Προς το περιεχόμενο

Turbo-x 17'' Dh.

crach13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σου Myrmidon,

και έχω δεί φυσικά οθόνες Τουρμπο-Χ και έχω κάτσει για λίγο μπροστά τους.

Λόγω κάποιας σχετικής ηλικίας ,έχω το μειονέκτημα ,τα λιγότερα ποιοτικά monitor να με ενοχλούν μετα καμιά ώρα στα μάτια, κυρίως σε εφαρμογές γραφείου (κυρίως λόγω χαμηλής αντίθεσης ).Βέβαια ένα παλικαράκι 18 ετών προφανώς δεν θα καταλάβει τίποτα γιατί τα μάτια του δεν κάνουν πουλάκια σαν τα δικά μου !

Επίσης έχω μελετήσει και όχι απλώς διαβάσει την συμπεριφορά τους σε τέστ σε ελληνικά περιοδικά και ,όπως ίσως ήδη ξέρεις δεν εντυπωσιάζουν (είναι όμως εφάμιλλες άλλων μέτριων ξένων κατασκευών).

Ακόμα επειδή διαβάζω σχεδόν όλο τον αμερικάνικο,βρετανικό και γερμανικό τύπο του χώρου ,δεν είδα ποτέ τεστ TURBO-X οθόνης ,οπόταν αυτομάτως συγκρίνοντας ένα προιόν που έχει υποστεί την βάσανο του διεθνούς ειδικού τύπου (με πολύ καλά αποτελέσματα) με ένα αλλο που απλώς τεστάρεται "εντός των τοιχών" (με μέτρια προς καλά αποτελέσματα),η πλάστιγγα γέρνει αποφασιστικά υπέρ του πρώτου.

Δεν διαφωνώ ότι για συγκεκριμένη χρήση και η TURBO-X οθόνη κάνει μια χαρά την δουλειά της , όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με την ΕΙΖΟ s1910 .

Γιά να συμβαδίσω και μέ το προηγούμενο post μου , έδωσα μιά αντικειμενική παρατήρηση (ΕΙΖΟ > Τurbox) με υποκειμενικό τρόπο (δεικτική -περιπαικτική αναφορά).

Το συμβάν στο eshop με εξόργισε τόσο πολύ και ήταν πολύ πρόσφατο όταν έγραφα το μήνυμα ,πού έννοιωσα την ανάγκη να το "δέσω" κάπως στο μήνυμα.Προφανώς για να μην το καταλάβεις έτσι ,απέτυχα.

Αυτά φίλε

HF

Δημοσ.
Douleuw sto plaisio....!!!! :-) Kapoia montela einai kala kapoia alla oxi kai toso..

Μιας και πέσαμε στην περίπτωση υπαλλήλου, μπορείς να διευκρινήσεις τι παίζει με την συνδεσμολογία των οθονών στα ράφια?

Έχω την εντύπωση ότι είναι τόσο προχειροβαλμένες όλες μαζί που δείχνουν να έχουν πολύ κακή ποιότητα απεικόνισης (μουντά χρώματα, θολούρες, χαμηλές φωτεινότητες) με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα τι είδους ποιότητα απεικόνισης έχουν για να διαλέξεις.

Έχω πάει σε 2 Πλαίσιο (καλλιθέας & βουλιαγμένης) και όλες δείχνουν μαντάρα.

Μέχρι και η EIZO.

Πάντως η Turbo-X 19" δείχνει μια χαρά. Είχαν μια συνδεδεμένη μόνη της σε ένα demo PC, και πραγματικά είχε φωτεινή και καθαρή εικόνα.

Δημοσ.
Μιας και πέσαμε στην περίπτωση υπαλλήλου' date=' μπορείς να διευκρινήσεις τι παίζει με την συνδεσμολογία των οθονών στα ράφια?

Έχω την εντύπωση ότι είναι τόσο προχειροβαλμένες όλες μαζί που δείχνουν να έχουν πολύ κακή ποιότητα απεικόνισης (μουντά χρώματα, θολούρες, χαμηλές φωτεινότητες) με αποτέλεσμα να μην μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα τι είδους ποιότητα απεικόνισης έχουν για να διαλέξεις.

Έχω πάει σε 2 Πλαίσιο (καλλιθέας & βουλιαγμένης) και όλες δείχνουν μαντάρα.

Μέχρι και η EIZO.

Πάντως η Turbo-X 19" δείχνει μια χαρά. Είχαν μια συνδεδεμένη μόνη της σε ένα demo PC, και πραγματικά είχε φωτεινή και καθαρή εικόνα.[/quote']

Δεν είναι περίπτωση υπαλλήλου.

Όπου και να πας που να έχουν 20-30 οθόνες μαζί τα ίδια χάλια θα δείχνουν Σκέψου ότι βάζουν πολλόυς ενισχυτές τον ένα μετά τον άλλο και στο τέλος η εικόνα είναι για τα μπάζα. Και μην ξεχνάμε ότι το σήμα είναι αναλογικό άρα επηρεάζεται από απώλειες και από παρεμβολές.

Δημοσ.

akou na deis ti ginetai!!Oi othones einai sindemenes me polla spliters kai giauto deixnoun etsi...Einai logiko!kanonika den prepei na bazeis apo spliter se spliter kai ksan spliter alla sto katastima ginetai anagkastika....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...