ggero Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα παιδιά..Έχω συναρμολογήσει ένα καινούριο μηχάνιμα το οποίο αποτελείται από : P4 (2,4),EliteGroup Mobo,256 DDR,Nvidia Agp Vga,Sony DVD,LiteOn Dvd-rw..Πέρασε winXP κανονικά και drivers..Ξαφνικά (συνήθως όταν είναι Internet) παγώνει όλο το μηχάνιμα και μόνο με restart απο το κουμπί επανέρχεται..Επίσης μερικές φορές χάνει το dvd rom και μόνο με shut down επανέρχεται..Το πάγωμα το παρουζιάζει και χωρίς τα dvdrw,dvd συνδεδεμένα..Έχω δοκιμάσει άλλη μνήμη αλλά τα ίδια..Πρόβλημα θερμοκρασίας δεν τίθεται (35 βαθμους)...Να σημειώσω οτι έχω 350W τροφοδοτικό και η μητρική έχει το τελευταίο firmware..Επίσης δοκίμασα να κάνω firmware update στις συσκευές ανάγνωσης και ενώ έχω κατεβασει το σωστό αρχείο μου λέει οτι δεν είναι σωστή η συσκευή!!!..Τέλος να επισημάνω οτι έχω δοκιμάσει και άλλες καλωδιοταινείες..Να φταίει άραγε η μητρική?(L4VXA2(1.0A)) http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?categoryid=1&typeid=1&detailid=44&DetailName=Driver&DetailDesc=L4VXA2(1.0A)&MenuID=45&LanID=9) Όποιος έχει καμιά ιδέα ας βοηθήσει..Έχω 2 μέρες που παλεύω..Thanks
Stathis_L Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Poia windows Xp exeis? exoun Service Pack2 epanw. An oxi dokimase na baleis auta me to sp2, k mas ksana les.
Stathis_L Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 XPsp2 exo..mallon i mitriki ftaiei Ton skliro Disko ton exeis tsekarei? Dokimase na kaneis update to bios tis mitrikis sou (kata pasa pithanotita tha fteei to bios)an to kaneis k sou parousiazei ta idia problimata tote steile tin mitriki gia antikatastasi apo ekei pou tin agorases.
ThundeR_21 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 egw na thesw allo erwthma. exeis antivirus/firewall otan mpaineis sto net? Giati to problhma pou mas perigrafeis, thimizei thn simperifora enos iou (tou opoiou den thimamai to onoma) kai "etrexe" mono otan sindewsoun sto net. filika
Manolis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Kalitera tsekare to modem sou Idio problima ixa kego, allaksa modem ke ine ola ok Filika
xaxa1982 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν!Επειδή το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με μητρική Elitegroup,παλιότερα όμως(σε υπολογιστή PIII 800MHz),θα σου πω τι πρόβλημα είχα εγώ και ελπίζω να βοηθήσω γιατί όπως παρατηρώ η συγκεκριμένη εταιρεία χρησιμοποιεί την ίδια αρχιτεκτονική ακόμα και σήμερα.Και λέγοντας την ίδια αρχιτεκτονική εννοώ ότι βάζει το modem(το οποίο είναι πάνω στην mobo ή σαν μικρή συσκευή που δεν συνδέεται πάνω σε PCI,αλλά σε δικό του ιδιαίτερο σημείο πάνω στη mobo) και την κάρτα ήχου πάνω στην ίδια PCI με αποτέλεσμα να δημιουργείται conflict και να γίνεται reboot.Αυτό συνέβαινε και σε μένα όταν ήμουν Internet και συνήθως όταν άκουγα μουσική.Ελπίζω να βοήθησα.Πρόσεξε αν συμβαίνει και σε σένα όταν ακούς μουσική,γιατί παίζει να δημιουργείται παρόμοιο πρόβλημα και στη δική σου mobo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.