Προς το περιεχόμενο

Hitman: Blood Money

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το πήρα προχθες το πρωί από τον γνωστό θείο όλων μας. Το έτρεξα σήμερα. Δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου. Είμαι fan της σειράς (έχω τελείωσει τα δύο πρώτα, αλλά όχι και το Contracts) και όσο έπαιξα μου φάνηκε λίγο προχειρογραμμένο, δεν σε έβαζε καθόλου στο κλίμα του παιχνιδιού μέχρι να αρχίσει η δράση. Που αρχίζει στο πρώτο λεπτό το μπαμ-μπουμ με το δίκανο...Είμαι σίγουρος ότι βελτιώνεται αργότερα όμως.

Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι το performance. Είτε είναι σε high detail, είτε στο low τρέχει γύρω στα 40-80 fps (ανάλογα τη σκηνή) αλλά τρώει συνέχεια περίεργα κολλήματα και είναι εντελώς unplayable. Δηλαδή από τα 60fps πέφτει στιγμαία στα 20 και μετά πάλι 60. Ίσως κάτι δεν γουστάρει στο configuration του μηχανήματός μου (που παίζει τα πάντα, δεν είναι δα και παλιό. 3800X2, 1,5GB μνήμη στα 400MHz, x800gt 256mb o/c 20% πάνω, sata raid 0, latest drivers παντού κλπ).

Δεν είναι δυνατόν να παίζει το Condemned ή το Oblivion τσίτα με full detail και το Hitman (που έχει πολύ χειρότερα γραφικά) να σέρνεται. Θα συνεχίσω να το ψάχνω πάντως, είναι από τα παιχνίδια που δεν αφήνονται έτσι εύκολα. Απλώς σαν πρώτη εντύπωση απογοητεύτηκα πολύ.

Δημοσ.

Τελικά μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό που υποψιαζόμουν, το παιχνίδι έχει πρόβλημα με τις x800-850 και ακούγεται ότι σύντομα θα δεήσει να βγάλει patch η εταιρία.

Πράγμα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ κατά τη γνώμη μου. Μήπως πρέπει να τους πούμε κι ευχαριστώ? Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, αλλά έλεος πια, πόσες εταιρίες υπάρχουν που βγάζουν τσιπάκια για κάρτες γραφικών? Πόσα μοντέλα υπάρχουν πια, έλεος, δεν μπορούν να τεστάρουν πριν βγάλουν το παιχνίδι? Θα αγοράζατε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν είναι software αλλά ξέρετε από πριν ότι θα κολλάει, ότι θα θέλει patches και διορθώσεις για να δουλέψει όπως πρέπει? Θα πέρνατε ελαττωματικό αμάξι? Τηλεόραση που έχει οποιοδήποτε πρόβλημα? Στιφτήρι κινέζικο για τα πορτοκάλια που θέλει πείραγμα για να δουλέψει? Λυπάμαι αυτούς που αγοράζουν, τίποτα άλλο...εγώ τουλάχιστον μόνο τα νεύρα μου χαλάω.

Ξενέρωσα ήδη, uninstall.

Δημοσ.

μια απο τα ίδια κι εδώ με x800 pro, επισης ένα αλλο που μου έτυχε ειναι στον πρώτο τσαμπουκά με το δίκανο πριν να ανοίξω την πορτα και να μπω στο χώρο με του 2 γκανγκστερ αυτοί σαν φαντάσματα πέρασαν την κλειστη πορτα κι αρχισαν να με πλακώνουν!!

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω κανεις δεν επαιξε το προηγούμενο(Contracts). Ουτε και εγω πάντως το επαιξα το προηγουμενο και ελπιζω να ειναι πολυ καλύτερο το blood money τωρα που ερχεται με το καράβι... Παντως κατι screenshots που ειδα στο gamespot μου φάνηκε ωραίο.

Δημοσ.

