Προς το περιεχόμενο

Sony D-NE319

Godfath3r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί ωραία...Έχω μαζέψει τα λεφτά και λέω να πάρω και γώ ένα mp3 discman.Πηγαίνω σε ένα κατάστημα λοιπόν (δεν χρειάζεται να κάνουμε και διαφήμιση :-P ) και βλέπω την βιτρίνα.Περιεργάζομαι τα δύο sony που μου καρφώθηκαν στο μάτι ("είμαι φάν της, τί να κάνω?").Το ένα ήταν το D-NE319 και το άλλο ήταν το D-NE320...Ωραία για να δούμε, τί διαφορές έχουν?Το ένα είναι μαύρο και το άλλο άσπρο...Αδιαφορία...Το ένα έχει 92ε και το άλλο 100ε...xmmmm...Γιατί?Το ένα έχει remote και το άλλο όχι.(Eγώ όμως έχω remote απο το MD μου)Μάλιστα...Εδώ έρχεται η φωτό...

1st.jpg

Ωραία, απ'οτι βλέπω απο το βύσμα πέρνει και remote.Όπότε εφόσον έχω ξεχωριστό remote πέρνω αυτό που είναι και φθηνότερο και άσπρο (αν και το μαύρο καλό ήταν)...Πληρώνω κτλπ.

Πάω σπίτι να κάνω test!

Προς μεγάλη έκπληξη (που συνοδεύτηκε απο ξενέρα) βλέπω αυτό...

2ndDiscman.jpg

Για να δώ πιό κοντά...

3rdDiscman.jpg

Kαι εδώ ξενερώνουν...

Προσπάθησα να δώ μήπως το μαύρο δεξιά απο το βύσμα για τα headphones είναι κάλυμα για το βύσμα του remote (δηλαδή αν αφαιρείται) αλλά μάταια...

Για πείτε γνώμες!!Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ο λόγος μιάς τέτοιας κίνησης?

Δημοσ.

Kανενός (απο τις 20 αναγνώσεις) δεν του φάνηκε περίεργο-ενδιαφέρον?

(@Mods, μήπως να το πήγαινα σε κάποιο άλλο φόρουμ!?Μουσική ίσως?)

Δημοσ.
..giati na sou eksasflizei tin thira eno sou leei oti den exei remote?...

Δηλαδή άν ένα discman δεν έχει μετασχηματιστή AC στην συσκευασία σημαίνει πως δεν δέχεται και μετασχηματιστή?(δεν έχει δηλαδή υποδοχή?)

...pios o logos na evgze i sony ena pio akrivo modelo an eixe ta idia me to pio ftino?..

Προφανώς στην άλλη συσκευασία έχει remote γιαυτό είναι και ακριβότερο...

Tέλος, ποιός ο λόγος που έχει αυτό το μαυράκι δίπλα στο βύσμα για τα headphones...??

Δημοσ.

dld mia mobo pou den exei sata kai eno to pio akrivo modelo exei prepei na exei ton sata controler pano?

i grami paragogis vgazei 1 idos apo kapakia an sto modelo apo tin plaketa lipei i ipodoxi gia remote tote mpenei to skepasma na min menei i tripa ;)

Δημοσ.

Αυτή η υποδοχή όμως είναι παραπλανητική...Δεν νομίζω να διαφωνείς μ'αυτό...Και αν οι προθέσεις ήταν καλές (Δεν ξέρω αν είναι) το χρώμα απο το καπάκι θα ήταν διαφορετικό απο μαύρο...

Edit:Aν έβλεπες δηλαδή την πρώτη φωτογραφία τί θα συμπέρανες για το συγκεκριμένο discman?Oτι δέχεται remote ή όχι?

Δημοσ.

Godfather,ontws einai m@l@ki@ ths Sony pou den yposthrizei to Discman ayto remote.

Gia 8? pantws egw 8a epairna to 320 gia ton logo oti se periptwsh pou ta paiksei to palio

mou remote,na exw kavatza kai na mhn trexw sth Sony kai na xrysoplhrwnw gia

kainourio remote.

Δημοσ.

Έχουν περάσει 2-3 μέρες...Δεν νομίζω να γίνεται αλλαγή γιατί έχω βγάλει ένα αυτοκόλλητο που είχε πάνω...Πάντως αποδείξεις κτλπ τα έχω.Λές να ρωτήσω αν γίνεται να το αλλάξω?

Δημοσ.

πηγαινε αλλαξε το και πες τους οτι δεν ειχε αυτοκολητο ΑΝ σου πουνε οτι λειπει...σιγα να μην το ξερουν......δεν αξιζει για 8 €

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...