adsl Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Γειά σας εχω ενα μεγαλο προβλημα. εχω 1.024 σύνδεση της tellas αλλα κανω Download με 19 κb !!!!!!!!!!! Χειροτερα απο μια Proxy σύνδεση. Το κομπιουτερ ειναι ολοκαινουργιο και φερει windows 2004 XP. Εντωμεταξύ εάν το συνδέσω στο άλλο κομπιουτερ κάνω Download με 115 κb δηλαδη κανονικα. εχω το crypto 200 Adsl modem. Εχω κατεβασει και ολα τα καινουργια update αλλα τιποτε! Απο τον οΤΕ μου ειπαν οτι ολα ειναι ενταξει , η Tellas προβληματιστηκε αλλα δεν εγινε και παλι τιποτε. Τι ειναι τελικα? μηπως πρεπει να αλλαξω μερικες λειτουργειες? και αν ναι ποιες? Αν ξερει κανεις παιδια , παρακαλώ βοηθηστε λιγο. Thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Ti egine re paidia? Se lathos forum mpika? kaneis den blepei ligo na boithisei? :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trifonas2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 http://WWW.ADSLGR.COM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 [url']WWW.ADSLGR.COM[/url] Thx trufona!!! ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shumi_m Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 koita mpas kai paizei tipota me drivers ths ethernet card.dokimase pio neous/palious kai mas enhmerwneis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 mpa tipote paides. ta idia mou kanei . :-? ta alla douleuoun kanonika. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pink_Panther Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2005 Apo pou katevazeis? Pezei rolo to upload tou allou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.