N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 re ston gamo htan polu aplo...egw 2 bombes ebala kai ka8arisa ... :lol: mia bomba htan mesa se ena dwro gene8liwn kai mia htan mesa sthn ierh biblo apla eblepa apo pou pernouse o ka8e target monos tou o ka8enas, afhsa ta dwrakia tous kai mpoum ... hralman eyxaristw gia ta info once again, tous allous 2 brhka tropo na tous ka8arisw... o ksan8ompompiras einai hdh nekros, opws kai o episthmonas... o seixhs htan to problhma mou! Anyway,thanx!
Arxon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Εγω παιδια παντως εχω μια 7600gt και δεν κολλησε ουτε σε ενα σημειο. Οταν τελειωνει το παιχνιδι μετα εχει διαφορα αν το παιξεις απο την αρχη?
hralman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 1ον, στην πιστα με το γαμο για να το σκασεις δε θες απαραιτητα τη βαρκα... μπορεις να πας απο εκει που ξεκινησες. Οσο για τη βομβα στη βαλιτσα που ειπες, αν το κανεις ετσι ο σεϊχης ΔΕΝ τηλεφωνει, γιατι ο επιστημονας τον καλει, πραγμα το οποιο δε θα γινει αν τον σκοτωσεις, και δευτερον με τη βομβα το πιθανοτερο ειναι να σκοτωσεις κι αλλους τριγυρω. Αρα χανεις το silent assassin.
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 egw pantws me to seixh tou ebala mia bomba ston xartofulaka, phga tou ton edwsa kai bghka apo apo ton fulassomeno xwro, energopoihsa th bomba kai pe8ane mono o seixhs... aa kai phra kai silent assasin, to prwto mou
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 epeidh mallon teliwnei twra to game....to Contracts leei ka8olou?
hralman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Το contracts εχει πιστες που ειναι κυριως remake απο αυτες του πρωτου hitman. Ηταν ψιλο-γρηγορη και προχειρη δουλεια. Αρκετα καλο. Καλυτερο ομως ηταν το 2. Αν δεν εχεις παιξει τα προηγουμενα προτεινω ομως να ξεκινησεις απο την αρχη, δηλαδη απο το πρωτο. Μετα το 2, και μετα το contracts. Καλο ειναι να ξερεις ολο το background της σειρας και οχι να τα παρεις αναποδα, για να καταλαβαινεις και καλυτερα τι γινεται.
N1ghtW0lf Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 ta prwta 2 ta exw paiksei kai termatisei, to contracts etuxe apla kai den to eixa akoumphsei/dei ti paizei, gia auto rwthsa gia to contracts!
hralman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2006 Ε τοτε παιχ'το το κακομοιρο μη μεινει παραπονεμενο. Ετσι για να σου δωσω μερικα hints, η πρωτη πιστα ξεκινα απο το φιναλε της τελευταιας αποστολης του hitman 1, αμεσως αφου καθαρισες το γιατρο που σε δημιουργησε και ολα σου τα κλωνοποιημενα αδερφια. Σκανε δυναμεις swat μετα τα πιστολιδια που ακουστηκαν και πρεπει να το σκασεις χωρις να σε καθαρισουν. Και τελος, αν θυμασαι στο blood money, στην αποστολη με την οπερα, στο τελειωτικο video της πιστας δειχνει τον 47 να βγαινει εξω σαν κυριος, και απο μακρια καποιος κρατωντας ενα πιστολι κινειται προς το μερος του... και μετα δε δειχνει τι εγινε. Επισης, μολις ξεκινησεις την επομενη πιστα απο την οπερα, οταν σου εξηγει την αποστολη σου η Diana, σου λεει "χαιρομαστε που εγινες πληρως καλα και παλι". Το τι παιχτηκε μολις ο 47 βγηκε απο την οπερα, τι ηταν ο τυπος με το πιστολι και γιατι του ειπε ετσι η Diana θα το μαθεις στην τελευταια πιστα του contracts! Ελπιζω να σε πορωσα λιγακι για να το παιξεις μολις τελειωσεις το blood money.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Επειδή εγώ δεν βλέπω να παίζω το contracts (γιατί το Blood Money πάω να τερματίσω, το 1 δεν το είχα παίξει και 2 δεν το είχα τερματίσει) και τώρα να τα πιάσω όλα μαζί θα γίνει αχταρμάς, μπορείς να μου στείλεις PM το spoiler για τον τύπο με το πιστόλι?
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 hahahahahahahaha GhostRiderLSOV you rule bro!!!
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 egw lew na ksanapiasw kai to 1 kai to 2, giati elaxista ta 8umamai...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Τι να κάνω βρε συ, πέφτουν πάντα αυτά τα παιχνίδια μαζί με άλλα 10 που θέλω να παίξω και μετά βαριέμαι να τα τελειώσω. Πάντως το Blood Money δεν μου ξεφεύγει. Καλά και στο Thief, το 1 το είχα προχωρήσει, το 2 είχα παίξει demo και το Deadly Shadows το τερμάτισα μια χαρά. Είναι ανάλογα τα κέφια κλπ. Στην άλλη σειρά stealth πάντως, Splinter Cell, SC: Pandora Tomorrow και SC: Chaos Theory (0 kills εκτός αν χρειαζόταν) τα έβγαλα κατευθείαν. (και σε hard )
hralman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Χοχο! Και μολις ανεφερες σχεδον ολα τα αγαπημενα μου παιχνιδια σε ενα σου post. Thief, Splinter Cell & Hitman τελειωμενα ολα κανονικα με τη σειρα που βγηκαν. Αν βαλεις και το SWAT που εχω σηκωσει μεχρι και site για την παρτη του, τοτε ειμαστε κομπλαδουρα. Αυτα ειναι τα αγαπημενα μου παιχνιδια (μιλαω φυσικα για τελευταια παιχνιδια για PC, γιατι αν αρχισουμε να πιανουμε τα πιο παλια PC games, η και απο κονσολες, τοτε θα μπλεχτουνε μεσα κι αλλα και μπορω να σας γραφω 10 μερες).
hralman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Επειδή εγώ δεν βλέπω να παίζω το contracts (γιατί το Blood Money πάω να τερματίσω, το 1 δεν το είχα παίξει και 2 δεν το είχα τερματίσει) και τώρα να τα πιάσω όλα μαζί θα γίνει αχταρμάς, μπορείς να μου στείλεις PM το spoiler για τον τύπο με το πιστόλι? Εχεις PM. Οι υπολοιποι να πιασετε να τα τελειωσετε αμα θελετε.
N1ghtW0lf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2006 eimai sthn teleutaia pista, kai meta 8a balw to contracts Kai mena, ta korufaia mou games einai to hitman, Splinter Cell (ola) kai ta Prince Of Persia... duskoloutsikh h teleutaia pista...anyway pou 8a mou paei EDIT: Molis thn termatisa, oraio telos exei, den to perimena kai polu na pw thn alh8eia, skrofa gynaika, oust apo dw :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα