στο ισομνια.
marios1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 paschalia' date='ειμαι της αποψης οτι αν επικεντρωθεις σε κειμενα των random, Μαριου θα αποκτησεις μια λιστα χωρις τελος... ...([/quote'] Δήλωσα,δηλώνω και -αν δεν προκύψει κάτι- θα δηλώνω fan σου. Ας όψεται ο Παρακείμενος που σε κρατάει μακρυά απ' το πάνθεον των γνωριμιών μου... :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 [...]Ας όψεται ο Παρακείμενος που σε κρατάει μακρυά απ' το πάνθεον των γνωριμιών μου... :-P Η έμμεση πλην σαφής αναφορά στο πρόσωπό μου' date=' με αναγκάζει να παρέμβω: 1. Ε, φάουλ! Δεν νομίζω ότι ταιριάζει στο θεομπαίχτη [b']theobabis[/b] μια απλή προσθήκη σε ένα πάνθεον γνωριμιών. Είναι ξεχωριστό κομμάτι που απαιτεί ξεχωριστή θέση. 2. Δεν τον κρατάω μακρυά σου χωρίς λόγο - θέλω να'χω κι εγώ μια αποκλειστικότητα έναντι εσού. Είχα την τύχη και τιμή να γνωρίσω ελάχιστους αλλά διαλεχτούς (φτιαγμένους από αγνό παρθενό μαλλί, κατσικίσιο τυρί, προβατίσιο γάλα κλπ :-P). Επί της ουσίας: Προσυπογράφω και με τα τέσσερα πόδια μου τα αναγραφόμενα από τον theobabis. Γουφ!
KeLeMaN Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Eγω σαν φανατικος των αγγελιων παλια,τις ωραιες εποχες με τα replies εχω να πω ενα ονομα... Raptor ... αν θυμαμαι καλα... Το ατομο ειχε απιστευτο γελιο ...Εμπαινε σε ολες τις αγγελιες και εκανε κατι προσφορες απιστευτες... Πουλαγε καποιος κατι με 200 ευρω και εμπαινε να προσφερει 10 μουχαχαχαχαχαχαχαχα Αυτος και αλλος ενας (δεν θυμαμαι το νικ) που σε ενα παζαρι με εναν πωλητη ηταν ετοιμος να προσφερει και το κορμι του.... Αυτα ηταν τοπικ ααααχχχχχ..................
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δυστυχως στα ατομα με μεγαλο αριθμο ποστς δεν υπαρχει η δυνατοτητα να βρεις ποστς τους ή τοπικς τους απο την αρχη μιας και υπαρχει ο περιορισμος των 20 σελιδων ή γιατι εχει αποσυρθει απο την κυκλοφορια το μπλα-μπλα .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Eγώ θα έλεγα ευτυχώς απο μια άποψη Μπορεί ο δικός σου ελεύθερος χρόνος να είναι άπειρος, αλλά του Paredwse οχι [νομίζω ?]. Επίσης προτείνω το επόμενο Thread σου να έχει τίτλο: Πώς πέρασα το καλοκαίρι που μας έφυγε.
paschalia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Λυπαμαι , αλλα δε μπορω να πω οτι παρακολουθω το σκεπτικο σου οσον αφορα τον Παρεδωσε που τον πεταξες χυμα -δεσει δεν δεσει - σε οτι γραφεις . Επισης ευχαριστω για την προταση . Να'σαι σιγουρος οτι το επομενο ακυρο τοπικ μου θα κλειδωθει παρ'αυτα . Για να μην εχει κλειδωθει το παρον σημαινει δυο πραματα α) ΔΕΝ ειναι ακυρο β) Προσφερεται για σπαμ ποστς απο επαγγελματιες του ειδους κ.ο.κ
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δεν ξέρω για ιστορικά topics,αλλά θυμάμαι ένα post που και μετά από 90 χρόνια αν ζω,θα το θυμάμαι ή θά'ναι το τελευταίο που θα ξεχάσω. Δεν θυμάμαι ούτε topic ούτε user.. Κάποιος ρώτησε για την χρήση ενός προγράμματος και έλαβε περίπου την εξής απάντηση:"κρίμα που δεν έχω το πρόγραμμα γιατί αν το είχα θα ήξερα να σου πω"!!!
marios1957 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Σε επαναφέρω,(pasch),είσαι λάθος για τον Παναγιώτη.Θα πρέπει να τον γνωρίσεις για να δεις... ΔΕΝ θα κλειδωθεί τπτ αμ δεν αλληλομπινελικωθούμε. Υ.Γ.Και μένα θα με ενδιέφερε να πω πως περάσαμε το καλοκαίρι,αλλά αλλού,όχι εδώ μέσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.