Προς το περιεχόμενο

Hitman: Blood Money

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια,ομολογω οτι χρειαζομαι την πολυτιμη βοηθεια σας.εγκαθιστω το παιχνιδι κανονικα αλλα δεν παιζει μετα και μου ζηταει να βαλω το γνησιο cd.με τα daemon tools τα κανω αυτα.οποιος με βοηθησει του ειμαι υποχρεος!ευχαριστω!:-D

to agorases kanonika ??? an nai valtodiskaki mesa ....

alliws agorase to ..

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Ευχαριστω για τις πολυτιμες πληροφοριες σου KenZone..:mrgreen: "GhostRiderLSOV" θα σου στειλω ΡΜ αν...ξερεις...:-D

are c ti 8a kanes an dn ipirxe kai to insomnia ...

Δημοσ.

Φιλοι μου εχω ενα αλλο προβλημα τωρα ομως..Με το που δημιουργω το image οταν παω να τρεξω το παιχνιδι μου λεει οτι λειπει ενα αρχειο MSVCR71.DLL.Ανοιγει μονο απο το αutorun το εικονειδιο και το εγκαθιστω κανονικα αλλα μολις παω να το τρεξω μου λεει ξανα οτι λειπει το συγκεκριμενο αρχειο!εχω δοκιμασει και τα δυο dvd drives αλλα τιποτα..Σε ενα φιλο μου παιζει κανονικα ομως.εχω τρελαθει λιγακι..αν ειχα και λιγη απο τη βοηθεια σας.Χρησιμοποιω ολα τα προβλεπομενα αρχεια,οδηγιες και προγραμματα απο το gamecopyworld αλλα τιποτα...

• Moderators
Δημοσ.

Πράγματι, αλλά αν παρατηρήσεις, τα models των ανθρώπων είναι με λιγότερο detail. Ειδικά αν σηκώσουν το χέρι και δεις πως τα δάχτυλα είναι ενωμένα κλπ.

Δημοσ.

Afou to anefera re parapano sto thread...ontos einai apisteuto to posa NPCs yparxoun kai as einai 5-10 ta montela...kai oxi tipota alla den kollaei xristo!!!Fantasou esti to OB!!!lol?

p.s. tora pou to pezo 2nd time gia polu ksilo(oxi tpt alla na dokimaso kai ta opla afou to termatisa exontas riksei mono 2 sfaires!!!) proseksa oti petaei to maxairi katapliktika...sto kranio...lol...

Δημοσ.

ego to xekinisa na to paizo sto laptop . me mia x700 . kanena provlima apo texnikis apopsis . genika pantos den me enthousiase oso to proigoumeno . elpizo argotera na exei kati kalo . mono tin proti apostoli ekana . tha deixei . kati mou leei omos oti tha to varetho prin to termatiso

Δημοσ.

re paidia tha boithisi kaneis; mou kolaei sinexos kathe liga sec i eikona

kai meta sinexizi...san ena cd diladi pou mia diabazei kai mia oxi kai perimenis.

Ti sto kalo...exo 6800...teleytaious drivers se OLA.

eimai kai gnosths,pezo apeira games kai brisko panta monos ti lysh alla edo

pragmatika i episthmh sikonei ta xeria psila.Prepei na exei trelo problima

to game...fisika kai tha pezei se kapoious...se mena pantos kolaei asxima

kai den mporeis na paiksis oute lepto.

Δημοσ.

Τι να πω ρε greeneye και εγω την 6800 εχω αλλα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δοκίμασες άλλους drivers για την κάρτα γραφικών ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...