Sanctu82 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Έχω ένα δίσκο 160 GB Western Digital και θέλω να τον βάλω σε εξωτερικό κουτί... Δεν πρόκειτε να δώσω πάνω απο 40 euro.... Firewire δεν πάιζει στο PC μου άρα δεν είναι απαραίτητο να έχει (βέβαια δεν θα με χαλούσε να το έχω στο μέλλον) Άρα θέλω την βοήθεια και τα φώτα σας! Κάτι σε μάυρο ή ασημί θα ήταν όμορφο!
dreaming123 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Πήγαινε στο Ram Shop έχει πολλά καλά κουτιά και όμορφα!!!
netmaniac Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Να ενα καλο: http://www.ram-shop.gr/showproduct.jsp?prodid=5568 Εχει και αλλα, σου προτεινω ομως να ειναι icybox.
Sanctu82 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Afto evlepa kai ego prin ligo... giati na einai icybox omos?
nemos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=3315 Στο προτείνω ανεπιφύλακτα - Αν μάλιστα κάνεις λίγη υπομονή στην επόμενη παρτίδα τους θα κυκλοφοράνε και με SATA bracket!
joulisg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Φοβερό aluminium case 3.5 με ανεμιστήρα και λογισμικό (ViPower) για επιλεκτικό back up και restore με το πάτημα ενός εξωτερικού κουμπιού (προγραμματιζόμενου). Με USB 2.0 αλλά χωρίς firewire. 40 ? To έχω εδώ και δύο μήνες. Δες το ΕΔΩ Σε mat-black και silver.
Sanctu82 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 joulisg exigise mou ligaki ti enoeis legontas epilektiko backup kai ti paizei me to restore pou les?
joulisg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Το case έχει ένα εξωτερικό button στην πρόσοψη. Με το ViPower (πρόγραμμα στο συνοδευτικό cd) δημιουργείς εντολές (tasks) για αντιγραφή - ενημέρωση φακέλων από τον HDD (PC) στο HHD (case) ή και αντίστροφα και όλου του σκληρού αν θέλεις. Μετά ενεργοποιείς όποιες θέλεις να εκτελούνται με το πάτημα του button. Για παράδειγμα τον my pictures και τον my music. Δηλαδή στην ουσία κάνει syncronization (διαθέτει τις ίδιες επιλογές με το ActiveSync στα Pocket PC). Δεν κάνει image αλλά αντιγραφή αρχείων. Υπάρχει και η επιλογή restore για όλα τα αρχεία του σκληρού ή για όποιους φακέλους θέλεις. Στο δικό μου case το έχω ρυθμίσει με το πάτημα να αντιγράφει άμεσα όλα τα νέα αρχεία από τον my documents. H λειτουργία του θυμίζει πολύ τα γνωστά briefcases των windows.
S2Katana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα.Ρε παιδια ισχυει οτι αν βαλεις εναν μεγαλο σκληρο δισκο(πανω απο 80GB) υπαρχει περιπτωση να μην τον ''σηκωνει'' η εξωτερικη παροχη ρευματος στο κουτι usb?Θελω να βαλω εναν 120αρη σε τετοιο κουτι και προβληματιζομαι
ZauZ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Καλησπερα.Ρε παιδια ισχυει οτι αν βαλεις εναν μεγαλο σκληρο δισκο(πανω απο 80GB) υπαρχει περιπτωση να μην τον ''σηκωνει'' η εξωτερικη παροχη ρευματος στο κουτι usb?Θελω να βαλω εναν 120αρη σε τετοιο κουτι και προβληματιζομαι Οχι δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο σκληρός δε παίρνει ρεύμα από τη USB αλλά απο εξωτερικό δικό του τροφοδοτικό (του κουτιού). Εγώ έγω 2 κουτιά με σκληρούς 1χ120 και 1χ250 GB και λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.
christos1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Φοβερό aluminium case 3.5 με ανεμιστήρα και λογισμικό (ViPower) για επιλεκτικό back up και restore με το πάτημα ενός εξωτερικού κουμπιού (προγραμματιζόμενου). Με USB 2.0 αλλά χωρίς firewire. 40 ? To έχω εδώ και δύο μήνες. Δες το ΕΔΩ Σε mat-black και silver. Καλησπέρα. Μάλλον φίλε μου το παρακάτω εννοείς. ΑΥΤΟ
netmaniac Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Afto evlepa kai ego prin ligo... giati na einai icybox omos? Ειναι φτιαγμενα απο την γερμανικη raidsonic http://www.raidsonic.de/ και θεωρουνται απο τα καλυτερα κουτια της αγορας. Γνωστοι μου ειχαν προβληματα με τα vipower . Το θεμα στα external cases ειναι τι controller chip εχουν και απο αυτον εξαρταται η συμβατοτητα τους με ολους τους σκληρους(της raidsonic εχουν επωνυμους, ακριβους και συμβατους controllers).
S2Katana Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Οχι δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Ο σκληρός δε παίρνει ρεύμα από τη USB αλλά απο εξωτερικό δικό του τροφοδοτικό (του κουτιού). Εγώ έγω 2 κουτιά με σκληρούς 1χ120 και 1χ250 GB και λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα. Οκ θα το λαβω υποψην μου!
Sanctu82 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Apo tin voitheia olon sas katelixa sto na paro ena icybox tis radiosonic... tora to poio tha einai afto me diskolevei mias kai kalo tha itan na to do apo konta para na to parageilo apo ena e-shop!
joulisg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα.Μάλλον φίλε μου το παρακάτω εννοείς. ΑΥΤΟ Ναι έχεις δίκιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.