Προς το περιεχόμενο

Eseis Poion Tha Agorazate???

kavalinas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

geia xara se olous. thelo na agoraso ena neo skliro gia to laptop mou (acer 2023) kai eimai anamesa se dio: hitachi 80gb 5400 8mb cache kai toshiba 80gb 5400 16 mb cache. oi times einai : 127 kai 137 euro antistoixa. poion tha epilegate? kapoia alli protasi mexri 140 euro?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου θα αγορασεις που θα αγορασεις σκληρο, δεν παιρνεις εναν στις 7200 στροφες?

Συμφωνώ κι εγώ με τον mjmj για 7.200 στροφές.

Η Hitachi πάντως βγάζει καλά airconditions :grin:

Προτίμησε τον Toshiba από τους δύο.

.

fg9000 έχεις ιδίαν πείρα η βασίζεσαι στις φήμες?Γιατί εγώ έχω καί από τούς δύο καί μού φαίνεται πιό λειτουργικός ο hitachi.Καί ο άλλος δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά joulisg καί η Toshiba να δείς κάτι φριτέζες πού βγάζει!

fg9000 έχεις ιδίαν πείρα η βασίζεσαι στις φήμες?Γιατί εγώ έχω καί από τούς δύο καί μού φαίνεται πιό λειτουργικός ο hitachi.Καί ο άλλος δεν παρουσιάζει πρόβλημα αλλά joulisg καί η Toshiba να δείς κάτι φριτέζες πού βγάζει!

Ο Hitachi κάποιου συναδέλφου μου βγήκε off σε έξι μήνες με αβασάνιστη χρήση.

Προσωπικά προτιμώ WD για σταθερότητα και "μακροζωία" και Seagate για επιδόσεις.

Ο Hitachi κάποιου συναδέλφου μου βγήκε off σε έξι μήνες με αβασάνιστη χρήση.

Προσωπικά προτιμώ WD για σταθερότητα και "μακροζωία" και Seagate για επιδόσεις.

Συμφωνώ αλλά μιλάει γιά laptop καί τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρώ άλλο από Τoshiba ή Hitachi.Στο πλαίσιο απ' όπου συνήθως αγοράζω έχει μόνο αυτά.

Psifo ston Toshiba giati exei 16MB cache. An kai exw dio Toshiba (oxi oi sigkekrimenos) se laptops filwn na bgainoun off meta apo 1 ena xrono.

Afou oloi kseretet oti eidika stous sklirous isxiei to "opou kaei i gouna sou". Mporei na parei Toshiba kai na tou skasei se 2 mines i na parei Hitachi kai na ton kratisei 5 xronia i to anapodo ! Opws eipa kai prin proteinw Toshiba logw 2plasias cache kai euxomai na einai "siderokefalos" ! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...