giannis42 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 πως μπορω να επιλεξω σαν user τον administrator??? οχι ομως απο την επιλογη τον windows συνδεση ως....γιατι εκει δεν υπαρχει...
skullman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να μπεις σε Safe-mode πατώντας F7 μόλις βγείς από το BIOS την ώρα που θα ξεκινήσει να φορτώνει ο Η/Υ τα Windows.Τότε θα δεις κανονικά τον λογαριασμό του Administrator.
giannis42 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 θελω να επιλεξω αυτον τον λογαριασμο για παντα ....γιατι δεν μπορω να μπω τωρα με αυτον που εχω, στο πεδιο ο υπολογιστης μου και να δω τους δισκους μου. ποιες ενεργειες πρεπει να κανω?
GT1807 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 CTRL+ALT+DEL στο Welcome Screen των παραθυριων σου κ εκει που λεει User βαζεις το ονομα Administrator κ το password του.Αληθεια ο λογαριασμος ο κανονικος σου ειναι Limited??Δεν ειναι administrator?? Τα σέβη μου
giannis42 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 δεν εχει εκει επιλογη για προσθηκη χρηστη
skullman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Αν ο λογαριασμός σου είναι limited μπορείς να πας με τον τρόπο που σου είπα στον πίνακα ελέγχου/λογαριασμοί χρηστών και να κάνεις και τον κανονικό σου administrator.Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια είναι να έχεις πρόσβαση στον λογαριασμό του Admin.
netcrawler Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 bes se safe mode opos sou eipe kapios parapano. pigaine ctrl panel kai bgale to fast user switching opos kai to use welcome screen. sto epomeno reboot tha exeis prompt gia username kai password. ekei bazeis administrator kai to password pou exeis an exeis.
giannis42 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 δεν μπορω να το κανω μεσα απο τα windows? το λεω γιατι υπαρχει ενα πινακακι καπου , οπου δηλωνεις ποιος user ειναι admin...το εκανα πριν 2 ωρες...και δεν θυμαμαι πως πηγα εκει
skullman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Η επιλογή αυτή υπάρχει στο Control Panel/User Accounts όπου μπορείς να αλλάξεις τον τύπο χρήστη που είσαι (limited/administrator) . Νομίζω όμως οτι πρέπει να είσαι Admin για να μπορέσεις να αλλάξεις τον τύπο user. Γι' αυτό μπές σαν Admin με όποιον τρόπο από τους παραπάνω θες και κάνε την αλλαγή για τον λογαριασμό που χρησιμοποιείς κανονικά.
giannis42 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 και ομως...τα εκανα ολα και ενω σε σαφε μοντε μπαινει κανονικα..σε νορμαλ δεν μπορω να μπω σαν αντμιν..
skullman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δεν σου είπα να μπείς μετά σαν Admin. Σου είπα να αλλάξεις την ρύθμιση στον προηγούμενο λογαριασμό σου,ώστε όταν θα μπαίνεις κανονικά, να έχεις πλήρη πρόσβαση. Αν για κάποιο λόγο όμως δεν δουλέψει αυτό, κάνε αυτό που είπε 1 φίλος παραπάνω: Πάτα CTRL+ALT+DEL στο Welcome Screen και εκεί που λέει User βαζεις το ονομα Administrator και το password του. Ελπίζω να βρείς άκρη!
giannis42 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 ευχαριστω ολους σας. ισως δεν σας εδωσα να καταλαβετε σωστα αυτο που θελω. -εμπαινα μεχρι εχθες π.χ. σαν user1 κατευθειαν στα windows.O user1 ηταν διαχειριστης. -απο εχθες ο παραπανω χρηστης δεν μπορει να ανοιξει τον φακελο ο υπολογιστης μου, οποτε δεν μπορω να δω τους δισκους κ.λ.π.(βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει την αδεια να τον ανοιξει) -εαν μπω σαν admin χανω ολες τις ρυθμισεις του user1...... -στους λογαριασμους χρηστων ο user1 ειναι δηλωμενος σαν διαχειριστης. -σε safe mode μπορω σαν user1 να ανοιξω τον φακελο ο υπολογιστης μου!!!!! τρελο ε?? καμμια αλλη ιδεα???
