lethes7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 καλησπερα παιδια ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για ποια καρτα tv να αγορασω.τα χαρακτηριστικα τα οποια θελω να εχει ειναι: 1) καλη ποιοτητα απεικονησης και κατα την εγγραφη 2) προγραμματιζομενη εγγραφη κ οταν ο η/υ ειναι κλειστος 3) συμβατη με nforce4 αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα που θελω να εχει οσο για αν ειναι εσωτερικη η εξωτερικη θελω να μου πειτε ποια ειναι καλυτερη η εσωτερικη ή η εξετερικη.οσο για κεραια εχω εξωτερικη της πολυκατοικιας με πολυ καλο σημα στην τηλεοραση μου.ευχαριστω εκ των προτερων.
DIMERR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Exw tin leadtek tis ipografis mou kai eimai kateyxaristimenos mexri twra.POli kali piotita eikonas kai eggrafis me to mamisio programa.Plirws simbati me tin dfi nforce 4 lanparty mou.Gia na exeis kali piotita eggrafis prepei i karta na exei enswmatwmeno sto hardware mpeg 2 encoder.Des kai edw: http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=122271
lethes7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2005 παιδια κανεις αλλος δεν γνωριζει κατι να με διευκολυνει στην αγορα μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.