bad_freddy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Βασικά το παιχνίδι το συνάντησα πρώτη μέρα κυκλοφορίας στο fnac και το πήρα original δεν μπόρεσα να αντισταθώ. Ζητάει minimum 1,5 Ghz Pentium 4 or AMD, 512 ram και έχω AMD Athlon 2500+ (1837 Mhz), 1Gb ram και Nvidia FX5600 (256MB) και αντιμέτωπίζω πάρα πολλά κολλήματα γενικα και ειδικά στα σημεία που έχουν πολύ κόσμο ή θάλασσα. Αν πχ. στρέψω το βλέμμα μου στο ίδιο δωμάτιο απο την πλευρά που δεν είναι ο κόσμος (ούτε 20 άτομα) πάει σφαίρα. Μόλις γυρίσω την κάμερα προς τον κόσμο σέρνεται. Οτι ανάλυση και να βάλω (μέχρι και720*536 που έχει δοκίμασα εως και 1024*768,) τα κολλήματα είναι ακριβώς τα ίδια και με ολα τα details off. Δοκίμασα και έβαλα τελευταίους Nvidia drivers και το 1,1 patch αλλά τα ίδια με αποτέλεσμα να έχω αρχίσει να κλαίω τα 40 ευρώπουλα... Καμμιά λύση υπάρχει μήπως?
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 egw me radeon 9800 PRO kai OLA ma OLA full paizei teleia to paixnidaki, oxi san to oblivion (eleeinoi kai trisa8lioi ths bethesda) pou den paizei ka8olou... exw akoma dromo mexri na termatisw pantws...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Mpa ta rating auti tin fora einai pio eukola...to AI pio eksupno opote pio eukolo...palia itan toso xazo pou oti kai na ekanes se pernan prefa...tora mporeis na skotoseis pollous xoris provlima...Nightwolf akoma paraponiese re gia to OB...elpizo me to patch na mporeseis na to pekseis telika giati einai krima gia ena toso kalo game...
bad_freddy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 egw me radeon 9800 PRO kai OLA ma OLA full paizei teleia to paixnidaki' date=' oxi san to oblivion (eleeinoi kai trisa8lioi ths bethesda) pou den paizei ka8olou... exw akoma dromo mexri na termatisw pantws...[/quote'] Καλά και εμένα το oblivion ίσα που κουνιόταν. Απλά σπάω το κεφάλι μου τι φταίει απο hardware (αφού είμαι μέσα στα minimum) ή ίσως απο ρυθμίσεις software και πάει έτσι γι αυτό λεω μήπως υπάρχει κάποια πρόταση?
N1ghtW0lf Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 tdi kai egw to efxomai giati 8ELW na to paiksw kapoia stigmh... To AI tou hitman pantws einai polu kalo pantws... Edw an exeis ligo blood sta rouxa sou, fwnazoun oi skopoi...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 sovara ean exeis aima?Den to proseksa...kalo!Vasika file bad ta post effects kollane to game...kai parepi to epeidi kolaei to mouse sto main menu den simainei oti kolaei kai mesa sto game...emena vasika mono stin pista pou ginete ena party sta xiona kolouse otan pernousa apo to bar...mono ekei...gia desto ean den to exeis idi proseksei...
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 kai an uparxei aima sto patwma, akoma kai mia stagona, thn akolou8oune oi frouroi na broune apo pou proerxetai! apisteuto AI...pragmatika polu kalo!
bad_freddy Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 sovara ean exeis aima?Den to proseksa...kalo!Vasika file bad ta post effects kollane to game...kai parepi to epeidi kolaei to mouse sto main menu den simainei oti kolaei kai mesa sto game...emena vasika mono stin pista pou ginete ena party sta xiona kolouse otan pernousa apo to bar...mono ekei...gia desto ean den to exeis idi proseksei... Καλά στο main menu σέρνεται τρελά, στο παιχνίδι μέσα βασικά όπου υπάρχει κόσμος πχ. στο κεντρικό χωλ της όπερας (3η αποστολή) σέρνεται επίσης πολύ. Αν στον ίδιο χώρο στρέψω την κάμερα προς τα δεξιά που δεν έχει κόσμο πάει σφαίρα, αν ξαναγυρίσω στον κόσμο σέρνεται... Βάσικα έτσι όπως πάει φαντάζομαι οτι οταν φτάσω στην αποστολή με το πάρτυ θα κολλήσει το σύμπαν στο pc μου με τόσο κόσμο... Υ.Γ. Post effects είναι στο off και παίζω σε 800*600 με medium details, high textures, shadows off και εννοείται AA k AF off... Τι άλλο να κάνω???
