Προς το περιεχόμενο

Καινουριες καρτες γραφικων;;;;;;;

vjshadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω ενα γνωστο που κατι ακουσε (ειδε; ) οτι προκειται να κυκλοφορησει κατι καινουριο στις καρτες γραφικων και μαλιστα θα ειναι στα σημερινα επιπεδα τιμων (Κουλο μου φαινεται). Δεν καταφερα να καταλαβω τι εννοει (μαλλον τα δικα του ειναι). Ξερει κανενας τπτ σχετικο με το θεμα;

Δημοσ.

...Πάντα βγαίνουν καινούργιες κάρτες γραφικών και πάντα οι τιμές τους είναι στα ίδια επίπεδα με τις προϊγούμενες (οι οποίες,βεβαίως, εξαφανίζονται ώς δια μαγείας!!).

Καινούργια μοντέλα βγάζει η ΑΤΙ (σειρά 1800, 1300, κτλ κτλ) και κάποια στιγμή θα βγούν λέει κάρτες οι οποίες θα επιταχύνουν τα physhics των παιχνιδιών. Μήπως μιλούσε γιαυτό ο φίλος σου?

Δημοσ.

Κάτι νέο και θα είναι στα ίδια επίπεδα τιμών;

I don't think so.

Ψάξε να δείς πόσο πάει μια 1800 της ATI όπως είπε και ο @byZo και θα με καταλάβεις.

Δημοσ.

Voorhees κι εγω δεν πιστευω οτιδηποτε καινουριο θα ειναι στα ιδια επιπεδα τιμων μολις κυκλοφορησει. Οπως ειπα δεν καταλαβα τι ακριβως εννοουσε αλλα ειπε οτι θα ειναι στην αγορα μεχρι 15/11. Τι να πω; Ετοιμαζομαι να τον κραξω παντως... ;)

Δημοσ.

Οι χρησμοί της Πυθίας είχαν μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας γιατί ήταν τόσο διφορούμενοι που έχρηζαν πλέον της μίας ερμηνείας. Αν λοιπόν την πάω λίγο μακριά την βαλίτσα θα μπορούσα να φανταστώ την κυκλοφορία μιας καινούργιας μεσαίας κατηγορίας GPU με επιδόσεις και τιμή μιας προηγούμενης ακριβής. Μια τέτοια κάρτα θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα η GeForce 7600, αλλά δεν νομίζω να κυκλοφορήσει τόσο νωρίς.

΄Η τράβα μια κλωτσιά στον τρίποδα του κολλητού σου μιας και μια ελαφρά εγκεφαλική διάσειση ίσως τον συνεφέρει ή κάτσε πλάει του στον τρίποδα και τράβα τζούρες από αυτό που εισπνέει. Που ξέρεις μπορεί να βοηθήσει. Α και τους αριθμούς του joker της ερχόμενης εβδομάδας θα τους εκτιμούσα αφάνταστα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...