Highlander Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Το μοναδικό πρόβλημα που έχω με τις σελίδες στο internet γενικότερα και όχι μόνο στο insomnia.gr είναι ότι κάποιες φορές "μπουκώνει" η σύνδεση DSL. Πολλές φορές πάει χειρότερα και από ISDN. Θα μου πείτε πως να μην "μπουκώνει" όταν κάθε μέρα λέει ο καθένας "γ@μw τον ΟΤΕ και τα DSLAM του"; :???: :???: Το ρήμα περιλαμβάνει πάσης φύσεως ορέξεις.... :? :?
Kork Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, πάντως το τελευταίο δεκαπενθήμερο το site αργεί λίγο να φορτώσει σε σχέση με άλλα που περιηγούμε, είτε μπαίνω με mozilla είτε με IE. Το έχετε παρατηρήσει και άλλοι αυτό? Ναι και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει. Τις τελευταίες 2 βδομάδες συμβαίνει. 'Εχω dsl 384. και αυτό ήταν το πρώτο μου post,καλησπέρα σε όλους, να τα εκατοστίσω
wert Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 και αυτό ήταν το πρώτο μου post,καλησπέρα σε όλους, να τα εκατοστίσω Μόνο να τα εκατοστήσεις ; :grin: Αυτά είναι για κάνα μήνα μόνο ...... Πάντος για σήμερα για την ώρα καλά πάει. Με pstn αυτή τη στιγμή μια χαρά ανοίγουν οι σελίδες. Το πολύ πολύ σε καμιά ωρίτσα που θα είμαι με την φοβερή isdn να μην ανοίγει καθόλου σελίδες και να την πέσω για ύπνο. :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.