Προς το περιεχόμενο

Hitman: Blood Money

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιος εδωσε το τελος??? Οταν γραφουμε spoilers δινουμε 100 προειδοποιησεις και κανουμε ασπρα γραμματα για να μη φαινονται.

• Απαντ. 225
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@kdiamant

Δοκίμασε να κατεβάσεις το KRKSecurom_Loader_1_2

Μην διαβάσετε τα άσπρα γραμματα που βρίσκονται παρακάτω αν δεν έχετε τελειώσει το Hitman

Πολύ ωράιο αλλά τελείωσε γρήγορα

Πάντος αυτό που μου άρεσε είναι ότι σε προετοιμάζει για την επόμενη έκδοση μιας και δεν πέθανε αλλά του έδωσε εναν ορό που μοίαζει για πεθαμένος

Δημοσ.

παιδια help. οταν παιζω το curtains down(νομιζω ετσι λεγεται) τοτε το παιχνιδι μετα απο 5 λεπτα κολλαει και εμφανιζει αυτο:

hitman4error26tw.png

plz help δεν ξερω τι να κανω??????

Δημοσ.

τελικα το εψαξα κ βρηκα οτι αν βαλεις την επιταχυνση του ηχου στο βασικο μεσω του dxdiag θα σου παιξει μια χαρα!!

Δημοσ.

Poly kalo moy arese para poly !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------Spoiler Start----------------------------

Pantws den nomizw na pe8ane mallon exei parei to dokimastiko oro poy xrisimopoieis se mia apostolh gia na bgaleiw kapoion e3w..

-----Spoiler End------------------------------------

:???: :???: :???: :???: :???:

Δημοσ.

Εγώ είμαι στην πίστα του Mississippi μέχρι ώρας. Πολύ καλό παιχνίδι αλλά νομίζω υπερβολικά εύκολο. Ok καταλαβαίνω το ότι αν τελειώσεις την αποστολή χωρίς παραπλευρες απώλειες κερδίζεις χρήματα για να κάνεις upgrade τον εξοπλισμό σου αλλά who cares? Εγώ μόνο το πιστολάκι παίρνω, έχω αγοράσει μέχρι το στόχαστρο laser και τα καραφέρνω μια χαρά. Στο πλοίο της αποστολής του mississipi καθάρισα όλο το πλοίο!!!!!!!! Πόσοι ήταν μέσα 100?200? όλοι στα θυμαράκια απλά έτσι το game χάνει το νόημα του και μιας και δεν βρήκα τις φωτογραφίες δεν τερμάτισα την αποστολή για να το παίξω όπως πρέπει. Σε 3 αποστολές έχω πάρει silent assasin αλλά με αρκετή προσπάθεια. Κάποιος θα μπορούσε να τελειώσει το game σε 4-5 ώρες αν δεν παίξει "όπως θα έπρεπε". Αnyway με διαφορά το καλύτερο hitman απλά patchαρετε το πριν ξεκινήσετε (στην πίστα των χριστουγένων έτσι και έπαιρνα το sniper έτρωγα τερματισμό, χωρίς sniper όλα ok).

Κορυφαίες σκηνές, η ψητή γυναίκα στο μπάρμπεκιου και η σφαίρα στο σκατοκανίς του άρχοντα του πορνό.

Spoiler alert:

Η γκόμενα που προσπαθεί να σε σκοτώσει στην πίστα με τον πορνόγερο και τον υιο του γερουσιαστεί τι ρόλο βαράει. Πήγε να με κάνει "seduce" και με σκότωσε την πρώτη φορά αλλά πως στο καλό με παίρνει χαμπάρι εφόσον έχω ντυθεί κατάλληλα? Βλέπω το ? στην αρχή για έναν τρίτο στοχο αλλά η απορεία μου παραμένει. Πως με παίρνει χαμπάρι να φτάσω στο δωμάτιο της κατάλληλα ντυμενος? Μήπως έχασα κάτι?

Δημοσ.

Πρωτα απ'ολα τα spoiler καλο ειναι να τα γραφεις με ασπρα γραμματακια για να μη φαινονται σε οσους δε θελουν να τα δουν.

Το κανις δε χρειαζεται να το πυροβολησεις... λουκανικακι απο την κουζινα και δηλητηριο! :D

Οσο για το 'μπαινω μεσα και τους καθαριζω ολους' στυλ, νομιζω πως δε μου ταιριαζει. Πιστευω πως η ολη προκληση του συγκεκριμενου παιχνιδιου ειναι το πως θα το βγαλεις σε silent assassin. Ασχετο αν εχουν αφησει και τη δυνατοτητα να μην αφησεις κολυμπηθροξυλο ορθιο, ετσι για να μην εχουν παραπονο και οι fans των καθαρα action παιχνιδιων που γουσταρουν να ριχνουν σε οτι κινειται.

Για το τελευταιο σου ερωτημα απανταω με ασπρα για να μη τα δει καποιος που δε θελει να μαθει κατι απο το story:

Αν ακουσες τη συνομιλια στο εισαγωγικο βιντεο της αποστολης των χριστουγεννων, ο τυπος ανεφερε οτι ειχαν στειλει τον 'καλυτερο' τους για να σε καθαρισει επειδη ηξεραν οτι θα εισαι εκει. Αυτος ο καλυτερος τους ειναι η γκομενα. Σε γνωριζει φατσικα, δεν εχει σημασια τι ρουχα φορας, και θα προσπαθησει παντα να σε φερει στο δωματιο για να σε καθαρισει. Αυτη ειναι και η σκοτεινη φιγουρα που φαινεται στο loading της πιστας με '?'. Δεν ειναι υποχρεωτικος στοχος, οποτε η καλυτερη τακτικη ειναι απλα να την αγνοησεις. Αλλα και αν θελησεις να τη σκοτωσεις, δε θα σου κοψει βαθμολογια απο το rating.

Δημοσ.

pedia ego eho 2.4ghz intel / 1.5gb ram 333mhz / 9600 ATI ke kolai san p**tana shedon to idio se ola ta graphics settings , apo ta highend eos ta pio low... any ideas? (ne eho vali tous telefteous drivers ke pezo ena soro alla pehnidia horis kanena provlima!)

tnx

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...