Προς το περιεχόμενο

SB Live 5.1

Sorath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά οι παλιότερες Sound Blaster μόνο προβλήματα δημιουργούν στα XP;

Έχω την εν λόγω κάρτα και ενώ λειτουργεί μια χαρά, όταν πάω να κάνω shut-down, μετά απο λίγο έχω μπλέ οθόνη. Το αποδίδω στην κάρτα ήχου μιας και έχω διαβάσει πολλά στο internet για παρόμοια προβλήματα.

Το θέμα είναι το εξής και θέλω τι γνώμη σας. Αν πράγματι φταίει η κάρτα, να την βγάλω και να χρησιμοποιήσω της onbard κάρτα που είναι και High Definition Audio 7.1 με Dolby Digital, DTS και ένα σωρό πράγματα.

Ο προβληματισμός μου είναι οτι το 7.1 δεν με ενδιαφέρει καθώς μόνο στερεοφωνικά ακούω στο PC μου (2 ζευγάρια ηχείων απο 2κάναλο ενισχυτή).

- Η onboard κάρτα δεν επιβαρύνει την CPU κατά 5%; Πράγμα που δεν θέλω.

- Η onboard υπερισχύει ξεκάθαρα στις προδιαγραφές αλλά απο ποιότητα ήχου; Μήπως η Live παίζει πιο "καθαρά;"

- Αν αγοράσω την Audigy 2 ZS 7.1 θα τα έχω όλα; Και τέρμα οι μπλε οθόνες και σούπερ απόδοση ήχου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έλεγξε πρώτα αν είναι όντως από την Live, βγάζοντάς την από τον υπολογιστή σου.

Αν χρησιμοποιείς ακόμα τους οδηγούς που είναι στο cd, καλύτερα να κατεβάσεις νέους.

Ουπς! Ξέχασα να το αναφέρω

Εννοείται πως έχω κατεβάσει νέους drivers απο το επίσιμο site αλλά τίποτα. Αν και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο updated οι Drivers αυτοί. Τελευταίο version είναι 5 Ιαν. 2004! :-?

Συμφωνώ να πάρεις μία Audigy.

Είχα μία Live Player 5.1 και μου έκανε νερά στα παιχνίδια διότι δεν υποστήριζε κάποια εφε. Τώρα έχω την onboard. Αλλά δυστυχώς η ποιότητα του ήχου μιας Creative είναι κλάσεις ανώτερη από μία onboard και ας έχει η τελευταία υποστήριξη για 15 ηχεία, High definition, DTS, ABS, ESP....ουπσ...

Εγώ έχω μια live 5.1 στο συστημά μου και δεν μου βγάζει ποτέ μπλέ οθόνες... Κάποια προβλήματα σε μερικά παιχνίδια υπάρχουν όμως... Πάρε μια Audigy και αν είναι καλή πεστο μου να πάρω και εγώ μια..! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...