Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με NEC dvd-rw

kopunisher

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To DVD-R που μολις εκλεισε 1 εξαμηνο χαλαρής χρήσης, μάλλον τα έφτυσε. Ηθελα να γράψω 100 ΜΒ data με Nero και τις 2 φορές μου έκαψε τα δισκακια στο lead-in. Ύστερα τα εκοψa σε image πηγα να τα περάσω έτσι. Απολογισμός: αλλα 2 καμμένα δισκακια και μιλάμε για 8Χ και 16Χ σε δισκακια για 52Χ. Δοκιμασα να περάσω αλλο image, παλι τα ιδια. Αυτα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν...

Τι μπορεί να παίζει? Να το ξεφόρτωθώ με συνοπτικές??

Το σύστημα ειναι : pentium 4 3.4 GHz, 512 ram, WD 200GB sata, DVD-RW NEC 3520A.... (NERO 6.3.1.15)

Δημοσ.
To DVD-R που μολις εκλεισε 1 εξαμηνο χαλαρής χρήσης' date=' μάλλον τα έφτυσε. Ηθελα να γράψω 100 ΜΒ data με Nero και τις 2 φορές μου έκαψε τα δισκακια στο lead-in. Ύστερα τα εκοψa σε image πηγα να τα περάσω έτσι. Απολογισμός: αλλα 2 καμμένα δισκακια και μιλάμε για 8Χ και 16Χ σε δισκακια για 52Χ. Δοκιμασα να περάσω αλλο image, παλι τα ιδια. Αυτα είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν...

Τι μπορεί να παίζει? Να το ξεφόρτωθώ με συνοπτικές??

Το σύστημα ειναι : pentium 4 3.4 GHz, 512 ram, WD 200GB sata, DVD-RW NEC 3520A.... (NERO 6.3.1.15)[/quote']

Καλησπέρα.

1.Βαλε την τελευταία version του Nero, αυτή που έχεις είναι πολύ παλιά.

2.Κάνε και μια αναβάθμιση στο firmware του NEC 3520Α.

Αν κάνεις τα παραπάνω νομίζω ότι το πρόβλημα που έχεις θα λυθεί.

Για το Nero μπορείς να πας στο παρακάτω link.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις και την ελληνική γλώσσα για το Nero.

Αν το θέλεις

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Για το firmware για το NEC 3520A

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν αναβάθμισα μόνο το firmware και κατάφερα να γράψω ένα cd.

Όμως μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει το firmware με ένα ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε, ενώ δούλευε κανονικα κατα τα αλλα (εγκυκλοπαιδικά τελείως!!) ;

Δημοσ.
Καλησπέρα.

1.Βαλε την τελευταία version του Nero' date=' αυτή που έχεις είναι πολύ παλιά.

2.Κάνε και μια αναβάθμιση στο firmware του NEC 3520Α.

Αν κάνεις τα παραπάνω νομίζω ότι το πρόβλημα που έχεις θα λυθεί.

Για το Nero μπορείς να πας στο παρακάτω link.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Αν θέλεις μπορείς να κατεβάσεις και την ελληνική γλώσσα για το Nero.

Αν το θέλεις

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Για το firmware για το NEC 3520A

ΠΑΤΑ ΕΔΩ

to firmware pws to kaneis egatastasi?

Δημοσ.
Ευχαριστώ πολύ. Προς το παρόν αναβάθμισα μόνο το firmware και κατάφερα να γράψω ένα cd.

Όμως μπορείς να μου πεις τι σχέση έχει το firmware με ένα ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε' date=' ενώ δούλευε κανονικα κατα τα αλλα (εγκυκλοπαιδικά τελείως!!) ;[/quote']

Καλησπέρα.

Το firmware αυτό που κάνει είναι να σου δίνει περισσότερη συμβατότητα με dvd/r/cd (δισκάκια) κ.τ.λ.

Στο ανέφερα γιατί μπορεί να χρησιμοποίησες κάποιο δισκάκι που να μην είχε καλή συμβατότητα με το 3520A, και για αυτό σου είπα να βάλεις firmware.

Υ.Γ. Να μην ξεχάσεις να βάλεις και την τελευταία version του Nero.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είναι απλό, κατεβάζεις το αρχείο, το αποσυμπιέζεις, τρέχεις το αρχείο που σου εμφανίζει, και περιμένεις μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση.

Υ.Γ. Αν το μηχάνημα που θέλεις να περάσεις το firmware βρίσκετε σε εξωτερικό κουτί, φρόντισε να είναι αναμμένο προτού κάνεις οτιδήποτε, γιατί διαφορετικά δεν θα σου κάνει αναβάθμιση το καινούργιο firmware (θα σου βγάλει αλώστε και μήνυμα ότι δεν το βρήκε).

Δημοσ.

Διαβασε και τις οδηγιες που έχει το zip arxeio μεσα (readme_winupdater.htm). Είναι πολύ κατατοπιστικές.

@christos1

Οντως σωστή η λογική σου, αλλα αναρωτήθηκα γιατι έγραφα στα ιδια δισκακια απο όταν είχα παρει το drive. Ευχαριστώ πάντως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...