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Εμενα παντως ρε παιδες με την 6600 στα 1024 και high τα περισσοτερα video options επαιζε μια χαρα. Πολυ λιγη καθυστερηση ειχε στα σημεια με τον πολυ κοσμο, πχ στο "death of crows" και σε κανα δυο αλλα σημεια που ειχε πολλους μαζεμενους. Αλλα οχι κατι το φοβερο και εκνευριστικο. Για την ιστορια, το τελειωσα χωρις να πεσει παρα μονο μια σφαιρα. Ειχα πει να το τελειωσω χωρις να πεσει καμια (με εξαιρεση φυσικα το τελος), αλλα αυτη η μια ειναι αναποφευκτη με τον τυπο στην αποστολη πριν το requiem, στο λευκο οικο. Αυτη τη μια του την εσκασα με sniper στο κεφαλι, αφου παρατηρησα που παει και στηνεται. Ακομα και στην αλλη αναποφευκτη μονομαχια στην προηγουμενη απο αυτη πιστα (με τα 2 παρτυ, πανω και κατω) καταφερα κυνηγωντας τον αντιπαλο να τον δηλητηριασω με την ενεση. Και τωρα ερωτηση (προσοχη, spoilers included): Στο τελος, η Diana μιλαει με καποιον/α στο τηλεφωνο (μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι μιλουσε σε γυναικα, αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι) και τον/την αποκαλει "your majesty". Καμια πρωτη ιδεα του τι μπορει να παιζει?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αν και δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί (είμαι ακόμα στον Μισσισιπή γιατί δεν είχα καιρό να παίξω Hitman), δεν μπόρεσα να αντισταθώ να διαβάσω. Θεωρητικά όπως διάβασα στο wikipedia -και δεν το είχα παρατηρήσει- στο σήμα της agency φαίνεται η βασιλική κορώνα. Η agency είναι αγγλική (όπως και η Diana φαίνεται από την προφορά της), οπότε η majesty είναι προφανώς η βασίλισσα της Αγγλίας.
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Σε αυτο που λες πηγε κι εμενα το μυαλο μου. Δεν αποκαλουν και πολλους με αυτο τον τιτλο εξαλλου. Αν και μπορω να πω οτι το συμβολο για το οποιο μιλησες, αν και το ειχα παρατηρησει απο το πρωτο hitman, δεν το συνδυασα ετσι. Αλλα ηθελα να ακουσω και καμια ιδεα απο αλλους. Αρα απ'οτι φαινεται εκει κλεινουμε δηλαδη ε? Χοχο... Αντε και hitman 5 με το καλο!
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Καλά στο main menu σέρνεται τρελά' date=' στο παιχνίδι μέσα βασικά όπου υπάρχει κόσμος πχ. στο κεντρικό χωλ της όπερας (3η αποστολή) σέρνεται επίσης πολύ. Αν στον ίδιο χώρο στρέψω την κάμερα προς τα δεξιά που δεν έχει κόσμο πάει σφαίρα, αν ξαναγυρίσω στον κόσμο σέρνεται...Βάσικα έτσι όπως πάει φαντάζομαι οτι οταν φτάσω στην αποστολή με το πάρτυ θα κολλήσει το σύμπαν στο pc μου με τόσο κόσμο... Υ.Γ. Post effects είναι στο off και παίζω σε 800*600 με medium details, high textures, shadows off και εννοείται AA k AF off... Τι άλλο να κάνω???[/quote'] ti karta grafikwn exeis file?
N1ghtW0lf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 exw kollhsei sthn pista "slugger sinistra" pou einai oi FBI agents re gmt, alla den mporw na mpw mesa sto spiti....pou 8a pei 8a to petuxw kapoia stigmh...
hralman Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Ελα ρε, αυτη ειναι απο τις ευκολοτερες του παιχνιδιου. Θα σου δωσω ενα tip μονο απο δω, αγορασε τα intel της πιστας και διαβασε κατι που λεει για donuts... προσπαθησε να το εκμεταλλυετεις και θα σου λυσει τα χερια μετα. Αν θελεις να σου πω ακριβως τι να κανεις στειλε pm για να μη το γραψω εδω που ισως καποιοι θελουν να το τελειωσουν μονοι τους.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 nai tipota idietero auti i pista...ama goustareis tous skotoneis kai olous xoris na parei kaneis prefa...ontos file hralman kai go 2 sfaires eriksa kai tis duo me to sniper...tin mia opos eipes sto white house kai mia sto club ton kokkino typa...alla afou to termatiseis kai meta einai fasi pou to ksanapezeis kai prokaleis tin katastrofi...psychopath kai etsi!!! p.s. Freddy ontos re kollite ti gfx exeis etsi apo periergia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα