Προς το περιεχόμενο

Φίλτρα, splitters

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου είπαν απο τον ΟΤΕ ότι εφοσον ενεργοποιησω τη συνδεση ADSL αλλα δεν παρω modem απο αυτους, θα πρεπει να προμηθευθω μονος μου τα φιλτρα ή το splitter. Ισχύει αυτό γιατι νομιζα ότι στα δινει (1 τουλαχιστον) δωρεαν ο ΟΤΕ.

Σε αντίθετη περίπτωση ποιος τα πουλαει και τι κοστος πανω-κατω εχουν; Καταστήματα υπολογιστών ή ηλεκτρολογικού υλικού;

Δημοσ.

O Ote sou dinei dwrean 2 filtra an exeis dial up h ena filtro kai 1 spliter an exeis isdn.

Sou ta stelnei me courrier sto spiti se fakelo mazi me tin prototupi sumvasi tis adsl.

Aplws sunithws erxetai 1 vdomada me 10 meres meta tin energopoihsh.An pantws den sou ta steiloun ta dikaiousai(provlepetai sti sumvasi an katseis kai tin diavaseis) opote pigaine kai zita ta apo kapoio oteshop.

Emena mou ta eixan steilei 10 meres meta.Alla gia na kanw douleia mexri tote eixa agorasei 1.Kostize 1 eurw kai kati psila apo ta oteshop arxes tou xronou.Alcatel itane.

Auta pou mou steilane me courrier moiazoune me ta Alcatel alla den grafoun epanw Alcatel alla Made in China mono.

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έβαλα πριν λίγο καιρό ADSL, από τον ΟΤΕ δε μου έδωσαν κανένα φίλτρο, στο oteshop μου είπαν ότι δεν πουλάνε και ότι δίνουν μόνο ένα μαζί με το μόντεμ και μου είπαν να ψάξω στο εμπόριο. Δεν βρήκα όπου κι αν ρώτησα και όλοι μου είπαν ότι έχει μόνο ο ΟΤΕ! Επειδή δεν πήρα το μόντεμ από τον ΟΤΕ μου κανουν καψώνι, τι να πω... Ακόμα ψάχνω φίλτρα...

Sebu αυτό πυ λες είναι σίγουρο? Ότι σου στέλνουν τη σύμβαση και φίλτρα? Εγω δεν το έχω ξανακούσει.

Δημοσ.

Εγώ Bassstarlet έχω πάει 5 φόρες στον ΟΤΕ και μόνο ξύλο που δεν έχω παίξει εκεί μέσα με αυτά που ισχυρίζοννται. Πώς να βρώ άκρη με δαύτους??? Δεν υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν γιατι δεν έχουν και ούτε πρόκειται να φέρουν μου είπαν. Θα μου έδιναν 1 μόνο εαν έπαιρνα το μοντεμ από εκεί...

Δημοσ.

Όλοι τους ζώα είναι εκεί μέσα που πήγα! Φαντάσου ότι μου πούλησαν ελαττωματικό σπλίτερ (που δεν ήταν ακριβώς για adsl) και δεν μου το άλλαζαν ούτε το δοκίμαζαν με κάποιο τρόπο άλλα επέμεναν να βρω εγώ την άκρη με το 1242... Με τα πολλά νευρίασα, τους ξέχεσα και μου έδωσαν ένα άλλο ανθρώπινο και έκανα τη δουλειά μου.

Θα δοκιμάσω κι αυτό με το 134 που λες BASSstarlet καθώς και με ένα γνωστο που έχω στον ΟΤΕ (αν και δεν είναι στον τομέα του) να δω μήπως και βγάλω άκρη...

Δημοσ.

Στο 134 μου ειπαν (όπως ειχα γραψει στην αρχη, χθες ρωτησα) οτι δε δινουν (πλεον), τωρα αν ρωτησω αυριο στο οτεσοπ να δω τι θα μου πουνε. Παντως στον καταλογο του οτεσοπ (που τον ειδε φιλος που δουλευει στον οτε) υπαρχουν κωδικοι για φιλτρα στα 3.10 ε και σπλιτερ στα 13.5 ε. Δε γνωριζω αν ειναι διαθεσιμα σε ολα τα καταστηματα ή πρεπει να γινει παραγγελια (αφου πεισεις τον υπαλληλο οτι το μαγαζι του πουλαει τετοιο πραγμα :) )

Δημοσ.

ουτε εγω πηρα τιποτα καισημειοτεον εκανα και απλη και isdn συνδεση και ποτε δεν που δοσανε στοπλαισιο κανει νομιζω 11 ευρο για isdn splitter

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα σε ολους...εβαλα κ εγω adsl αλλα 2 εβδομαδες μετα την ενεργοποιηση δεν εχω λαβει τιποτα απο τον ΟΤΕ...οποτε επειδη εχω πια βαρεθει να ασχολουμαι με καθε αργοσχολο, πηγα στο πλαισιο κ πηρα ενα isdn splitter των 11 ευρω (προφανως αυτον που λεει κ ο urezin). ειναι γαλλικης προελευσης απο μια εταιρια ονοματι lea.com. Αυριο παραλαμβανω τον router της usr, 9108 και προχωραω στις συνδεσεις...εχω λοιπον μια ερωτηση. το splitter εχει τρεις θεσεις γα βυσματα. 1) για την γραμμη απο τον τοιχο που την ονομαζει line κ προφανως ειναι το input, 2) προς το netmod που ειναι η πρωτη εξοδος κ την ονομαζει isdn και 3) προς το modem/router που ειναι προφανως η δευτερη εξοδος κ την ονομαζει modem. το ερωτημα μου ειναι το εξης...δεν θα επρεπε κ οι 3 υποδοχες να ειναι για το κλασσικο τηλεφωνικο καλωδιο (νομιζω το λενε RJ 11) ???? στην αγγλια που ειχα adsl θυμαμαι πως κ οι 3 υποδοχες ηταν ιδιου τυπου. παρολα αυτα στον splitter που εχω μονο το line και το isdn εχουν τηλεφωνικη υποδοχη, σε αντιθεση με την εξοδο modem που εχει υποδοχη για ethernet καλωδιο...κατι παει στραβα ή αλλιως δουλευει η φαση στην ελλαδα???? ο 9108 εχει input ethernet η συμβατικο τηλεφωνικο καλωδιο?? (αλλωστε αν δεν θες να βαλεις τηλεφωνικη συσκευη, πρεπει να συνδεσεις τον router κατευθειαν στον τοιχο, δηλαδη σε τηλεφωνικο τυπο καλωδιου....)

περιμενω απαντησεις...

Δημοσ.

Egw sou proteinw na pareis ena adaptoraki na sou metatrepsei to rj45 se rj11 i na ftiakseis esy ena kalodio pou na einai apo ti mia akri rj11 kai ap'tin alli rj45. Se katastimata me kalwdia tha kseroun ti na soy dwsoun gremlin.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...