hralman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 1ον) Κατεβασε το τελευταιο patch του Hitman (1.2). 2ον) Αν δε γινει τιποτα μονο με το patch, πηγαινε στο BIOS της μητρικης σου και ενεργοποιησε την επιλογη AGP Fast Write. Αν παρολ'αυτα επιμενει να μην παιζει σωστα, ψαξε και λιγο στα forums της Eidos μηπως υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα με τη συγκεκριμενη καρτα και προτεινουν απο κει καμια λυση. Γιατι απ'οσο ξερω το Hitman ειχε προβληματα με καποιες radeon. Την Χ800 νομιζω, και κανα δυο αλλες αν δεν κανω λαθος. Παρε κι εσυ μια nVidia που τα παιζει ολα! (Οχι, δεν ειμαι υποστηρικτης της nVidia, προς Θεου!)
pitpapk4 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Καλησπέρα παιδια.Θέλω την πολυτιμη βοηθεια σας.Μόλις κατεβασα κι εγω το εν λογω hitman και σε αντιθεση με τα προβληματα που διαβασα πιο πανω εμενα με πεταει στα windows καθε φορα μετά το εισαγωγικο βιντεο της εταιρείας.Δεν έχω και κανα υπερσυγχρονο pc αλλα θα θέλα να παρω μια γευση απο το παιχνιδι γμτο.Βέβαια αν είχα δει οτι εχει τοσα πολλα προβλήματα δεν θα το κατεβαζα καν.Που ειναι οι παλιες καλες εποχες χωρις patches.
opozit Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 katevase to patch, to vala, perasa apo pano to "krats", ke ta idia @@ to bios den ehi fast wrtite agp, sigoura... any other suggestions?
theod78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 To "krats" gia to patch v. 1.2 pou to vrikate;
hralman Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 katevase to patch' date=' to vala, perasa apo pano to "krats", ke ta idia @@to bios den ehi fast wrtite agp, sigoura... any other suggestions?[/quote'] Θα προτεινα να ψαξεις λιγο τα forums της Eidos. Αν υπαρχει καποιο γνωστο προβλημα με την καρτα σου και το παιχνιδι, εκει θα το βρεις σιγουρα. @theod78: εχεις pm...
Centaur79 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ρε guys ποιος ειναι αυτός ο θειος που σας φέρνει όλα τα games μολις βγούν στη αγορά. Στείλτε μου κανένα pm. Δεν έχω θείοοοοοοοοοοοο!!!!! Δεν έχω θείοοοοοοο!!!!!1
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 (pci express)pcx 5750 last drivers nvidia...εβαλα κ το patch 1.2(pws βλεπω αν μπηκε οκ στο παιχνιδι? επιλεγω τιποτα για να ενεργοποιηθει?) παιζω λιγο κ με το που μπαινω στο θεατρο στην αρχη του παιχνιδιου με πεταει την μπλε οθονη κ κολαει εκει...
opozit Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 to pehndi ine tou thiou, to kana install, perasa to patch 1.2 ke meta to kratsara... ipethesa oti den pezi ke poli rolo to exe alla libraries pou alazi, mias ke mena den mou crashari, alla kolai san pout--na... stin eidos den iparhi tipote shetika me tin karta mou... ... tnx
theod78 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Re paides to erotima einai allo tha doume Hitman 5?
gio@ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 twra vghke to 4 hremhse................. tha doyme sthn synexeia/-/
O mitsios Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Kalhspera paidia.Exv ena periergo provlhma me to hitman.Mia leptomereia alla enoxlhtikh.Sthn pista "you'd better wath out..."ayth poy einai sta xionia,otan paw na kanw "drop",na petaksw dhladh ena antikoimeno me petaei sta windows.Exw allaksei to koumpi apo ta options tou paixndiou alla kai pali ta idia.Se allh pista dokimasa kai den to kanei kai thelv na petaksv to loykaniko sto skylo kai me petaei eksw!trelainomai!kserei kaneis ti mporei na ftaei?mallon tha to skotwsw to koproskylo telika opws paei!any help?
geran Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 στις minimum απαιτησεις λεει οτι θελει καρτα γραφικων FX...δηλαδη με την ti4200 128mb να μην το προσπαθησω καν?
hurin Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Και σε μένα το έκανε! Μάλλον φταίει η <<πειραγμένη>> έκδοση!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα