paschalia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Εδω και λιγο καιρο συμβαινει το εξης : Ενω εχω ενεργοποιημενες τις επιλογες για αποδοχη email απο τους διαχειριστες και τα μελη μου εμφανιζει το εξης μυνημα '' Μήνυμα vBulletin Μας συγχωρείτε! Αυτός ο χρήστης έχει διευκρινίσει ότι δεν επιθυμεί να λαμβάνει μηνύματα email. Αν επιμένετε να στείλετε μήνυμα email στο συγκεκριμένο χρήστη, παρακαλώ επικοινωνήστε με το διαχειριστή και ίσως είναι σε θέση να σας βοηθήσει. ''
marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ξέρεις,Πασχαλίτσα μας,η επικοινωνία είναι αμφίδρομη.Εσύ έχεις ενεργοποιήσεις αποδοχή,ο άλλος όμως;
paschalia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Εχμ , κατι που δεν διευκρινισα . Το μυνημα αυτο μου το βγαζει οταν παω να στειλω μειλ σε μενα ( σαν ενα ειδος τεστ ) .
marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 lol O θάνατος βρήκε τον εαυτό του αυτοκτονώντας. /lol
paschalia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Spam post on : ..... :Ρ /spam post off . Βασικα το δοκιμασα σε εμενα αφου μου ειχε πει ενα αλλο μελος οτι του συνεβει το ιδιο και εχει αναγκαστει να βαλει το email tou σαν icq για να μπορουν να τον βρισκουν .
marios1957 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μήπως το e-mail του ήταν msn;Γιατί το λέω αυτό;Γιατί "σέρνεται" ύπουλο progie ,που καταφέρνει και παγώνει την είσοδο e-mail...
paschalia Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Οχι , δεν ειναι μσν . Αλλα και να ηταν το δικο του , δεν ειναι το δικο μου Μαριε . Δεν ξερω κατα ποσο συμβαινει αυτο και σε αλλους ,εκτος εμενα και του παληκαριου , αλλα ας ποσταρει οποιος αλλος αντιμετωπιζει το ιδιο προβλημα .
paschalia Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Εχμ, γιατι το λες αυτο ? Ηταν λαθος κατι απ'οτι εγραψα παραπανω ?
marios1957 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Όχι,αν και έχεις σβήσει την υπογραφή που σε χαρακτηρίζει(πολύ κακώς κατά την άποψή μου),είναι μιά απλή απορία σου. Τα λάθη ήταν στή δικιά μου ανάρτηση,που διόρθωσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.