MariaTs. Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μετά την τοποθέτηση 2ου σκληρού στον υπολογιστή χρειάστηκε να γίνει φορμάτ στο C. Ξαναεγκατέστησα τον Opera 8.5 και προσπάθησα να βάλω το αρχειάκι για τα ελληνικά αλλά του 8.2 . Το μόνο που μου μεταφράζει είναι την μπάρα που γράφει 'Νέα σελίδα' και στην μηχανή αναζήτησης 'Αναζήτηση με...'. Όλα τα υπόλοιπα είναι στα αγγλικά! Υπάρχει κάνα αρχειάκι μεταφράστικό για τον 8.5; :neutral:
Gigenis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 http://www.opera.com/download/lng/850/ouw850_el.lng
MariaTs. Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Gigenis ευχαριστώ για τον σύνδεσμο, αλλά όταν κάνω κλικ μου βγάζει μια σελίδα με ακαταλαβίστικα. Πες ότι κάνω: επιλογή όλων > αντιγραφή' από κει και πέρα τι κάνω; :roll: To ωραίο είναι ότι μπήκα και στην σελίδα του Opera και εκεί το ίδιο αποτέλεσμα μου έδωσε!
panos78 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Κάνε δεξί κλικ στον σύνδεσμο και επέλεξε την «Αποθήκευση ως...».
panos78 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Απλά προς ενημέρωση: Δεν μπορούσες να δεις τους ελληνικούς χαρακτήρες όταν άνοιξες το αρχείο μεσα στον Opera γιατί είναι γραμμένο σε utf-8. Έπρεπε να αλλάξεις την κωδικοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.