Charalambos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 pos mporo na valo sybtitles se mia tenia tin opia exi katevsi apo to internet?
iforbet Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Ρε Χαράλαμπε αγόρι μου, δε ξέρω να σου απαντήσω γιατί δεν ασχολούμαι με αυτό που ζητάς, αλλά ρε αδερφέ σ αυτό το φόρουμ είναι πάνω από εκατό, δε λες πεντακόσιες, συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, ad nauseum, δε μπαίνεις στο κόπο να κάνεις ένα search; Όλα τα threads αυτό το κορυφαίο ζήτημα διαπραγματεύονται πως θα κάνω κλοπιράητ από το dvd του βιντεοκλαμπ και πως θα βάλλω υπότιτλους σε καμμιά ταινιούλα που κατέβασα...
Bougas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 charalabe grapse http://www.doom9.org kai exei oti ergaleia goustareis
coffeex Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Κατέβασε το Projekt IGI με το οποίο με ένα απλό drag and drop βάζεις τους υπότιτλους που θες.
iforbet Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 ρε αντί να απαντάτε για μιριοστή φορά την ίδια ερώτηση δε με βοηθάει κανείς στο thread μου για video editing. Να στε καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.