Godfath3r Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Τί ωραία...Έχω μαζέψει τα λεφτά και λέω να πάρω και γώ ένα mp3 discman.Πηγαίνω σε ένα κατάστημα λοιπόν (δεν χρειάζεται να κάνουμε και διαφήμιση :-P ) και βλέπω την βιτρίνα.Περιεργάζομαι τα δύο sony που μου καρφώθηκαν στο μάτι ("είμαι φάν της, τί να κάνω?").Το ένα ήταν το D-NE319 και το άλλο ήταν το D-NE320...Ωραία για να δούμε, τί διαφορές έχουν?Το ένα είναι μαύρο και το άλλο άσπρο...Αδιαφορία...Το ένα έχει 92ε και το άλλο 100ε...xmmmm...Γιατί?Το ένα έχει remote και το άλλο όχι.(Eγώ όμως έχω remote απο το MD μου)Μάλιστα...Εδώ έρχεται η φωτό... Ωραία, απ'οτι βλέπω απο το βύσμα πέρνει και remote.Όπότε εφόσον έχω ξεχωριστό remote πέρνω αυτό που είναι και φθηνότερο και άσπρο (αν και το μαύρο καλό ήταν)...Πληρώνω κτλπ. Πάω σπίτι να κάνω test! Προς μεγάλη έκπληξη (που συνοδεύτηκε απο ξενέρα) βλέπω αυτό... Για να δώ πιό κοντά... Kαι εδώ ξενερώνουν... Προσπάθησα να δώ μήπως το μαύρο δεξιά απο το βύσμα για τα headphones είναι κάλυμα για το βύσμα του remote (δηλαδή αν αφαιρείται) αλλά μάταια... Για πείτε γνώμες!!Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω ποιός ο λόγος μιάς τέτοιας κίνησης?
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Kανενός (απο τις 20 αναγνώσεις) δεν του φάνηκε περίεργο-ενδιαφέρον? (@Mods, μήπως να το πήγαινα σε κάποιο άλλο φόρουμ!?Μουσική ίσως?)
Dark_son20 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 katse pires to D-NE319 etsi? to opio den exei remote etsi? giati na sou eksasflizei tin thira eno sou leei oti den exei remote? pios o logos na evgze i sony ena pio akrivo modelo an eixe ta idia me to pio ftino?
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 ..giati na sou eksasflizei tin thira eno sou leei oti den exei remote?... Δηλαδή άν ένα discman δεν έχει μετασχηματιστή AC στην συσκευασία σημαίνει πως δεν δέχεται και μετασχηματιστή?(δεν έχει δηλαδή υποδοχή?) ...pios o logos na evgze i sony ena pio akrivo modelo an eixe ta idia me to pio ftino?.. Προφανώς στην άλλη συσκευασία έχει remote γιαυτό είναι και ακριβότερο... Tέλος, ποιός ο λόγος που έχει αυτό το μαυράκι δίπλα στο βύσμα για τα headphones...??
Dark_son20 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 dld mia mobo pou den exei sata kai eno to pio akrivo modelo exei prepei na exei ton sata controler pano? i grami paragogis vgazei 1 idos apo kapakia an sto modelo apo tin plaketa lipei i ipodoxi gia remote tote mpenei to skepasma na min menei i tripa
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Αυτή η υποδοχή όμως είναι παραπλανητική...Δεν νομίζω να διαφωνείς μ'αυτό...Και αν οι προθέσεις ήταν καλές (Δεν ξέρω αν είναι) το χρώμα απο το καπάκι θα ήταν διαφορετικό απο μαύρο... Edit:Aν έβλεπες δηλαδή την πρώτη φωτογραφία τί θα συμπέρανες για το συγκεκριμένο discman?Oτι δέχεται remote ή όχι?
slack Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 ...simfono me ton dark_son..koufo auto pou ekanes...
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Ποιό ήταν το κουφό? Απάντησε μου στο απο πάνω edit...
nikoskon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Godfather,ontws einai m@l@ki@ ths Sony pou den yposthrizei to Discman ayto remote. Gia 8? pantws egw 8a epairna to 320 gia ton logo oti se periptwsh pou ta paiksei to palio mou remote,na exw kavatza kai na mhn trexw sth Sony kai na xrysoplhrwnw gia kainourio remote.
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Βασικά έχω δύο remotes...Οπότε δεν χρειαζόταν να πάρω γιαυτό τον λόγο το 320...
Guerriero4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 allagi den sou kanei o katastima? dwse 8 euro parapanw gia na ksemperdeueis.
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Το σκέφτηκα την πρώτη μέρα που το πήρα αλλά τώρα δεν γίνεται αλλαγή...
Guerriero4 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 kai giati den ginetai allagi? posos kairos exei perasei apo tote pou to pires?
Godfath3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Έχουν περάσει 2-3 μέρες...Δεν νομίζω να γίνεται αλλαγή γιατί έχω βγάλει ένα αυτοκόλλητο που είχε πάνω...Πάντως αποδείξεις κτλπ τα έχω.Λές να ρωτήσω αν γίνεται να το αλλάξω?
GaGaS_Thess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 πηγαινε αλλαξε το και πες τους οτι δεν ειχε αυτοκολητο ΑΝ σου πουνε οτι λειπει...σιγα να μην το ξερουν......δεν αξιζει για 8 €
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.