Προς το περιεχόμενο

Underworld:Evolution

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Metrio kai safws katotero apo to 1o..pantos einai mono kai mono gia cinema...sto dvd den tha vlepetai auti i tainia..Apo ta dinata simeia tis to soma tis protagonistrias (an einai pragmati diko tis stin epimaxi skini) :D :D

LOL

το σκεφτικα κι εγω αυτο :) παντως σωματαραα

κι η δικη μου γνωμη κλασικη .. το 1 ηταν καλυτερο αν κι αυτο δεν ηταν για τα μπαζα.. η 1η σκηνη μου αρεσε αρκετα μετην μαχη Vampires Vs Wolfs

Δημοσ.

To ειδα και εγω, μου άρεσε, αν και ήταν πολύ splatterιά γιαυτο που περίμενα.. Το πρώτο δεν είχε τόση αιματίλα και κάπου γινόταν κουραστικό πιστεύω.

Εντωμεταξυ ο τυπάς την είδε Rambo και τους άνοιγε τα σαγόνια έναν έναν? Και καλά δεν μασάω μία? Η τελευταία μάχη με το "λυκάκι" κράτησε μερικά δευτερόλεπτα μόνο και μόνο επειδή το γόης την είδε superman και με μια κίνηση κεφαλοκλείδωμα του ξήλωσε τα σαγόνια... Ε χαλάστηκα πολύ εκεί, όπως και με το σκηνικό με το ελικόπτερο, η πλάκα ειναι ότι ΚΑΙ ΑΥΤΟ αλλά και το οτι ο αλλος θα ξυπνήσει πάνω στην αναμπουμπούλα τα είχαμε προβλέψει με το που είδαμε το ελικόπτερο να πηγαίνει πάνω απτα συντρίμια και οταν έγιναν τα σκηνικά αρχίσαμε και γελάγαμε... :D

Δημοσ.

emena mou arese kai den me kourase. Kai ena senario eixe kai wraia efe ktl.

Prepei opws kai dipote na exeis dei to prwto gia na katalaveis ti ginetai omws.

To ergo einai gi'autous pou tous aresei to gothic ifos, i cool ekdoxi ton vampires, i likanthrwpoi kai ta splash.

PS: Kalitera deite to se cinema....

Ayta

Δημοσ.

Eγώ έχω καιρό να το δώ το πρώτο (απο τότε που βγήκε σε DVD) και δεν το πολυθυμάμαι...Αν πάω να δώ στο cinema το evolution σίγουρα θα το ξαναδώ πρίν...

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγο επέστραψα από το cinema.Πολύ καλό.Στην ατμόσφαιρα του πρώτου και ακόμα καλύτερο.Η Kate όλα τα λεφτά!Ε δε νομίζω να χρειάζεται να πω περισσότερα!Όσοι δεν το έχετε δει τρέξτε να το δείτε!

Δημοσ.

Too much action,too little suspense.

Poly wraio kai xortastiko to mpam-mpoom alla re paidia,xwste kai ligo thriller(apo ta polla GIJolikia eixan xasei to noima ta vampir kai oi likanthrwpoi,den tous fovosoun,tous evlepes kati san CounterStrike),ligo mistirio gia tin ypothesi

tsk-tsk-tsk,kai eixe arxisei me mia arketa yposxomeni skini.BTW an olo to ergo itan sto yfos-LOTR-tis prwtis skinis den tha me xalage katholou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...