skullman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Κάπου εδώ εξαντλούνται οι γνώσεις μου, αλλά θα πετάξω 1 τελευταίο longshot. Υπάρχει η περίπτωση να έχεις αποκλείσει την πρόσβαση μέσω κάποιου προγράμματος παραμετροποίησης του υπολογιστή, όπως για παράδειγμα το Tweak XP ή το Norton Systemworks? Τσέκαρε το αυτό και ελπίζω να βρείς την λύση!
random Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 θελω να επιλεξω αυτον τον λογαριασμο για παντα ....γιατι δεν μπορω να μπω τωρα με αυτον που εχω' date=' στο πεδιο ο υπολογιστης μου και να δω τους δισκους μου.ποιες ενεργειες πρεπει να κανω?[/quote'] και ομως...τα εκανα ολα και ενω σε σαφε μοντε μπαινει κανονικα..σε νορμαλ δεν μπορω να μπω σαν αντμιν.. ευχαριστω ολους σας.ισως δεν σας εδωσα να καταλαβετε σωστα αυτο που θελω. -εμπαινα μεχρι εχθες π.χ. σαν user1 κατευθειαν στα windows.O user1 ηταν διαχειριστης. -απο εχθες ο παραπανω χρηστης δεν μπορει να ανοιξει τον φακελο ο υπολογιστης μου' date=' οποτε δεν μπορω να δω τους δισκους κ.λ.π.(βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει την αδεια να τον ανοιξει) -εαν μπω σαν admin χανω ολες τις ρυθμισεις του user1...... -στους λογαριασμους χρηστων ο user1 ειναι δηλωμενος σαν διαχειριστης. -σε safe mode μπορω σαν user1 να ανοιξω τον φακελο ο υπολογιστης μου!!!!! [/quote'] Aντικρουόμενες δηλώσεις... :grin: :grin: :grin: Θελεις να χρησιμοποιείς τον Αντμιν για ΠΑΝΤΑ, ή όχι? ποιες ρυθμισεις χάνεις ? την ταπετσαρια της επιφανειας εργασίας? τα σοβαρα δεδομενα (email, favorites, my documents, firefox profile, κλπ),.. μπορει να μπει ο Αντμιν στους αντιστοιχους φακελους του User1 και να τα αντιγραψει στους δικους του. Τελικα πατησες Κοντρολ+ΑΛΤ+ΔΕΛΕΤΕ sto Welcome Screen να μπεις Ανμιν σε ΝΟΡΜΑΛ ? ----- Εγω λεω να δεις τι εγκατεστησες πρόσφατα, μπας και δημιουργησε το προβλήμα, Φυσικα ενας ελεγχος για ιούς και spyware ποτέ δεν έβλαψε. αν υπαρχει δυνατοτητα System Restore σε μια ημ/νια πριν απο "προχτες".. και τελικη λυση, να αφησεις τον Ανμιν εκει που καθεται για backup (με ctrl+alt+delete τον εμφανιζεις οποτε θελεις), και σαν Admin να φτιαξεις ενα νεο χρηστη user2, μελος της Ομαδας Administrators, αντεγραψε τα αρχεια του user1 στον user2, ασε τον user1 εκει, μην τον σβησεις, μπας και ξεχασες κατι να αντιγραψεις (μπορεις να τον κανεις disabled για να μην βγαινει στην welcome, χωρις να σβηστει απο τη registry), και κανε χρηση του user2.
giannis42 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Λοιπον εκανα τα παντα, ομως τιποτα δεν διορθωσε το προβλημα, ειδα οτι και σαν admin σε normal mode, δεν μπορω να ανοιξω τον φακελο ο υπολογιστης μου. -εψαξα για ιους με kaspersky, για spy, με adaware, xspay, spydefender,spybot δεν βρηκαν κατι.Ο spydefender βρηκε το P2P.Kazza και το εκανε delete. Tωρα μπαινω στους δισκους μονο με το Totalcomander. Εαν καποιος κατι θυμηθει, ας απαντησει. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.