Προς το περιεχόμενο

Antivirus For Server

xkokos77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα

Θέλω να βάλω antivirus στον server που έχω.

Το λειτουργικό του είναι win2000 server.

Τα απλά antivirus δεν μπαίνουν σε server.

To symantec corporate είναι ένα από τα προγράμματα που μπαίνουν, αλλά είναι ακριβό.

Υπάρχει κάποιο άλλο antivirus να μου προτείνετε για να βάλω?

Ας είναι και freeware αλλά να είναι για λειτουργικό server.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έκανα και μια εύρεση μετά το post μου και πήρα μια εικόνα στο τι παίζεται από antivirus. Τώρα θα μου πείτε τότε τι θέλω και ζητάω.

Εμπειρικά θα ήθελα να μου πείτε ποιο να προτιμήσω και αν γνωρίζει κάποιος το κόστος αγοράς του πακέτου. Μου είπαν ότι το symantec corporate είναι για 5 χρηστές. Εγώ δεν θέλω να πληρώσω τους άλλους 4, θέλω μόνο τον 1 που θα βάλω στον server.

Εδώ σας θέλω

Δημοσ.
Γεια χαρα

Θέλω να βάλω antivirus στον server που έχω.

Το λειτουργικό του είναι win2000 server.

Τα απλά antivirus δεν μπαίνουν σε server.

To symantec corporate είναι ένα από τα προγράμματα που μπαίνουν' date=' αλλά είναι ακριβό.

Υπάρχει κάποιο άλλο antivirus να μου προτείνετε για να βάλω?

Ας είναι και freeware αλλά να είναι για λειτουργικό server.

Ευχαριστώ[/quote']

εχεις PM ;)

Δημοσ.

Αν ρωτήσεις 100 άτομα για το καλύτερο antivirus, θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές απαντήσεις.

Αν ρωτήσεις 100 άτομα για το χειρότερο antivirus, θα ακούσεις μία απάντηση: Norton Antivirus

Δεν ξέρω για την server έκδοση, πάντως η απλή δημιουργεί χίλια προβλήματα (χώρια που δεν γίνεται ποτέ σωστή απεγκατάσταση. Αν εγκατασταθεί, μόνο με format επανέρχεται το σύστημα.

Έχω εγκαταστήσει σε έναν server την trial έκδοση του Panda και είμαι ικανοποιημένος. Και το kaspersky και το NOD32 που έχω δοκιμάσει είναι ικανοποιητικά.

Πριν αγοράσεις, κατέβασε την δοκιμαστική έκδοση όποιου έχεις αποφασίσει να πάρεις, προκειμένου να είσαι σίγουρος (γι'αυτό υπάρχουν).

Δημοσ.

Ήδη κατέβασα 2 trial antivirus και θα τα κάνω setup το ΣΚ.

Κατέβασα το avast! 4 Server Edition ,το F-Secure Anti-Virus και ένα που μου υπόδειξε ο Thm@ όπου τώρα το κάνω download και δεν ξέρω ποιο είναι.

Για να δουμε !!!!!

To Norton το γνωρίζω τι @$%&@^%# είναι για να δούμε και τα αλλά όμως

Δημοσ.

Προσοχή στο Panda... Στην εταιρεία που είμαι έχουμε αρχίσει πλέον να μην το προτείνουμε στις προσφορές... Οι μηχανικοί παραπονιούνται για αρκετά προβλήματα, ειδικά με τα updates.

Δημοσ.
Προσοχή στο Panda... Στην εταιρεία που είμαι έχουμε αρχίσει πλέον να μην το προτείνουμε στις προσφορές... Οι μηχανικοί παραπονιούνται για αρκετά προβλήματα, ειδικά με τα updates.

αυτο ακριβως κανουμε και εμεις, χαμος γινεται , προιον προς αποφυγη

Δημοσ.

Exw egkatastisei se arketa Server mhxanimata to NOD32 kai to thewrw aristh epilogh.Se diktyo doulevei asteri kai ws pros tous clients tou kai ta updates einai mia xara.Twra san anti-virus kai san software den xreiazete na pw polla. ownz :P

Δημοσ.
Exw egkatastisei se arketa Server mhxanimata to NOD32 kai to thewrw aristh epilogh.Se diktyo doulevei asteri kai ws pros tous clients tou kai ta updates einai mia xara.Twra san anti-virus kai san software den xreiazete na pw polla. ownz :P

8a sumfwnisw apoluta. NOD32 apo http://www.nod32.com. H symantec pantws tin paradextike ;). K gw auto exw, k sta isa, lew k na to agorasw :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...