Giannnni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Έχω την GeForce2mx400 της leadtek, όταν έχω τους drivers που έχουν τα windows για την κάρτα ή τους drivers απο την leadtek και παίζω video (ότι format και να είναι αυτό) με ρυθμίσεις output vmr9 (renderless h windowed) μου βγάζει ένα μεγάλο τετράγωνο (κάτι σαν τεράστιο διαφανές pixel) πάνω δεξιά στην εικόνα! το οποίο γίνεται πιο ενοχλητικό όταν η ταινία έχει γρήγορη κίνηση. Έχω βάλει τους τελευταίους drivers από την nvidia αλλά δεν μπορώ να το διορθώσω, υπόψιν πως όταν το βάζω σε overlay mode δεν εμφανίζεται το τετράγωνο αυτό. Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικός με το θέμα; Ευχαριστώ.
Ailuros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Στο κάνει σε μια εφαρμογή συγκεκριμένη ή σε όλες;
Giannnni Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 se oles (oses den xrhsimopoioun overlay)
Ailuros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Τώρα πάνε και κάτι αιώνες που έχω να κοιτάξω τέτοια κάρτα, αλλά ενδέχεται για κάποιο λόγο να επεξεργάζεται μόνο overlay σωστά τελικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.