Προς το περιεχόμενο

Gecube X800GTO

babbar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα την X800GTO2 και την άνοιξα' date=' την ανέβασα κτλ. Θέλω όμως να πω ότι με το άνοιγμα των 16 pipelines, βλέπεις μία αύξηση της τάξεως των 8%. Αν της κάνεις μόνο o/c με τα 12pipes, βλέπεις μία αύξηση 25%. Αν τα κάνεις & τα δύο, γίνεται 35%.

Πού θέλω να καταλήξω. Και την X800GTO να πάρεις με τα 12 pipelines, αν την ανεβάσεις έχει πολύ καλές επιδόσεις. Καλύτερες από μία ανεβασμένη X800XL. Με 12pipelines, έβγαλα στο 3DMark2005 περίπου 5700 βαθμούς.[/quote']Απο που την αγόρασες, αν επιτρέπεται, planetman?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H x800gto είναι πολύ φθηνή για τις επιδόσεις της ή νομίζω; :?

Σαφέστατα και έχει έναν από τους καλύτερους συντελεστές τιμής/απόδοσης στην μεσαία κατηγορία αυτήν την στιγμή. Πόσο μάλλον αν τσιμπήσεις μοντέλο και έχεις την τύχη να ξεκλειδώνει και να υπερχρονίζεται ;)

Nαι planetman, το ξέρω αυτό.Άλλο ρωτάω όμως.Να το θέσω διαφορετικά:

έχουμε λοιπον

x800gt<x800gto

και

x800gt2<x800gto2

Άρα η gt είναι η πιο αδύναμη και η gto2 η πιο δυνατή.Όμως η τελευταία δε βγαίνει στην ελλάδα.Ανάμεσα τώρα στις gto και gt2 τι διαφορές υπάρχουν στις επιδόσεις ξέρετε;Γιατί μετρήσεις πολύ λίγες κατάφερα να βρω για τέτοιες κάρτες.Οι τιμές πάντως είναι πολύ κοντά που είδα στο skroutz.

Και ρωτάω γιατί πιστεύω πως αυτές οι κάρτες είναι οι νέες 6600gt.Έχουν πολύ καλές επιδόσεις (γι' αυτά που δίνεις πάντα έτσι; ) και πολύ καλές τιμές.Και είναι οι πρώτες κάρτες που νομίζω αποτελούν αναβάθμιση της 9800pro που έχω με λίγα λεφτά.

Κρίμα που δε βγαίνουν και σε agp... :(

Μόλις μου ήρθε η SAPPHIRE GTO2 και ανυπομονώ να τη δοκιμάσω... Πέμπτη έγινε η παραγγελία απο Overclockers, σήμερα την έχω στα χέρια μου! Άψογοι οι Άγγλοι...

Thumbs up!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...