Προς το περιεχόμενο

Underworld:Evolution

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να πω ρε παιδιά. Μόνο εμένα μου άρεσε δλδ?

Δε μπορώ να πώ οτι ήταν καλύτερο απο το 1ο αλλά ήταν πολύ καλό για sequel και σήγουρα πολύ καλύτερο απο τα sequels του Blade.

Δημοσ.

Η δεύτερη ταινία είναι κατά πολύ υποδεέστερη από την πρώτη (η οποία μου άρεσε πολύ), φαίνεται ότι είναι ένα sequel για να εκμεταλευτούν την εμπορική επιτυχία της προηγούμενης ταινίας, το σενάριο είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά έχει αρκετά σκηνοθετικά λάθη, κάποιες υπερβολικές σκηνές δράσης που δεν ταιριάζουν με το ύφος της ταινίας και φυσικά λίγη τσόντα για να γουσταρει ο κόσμος. (στην αίθουσα που το είδα χειροκρότησαν!)

Δημοσ.

Καλά κάτι τέτοιες αντιδράσεις με αηδιάζουν...

Μούρχετε να αρχίζω να πετάω coca coles και ότι άλλο κρατάω σε όποιον βρώ!!! :evil:

Πάντως όλα αυτά που αναφέρεις ώς αρνητικά δεν θα έπρεπε να σε ενοχλούνε απο την στιγμή που απο την αρχή επιλέγεις να δείς μία ταινία που δεν έχει και τόσο βάθος...(ούτε στο σενάριο, ούτε στην σκηνοθεσία)Μία περιπέτεια πάς να δείς (έστω και με vampire) και όχι κάτι που θα σε βάλει σε σκέψεις και προβληματισμούς...

Μα γιατί δεν μπορεί να το ξεχωρίσει αυτό ο κόσμος?

Aλήθεια ποιό είναι το ύφος της ταινίας (κατά την γνώμη σου), στο οποίο δεν κολλάνε οι σκηνές δράσεις που αναφέρεις?

(Εγώ θα πάω σήμερα να το δώ...Ή το underworld δηλαδή ή το Fun With Dick and jane...Eίμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο!)

Δημοσ.

το είδα χθες βράδυ.

ατμόσφαιρα,χρωματισμοί και ύφος σκηνοθεσίας σαν το 1ο κατά τη γνώμη μου. ωραίος ο χαρακτήρας του Μάρκους. Στενοχωρήθηκα για το τέλος, περίμενα κάτι πιο ανάμεικτο. Μέτρια πράγματα γενικά σίγουρα μετά την έκπληξη της πρώτης ταινίας η δεύτερη ήταν μια φυσική συνέχειά της με καλύτερα και χειρότερα σημεία από την 1η. Για την περιβόητη σκηνή ερωτισμού μου φάνηκε ακόλλητη με την ταινία - ήταν κάτι που μου άρεσε στο νο1 η απουσία τέτοιων σκηνών- και πιστεύω πως έγινε καθαρά για εμπορικούς λόγους.

Δημοσ.

Το ύφος της ταινίας είναι σκοτεινό και μυστηριώδες, μπορεί να είναι περιπέτεια όπως λες αλλά μην τις βάζουμε όλες στο ίδιο σακούλι. Η σκηνή με το ελικόπτερο ας πούμε (εκτός από μούφα) είναι σαν να την πήρανε από το terminator!

Δεν ξέρω για τους άλλους εγώ πάντως βάζω σε άλλη κατηγορία το underworld και το terminator: από το ένα περιμένω ατμόσφαιρα σενάριο και στυλ κι από το άλλο οπτικά, ηχητικά εφέ θέαμα.

Όλα αυτά βέβαια είναι θέμα αισθητικής ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια και γούστα, ή αλλιώς: περί ορέξεως κολοκυθόπιτα :)

Δημοσ.

Καλο ήταν. Ειδικα οι μαχες στο τελος.

Για μενα και τα 2 μου φανηκαν τα ιδια ουτε καλα ουτε κακα.

Το Blade παλι καλο αλλα εχει γινει στυλ ταινιας με τον Seagall μαμαω και δερνω και δεν με ακουμπαει κανεις.

Η ταινια με βαμπιρ ειναι μια εκτος απο το Dracula τo κορυφαιο Interview with a Vampire.

Δημοσ.
Vasika exo mono mia erotisi...apo U.S. pos vrethika rossia i roumania i opou itan tespa...???

αυτό ουτε εγώ το κατάλαβα...

και έχω απορία πλεον για το 1 μήπως δεν ήταν στο αμέρικα

Δημοσ.
αυτό ουτε εγώ το κατάλαβα...

και έχω απορία πλεον για το 1 μήπως δεν ήταν στο αμέρικα

Μωρέ ας ήταν όπου ήθελε!Εμένα μου φτάνει που θα δω την Kate!:)Δε ζητάω τίποτε άλλο!:)

Δημοσ.

Metrio kai safws katotero apo to 1o..pantos einai mono kai mono gia cinema...sto dvd den tha vlepetai auti i tainia..Apo ta dinata simeia tis to soma tis protagonistrias (an einai pragmati diko tis stin epimaxi skini) :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...