nikoskalamaria Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 THN EXEI KANEIS? THN EXETE DEI STIN PRAKSI? PISTEUETE OTI THA KALIPSEI ENAN APAITHTIKO SE GAMES KAI DVD( OS PROS TIN PIOTITA...TO MEGETHOS EINAI SXETIKA MIKRO).THELO NA SYNDESO TO XBOX360...KATALABENETE :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Την πήραμε στην δουλειά μου. Απλά άψογη ,φοβερό contrast,φωτεινότητα (παραπάνω από άλλες οθόνες του ανταγωνισμού), και πλήρες ρυθμίσεις. Αν και φαίνεται έχει panel ΤΝ ,την σύγκρινα με ακριβότερες Sony,Viewsonic, με ΜVA/PVA panel ,και η διαφορά είναι η μέρα με την νύκτα ,σε απεικόνιση . Καλές οι γενικές θεωρίες περί panel ,αλλά μάλλον υπάρχουν και τα κυκλώματα που κάνουν την διαφορά. Η δική μου γνώμη είναι ότι θα κάνει μεγάλη επιτυχία στην αγορά ,όταν κυκλοφορήσει πολύ ,αλλά η τιμή της (λόγω εγγύησης 0 pixel) φτάνει τα 430ε ,σαν νέο προιόν ,μάλλον λίγο ακριβή για 8ms του ανταγωνισμού ,αλλά αξίζει ανεπιφύλακτα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δεν θα προτιμούσα πάντως EIZO και ΤΝ panel. Και σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν και άλλες πιο αξιόλογες λύσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Σεβαστές οι θεωρίες και τα γούστα καθενός ,(φίρμες και μοντέλα πάντα θα υπάρχουν πολλά)....αλλά μόνο όταν προσπαθουμε να δούμε και με τα μάτια μας προτού εκφέρουμε γνώμη ,ειδικά όταν ένα προιόν δεν κυκλοφορεί ακόμα ευραία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι άλλο το ΤΝ της LG και άλλο της ΕΙΖΟ. Μπορεί να μην είναι PVA, αλλά δεν έχει σχέση με τα κοινά ΤΝ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskalamaria Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Exo entiposiasti apo tis times tou mindfactory alla kai apo ti dinatotita na sou eleksoun tin othoni gia kamena pixel prin stin stiloun? to problima einai oti de ksero germanika kai de katalabeno pos tha paragilo kai pos tha kano tin epilogi gia elegxo kamenon pixel.apisteuto einai pou den exoun to site sta agglika xanoun sigoura poli pelatia kai tzampa kiolas...uparxei kapou allou i stin ellada kalitera katastima pou mporeis na elekseis tin othoni gia kamena pixel prin tin pareis? euxaristo episis gia tis apantiseis sas.gary kokkin i othoni pou pires eixe kapio kameno pixel? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι των καμμένων pixel . Στην δουλειά μου έχουμε συνολικά πάνω από 150 TFT σε διάφορες φίρμες, 15ωρη καθημερινή λειτουργία (όλα μοντέλα μέχρι 3 έτη) ....και δεν υπάρχει καμμένο pixel ούτε για δείγμα ,με τις απλές βασικές προφυλάξεις αυξομειωσης ρεύματος (στην μπρίζα ή UPS) ,καλό τροφοδοτικό,επώνυμη κάρτα γραφικών. Η εγγύηση για τα pixel (στην σπάνια περίπτωση αστοχίας υλικού που φαινεται το πολύ στο 1ο μήνα λειτουργίας), περισσότερο δείχνει την εμπορική πολιτική της εταιρίας να κερδίσει μερίδιο αγοράς σε σχέση με το κόστος έρευνας ανάπτυξης του προιόντος,και κόστους εισαγωγής από την μαμά εταιρία. - Γι'αυτό το λόγο η Εizo στην EE ,δίνει την 5ετή γραπτή εγγύηση ,χωρίς 0 καμμένα pixel,αλλά 4 pixel, χωρίς αντικατάσταση ,αλλά δωρεάν επισκευή, και μόνο 3 ετή εγγύηση στο backlight,και έτσι ισχύει και για την Ελλάδα .....ενώ αντίθετα με τις "Ελληνικές" ,τις πληρώνεις μεν παραπάνω,αλλά προβλέπεται αντικατάσταση,στην 5ετία,εκτός αν ορίζεται αλλιώς γραπτά,ανάλογα το μοντέλο. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=118810 Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση κάθε αντιπροσωπεία ή έμπορος να εισάγει εν γνώση τoυ Β'διαλογής προιόντα ,και μέσω εγγύησης να προσπαθεί να σε κάνει ν'αγοράσεις προιόντα της, που στα προσφέρει αρκετά φθηνότερα ,ή να εμπορεύεται και "αντιπροσωπείας" ίδια προιόντα για κράκτη . -Στις αλχημείες των "εμπόρων", συνήθως υπάρχει πιθανότητα να βγεί βλάβη και νωρίτερα από τον συνολικό χρονο εγγύησης .-Το κριτήριο της αρκετά φθηνότερης τιμής θέλει προσοχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν ότι άλλο το ΤΝ της LG και άλλο της ΕΙΖΟ. Μπορεί να μην είναι PVA, αλλά δεν έχει σχέση με τα κοινά ΤΝ. Ναι αλλά για τόσα λεφτά να πάρεις 17άρα με ΤΝ?Είμαι σίγουρος ότι είναι πιο καλό από τα άλλα panel αλλά για εμένα δεν πάβει να είναι TN. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Συγκρίνοντας έτσι θεωρητικά ,οποιαδήποτε άλλη οθόνη με άλλo panel ή μεγέθος ,πάλι δεν θα είναι ποιότητας Eizo ,οπότε δεν βγαίνει άκρη, όταν αφορά γούστο (που είναι υποκειμενικό για καθένα μας), ή σκέτων προδιαγραφών (που διαβάσαμε κάπου). -Βέβαια αντίθετα σε όλα αυτά, οι 3-4 πιο γνωστές φίρμες ΤFT οθονών για ΗΥ, δεν θα είναι πάντα στα top της αγοράς, σε όλη την γκάμα των προιόντων τους ,καθώς κάθε εταιρία έχει και καλά και άσχημα προιόντα . -Το μόνο σίγουρο σαν κριτήριο, είναι τα μάτια μας,να την δούμε από κοντά αν γίνεται,και όλες οι άλλες γνώμες , (review κλπ ) να είναι ενδεικτικές, όχι απόλυτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa1901 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2005 Ναι αλλά για τόσα λεφτά να πάρεις 17άρα με ΤΝ?Είμαι σίγουρος ότι είναι πιο καλό από τα άλλα panel αλλά για εμένα δεν πάβει να είναι TN. Δεν διαφωνούμε. Ούτε εγώ προτείνω TN panel. Είναι επιλόγη μόνο αν θες να δώσεις λίγα χρήματα για οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gary_Kokkin Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2005 Δεν νομίζω ότι τα 430euro για την συγκεκριμένη οθόνη της Εizo με TN panel (όπως συμπεραίνει κανείς από τα χαρακτηριστικά της ),είναι λίγα χρήματα για αγορά οθόνης .....οπότε κάπου αλλού θα είναι η διαφορά της,πέρα των προδιαγραφών panel. --Αν βρεί κανείς ενδεικτικό review ,ας το ποστάρει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.