Προς το περιεχόμενο

Hitman: Blood Money

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Φιλoi μου με πεταει εξω το παιχνιδι hitman:blood money μετα απο μερικα δευτερολεπτα που μπαινω στο κεντρικο μενου του.Μου εμφανιζει το εξης μυνημα αλλα δεν πολυκαταλαβαινω τι εννοει.Σας στελνω σε links τα screenshot απο τα μηνυματα λαθους.Επισης ανοιγει μονο απο το autorun εικονειδιο.οταν παταω το .exe αρχειο μου εμφανιζει το εξης μηνυμα που σας δειχνω στο δευτερο link.μηπως φταiει αυτο που με πεαει εξω το παιχνιδι μετα?

Help Παιδια!:(

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/dimjames/44991/529496

http://briefcase.pathfinder.gr/zoom/dimjames/44991/529796

Δημοσ.

exei polla problems file mou to hitman...eman de me petaei ekso alla eksigisa se parapano post giati DEN mporo na to pekso me tipota!

oso gia to problima sou...ante na breis ti fteei...genikos to pc sou pezei ta panta; exis kana problem; giati emena pezei ta panta! ara fteei to game

Δημοσ.

@ mitsios : δοκίμασε αυτό κ αυτό

@ greeneye : δοκίμασε κ τους δυο να δεις ποιος είναι ο καλύτερος για σενα, εγω με τους 91.28 έπεσα 1000 μονάδες στο 3dmark05

Δημοσ.
@ mitsios : δοκίμασε αυτό κ αυτό

@ greeneye : δοκίμασε κ τους δυο να δεις ποιος είναι ο καλύτερος για σενα' date=' εγω με τους 91.28 έπεσα 1000 μονάδες στο 3dmark05[/quote']

Φιλε μου στη αρχη μου ζητουσε αυτα τα δυο .dll αρχεια.Τα κατεβασα και τωρα μου βγαζει το μηνυμα που σας δειχνω στα links.Θα δοκιμαζω drivers και εγω να δω μπας και δω φως!

Δημοσ.

Καμια βελτιωση με το δικο μου προβλημα παντως.Εβαλα και τους 84.43 drivers μπας και γινει το θαυμα αλλα τιποτα.Τα ιδια,τα ιδια,τα ιδια..Εν τω μεταξυ με εναν τυπο που μιλουσα σε ενα αμερικανικο forum μου λεει οτι αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα παροτι εχει κανονικο,γνησιο το DVD!Αρα δεν φταινε τα αντιγραφα..Αν εχεις τυχη διαβαινε..:-D

Δημοσ.

Μπράβο ρε Mad_man, γειά σου ρε φίλε. Με το patch δούλεψε μια χαρά επιτέλους, όλα τα γραφικά τέρμα και πιάνει 100+ fps σταθερά. Και δεν θέλει καν νέο...σπαστήρι, παίζει με το ίδιο γνωστό asr κόλπο. Ήδη άρχισαν οι κίλες :)

Δημοσ.

Προβλημάτων συνέχεια. Σε κάποιο σημείο της 4ης αποστολής (στην Όπερα) το παιχνίδι κρασάρει με μήνυμα λάθους "pure virtual call" ή κάτι τέτοιο. Και κρασάρει πάντα στο ίδιο σημείο το ρημάδι, όταν πάει να μπει μια μουσική. Χμ....

Πάντως είναι φοβερό παιχνίδι, μέχρι στιγμής μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλο Hitman και τα γραφικά είναι φοβερά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...