iparou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Χαίρετε. Πήρα μόλις στα χέρια μου την Albatron 6800LE από το Πλαίσιο (αυτή με τα 90 ευρώ), αλλά μόλις την βάζω στην AGP slot και ανοίγω τον υπολογιστή, ακούγεται ένα παρατεταμένο beep, ανάβει μια φορά το μπλε φωτάκι της κάρτας, γυρίζει για λίγο ο ανεμιστήρας και έπειτα σταματάει, ενώ το beep συνεχίζει, χωρίς ποτέ βέβαια να περνάει σήμα στην οθόνη. Τι γίνεται ρε παιδιά ? Έχω για mainboard την Asus P4P800LE και έναν P4 2.53 GHz. Help would be much appreciated.
HighT3ch Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Exeis balei thn trofodosia (molex) sthn karta. Oi kartes autes apaitoun epipleon trofodosia peran auths tou AGP slot.
iparou Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Είμαι μέγας μ@λ@κ@ς... Ούτε που το είχα δει. Να'σαι καλά φίλε. (Με είχε κόψει κρύος ιδρώτας προς στιγμήν γιατί η κάρτα είναι καινούρια)
HighT3ch Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Xalarwse, oloi thn kanoume thn m@l@kia auth syxna pukna, den eisai o monos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.