Guys ego den eida oute ena bug kai oute ena performance prob...mionontas to lightin ftiaxnoun ta fps...ego me ola sto full kai akoma stin 6 pista pou exei parelasi kai eilikrina exei pano apo 500 NPCs ston dromo kai den kollaei kathoulou...ekpliktiko engine...to game einai ola ta lefta....

p.s. Entaksei den pezei kala se ATI!Sopa den to ikseres dld oti ta pio polla games trexoun se Nvidia?Etsi paei...auto den simainei oti to game den mamei kai dernei...

Δημοσ.
p.s. Entaksei den pezei kala se ATI!Sopa den to ikseres dld oti ta pio polla games trexoun se Nvidia?Etsi paei...auto den simainei oti to game den mamei kai dernei...

Φίλε μου, εγώ θα σου έλεγα ακριβώς το αντίθετο σύμφωνα με όσα έχω δει τον τελευταίο καιρό, δηλαδή ότι είναι η nVidia αυτή που έχει μείνει πίσω. Αλλά δεν είμαστε εδώ για να πούμε ποιά είναι η καλύτερη εταιρία, ούτε έχω τίποτα με την nVidia, προς Θεού.

Όταν δεήσουν να βγάλουν το patch μπορεί όντως να μαμεί και να δέρνει, τώρα όμως για ένα τεράστιο ποσοστό gamers είναι απλώς unplayable λόγω του performance problem. Θα μπορούσαμε να λέγαμε τα ίδια αν μιλάγαμε για το Dreamfall π.χ. και είχαμε μια 6600 (υπάρχει το γνωστό πρόβλημα με τους 82.xx και εφεξής drivers)

Τελοσπάντων, περιμένω το patch για να τελειώσω άλλο ένα Hitman, όπως είπα και πριν δηλώνω μεγάλος οπαδός της σειράς.

Δημοσ.

Kατσε εσυ δεν ειπες οτι θα κανεις uninstall? :D

Ας περιμενουμε το patch, αν και όντως πολύ εκνευριστικό...

Εμενα μου το έφερε ο θείος αλλά δεν ασχοληθηκα καν.. ψιλοβαριέμαι...... :P

Και δεν παιζει να ασχοληθω τωρα που διαβασα αυτα μεχρι να βγει το patch για την Χ800 :)

Δημοσ.

Μα το έκανα ήδη uninstall. Περιμένω να βγει κάποτε το patch και να το ξανατσεκάρω. Αυτή τη φορά το...παράκανε κι ο θείος, το παιχνίδι κανονικά βγαίνει 26/5 στην Ευρώπη και 30/5 στη Β.Αμερική και αυτός μας το έφερε από τις 19 του μήνα. Είναι δυνατόν να βγάλουν patch πριν ακόμα κυκλοφορήσει επίσημα το παιχνίδι? Καμιά βδομάδα θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα, το μίνιμουμ. Αν και προβλέπω μήνα και βάλε μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Μέχρι τότε...

Δημοσ.

Hitman: Blood Money Single-Player Demo

As promised, Eidos has released a playable single-player demo (759MB) for Hitman: Blood Money, allowing you to try out the imminent third-person assassination action sequel by IO Interactive. This massive demo contains the first mission of the full game, titled 'Death of a Showman', where your task is to eliminate Joseph Clarence aka The Swing King.

http://www.3dgamers.com/games/hitman4/downloads/

Δημοσ.

molis kukloforise apo ta kala paidia xoris ta gnosta provlimata logo emudvd klp.Nanai kala ta pallikaria.Kalo paixnidi...

Δημοσ.

Παντως εμενα μια χαρα παίζει με την 6800. Ρε παιδία τι σκατά ? Τα saves χανονται οταν βγαινεις απο το παιχνίδι και έτσι πρέπει να βγάλεις την πίστα με την μια... :evil:

Δημοσ.

To contrast το έχω original με οδηγό στρατιγικής,το είχα πάρει μόλις είχε κυκλοφορίσει με τν οδηγό(30ευρώ).

Το hitman4 δν το έχω παίξει,αλλά κ ένα φίλος μ που έχει 6800,έχει προβλήματα!

Γενικά όμως,πώς είναι το παιχνίδι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...