Προς το περιεχόμενο

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ??? Helppppp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Είχα pstn, έκανα αίτηση στο Γερμανό για adsl οτενετ κιτ. Σήμερα (Μετά απο 7 εργάσιμες) είδα το λαμπάκι adsl στο μόντεμ να ανάβει...Πήγα να μπω στο ιντερνετ αλλά δεν εμπαινε. Πήρα τηλ στην οτενετ και μου είπαν οτι ακόμα αυτούς δεν τους έχει ενημερώσει ο οτε οτι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου, μόλις γίνει αυτό θα με πάρουν τηλ για να μπορώ να μπω κανονικά με την οτενετ.

Για να μην περιμένω πόσες μέρες θα κάνουν αυτοί για να ενεργοποιήσουν την συνδεση μου πήρα τηλ στην Forthnet και ζήτησα ένα demo κωδικό. Μετά απο 5 λεπτά μπήκα στο ιντερνετ με τον demo κωδικό απο τη Forthnet.

Ως εδω όλα καλά....

Το απόγευμα λοιπόν που πάω να πάρω τηλ ένα φίλο (Είμουν συνδεδεμενος στο ιντερνετ ταυτόχρονα) μου λέει ο φίλος "τι τηλέφωνο είναι αυτό ρε ;;" (Εγώ έχω απόκρυψη κανονικά) και σε αυτόν έβγαλε ένα νουμερο (Της περιοχής μου) αλλα άσχετο τελείος...

Τότε κάλεσα απο το σταθερό στο κινητό μου για να δω τι έχει γίνει...και μου εμφανιζει ενα νουμερο ΑΣΧΕΤΟ που δεν εχω ξαναδεί ποτε μου...

Κοιτάζω στον καταλογο του οτε και το τηλεφωνο αυτο ανοικει σε κάποιον αλλο ανθρωπο....

Δοκιμάζω απο το κινητό μου να καλέσω σπίτι μου στο δικό μου νουμερο και ενώ στο κινητό δείχνει να καλεί κανονικά ..... στο σπίτι κανένα τηλέφωνο δεν χτυπούσε....

Τι έχει γίνει ;;;

(Με το 1787 πριν ενεργοποιηθεί η γραμμή έπαιρνα τηλ μέσω telepassport, τώρα δεν δουλεύει ούτε αυτό...)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά οι ανθρωποι στον οτε δεν παιζονται......πηγα απο εκει......και μου λενε ναι συγνωμη κάναμε λάθος και σας περάσαμε άλλο νουμερο.....(Μέσα σε 5 λεπτα το είχαν φτιάξει) αλλά επρεπε να παω απο εκει γιατι μεσω τηλεφωνου δεν μπορουσαν να κανουν κατι...

Tipota file to exo pathi kai ego' date='ta zoa ston POTE alaxan ti grami sou me tin grami kapiou allou.

tha tous paris sto 134 na tous to peis kai autoi gia logous asfalias yperxreoseis tha se afisoun xoris tilefono mexri na xanaalaxoun tis grames.[/quote']

Παλικαρι believe it or not αυτο ακριβως συνεβη!...

Ασε τυχαινει να τα ξερω απο μεσα τα πραγματα..

Κλαφτα!

Ας τα πάρουμε απο την αρχή.

Είχα pstn' date=' έκανα αίτηση στο Γερμανό για adsl οτενετ κιτ. Σήμερα (Μετά απο 7 εργάσιμες) είδα το λαμπάκι adsl στο μόντεμ να ανάβει...Πήγα να μπω στο ιντερνετ αλλά δεν εμπαινε. Πήρα τηλ στην οτενετ και μου είπαν οτι ακόμα αυτούς δεν τους έχει ενημερώσει ο οτε οτι ενεργοποιήθηκε η γραμμή μου, μόλις γίνει αυτό θα με πάρουν τηλ για να μπορώ να μπω κανονικά με την οτενετ.

Για να μην περιμένω πόσες μέρες θα κάνουν αυτοί για να ενεργοποιήσουν την συνδεση μου πήρα τηλ στην Forthnet και ζήτησα ένα demo κωδικό. Μετά απο 5 λεπτά μπήκα στο ιντερνετ με τον demo κωδικό απο τη Forthnet.

[/quote']

Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα (?) με την σύνδεση. Το modem δείχνει ότι υπάρχει γραμμή αλλά δεν δέχεται το username και το password. Στον ΟΤΕΝΕΤ που πήρα μου είπαν πως κάνουν μια δοκιμή και οτι δεν ενεργοποιήθηκε το username. Είναι όντως έτσι? Αν ναι πως θα πάρω και εγώ ενα demo account?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...