Προς το περιεχόμενο

Underworld:Evolution

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σήμερα το είδαμε μια παρέα με 6 άτομα και λέει πάρα πολύ. να φανταστείτε ότι εμένα δεν μ'αρέσει οτιδήποτε "εξωπραγματικό" και φαντασίας, αλλά το συγκεκριμένο με ικανοποίησε θα μπορούσα να πω! που να δείτε και την σελήν!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
σήμερα το είδαμε μια παρέα με 6 άτομα και λέει πάρα πολύ. να φανταστείτε ότι εμένα δεν μ'αρέσει οτιδήποτε "εξωπραγματικό" και φαντασίας, αλλά το συγκεκριμένο με ικανοποίησε θα μπορούσα να πω! που να δείτε και την σελήν!!!!!!!!!!!!

Το βρίσκεις καλύτερο απο το πρώτο?

Δημοσ.

Όπως είπα δεν είμαι fan του είδους, οπότε δεν έτυχε να δω το πρώτο και δεν μπορώ να συγκρίνω. Σαν μεμονωμένη ταινία μου φάνηκε ωραία (στην αρχή είχε κάτι σαν intro)

Δημοσ.

ego pantos psifizo blade... den einai to story oute tipota...apla paizei o wesley pou nomizooti einai o pleon katallilos gia tetoiou eidous taineies... To underwold to proto den mporo na po pos me trelane...apla kalo... To deutero...otan vgei se dvd tha to paraggeilo apo ton theio, ektos ki an vro xrono na pao na to do stin original version giati oi metafrasmenes den antexontai...

Δημοσ.

Μάλιστα...Οπότε ακόμη δεν έχουμε κάποιον που να έχει ολοκληρωμένη άποψη για την ταινία (ώς sequel)...

Αναμένουμε...Και γώ απο θείο θα την πάρω αφού βγεί σε DVD!!

Δημοσ.

Εμενα δεν μου αρεσε για εναν λογο μονο.Οτι ηταν ενας κακος (αντε 2 προς το τελος) με αποτελεσμα να βαρεθω .

Που ειναι οι σκηνες με τους 30 κακους που τρωνε το ξυλο της αρκουδας απο τον πρωταγωνιστη.(αρε αθανατο blade).

Ενας βασικος λογος που μου αρεσε το πρωτο ειναι και αυτος.

Δημοσ.

ela tora... blade rulez...ektos apo to 3o pou itan psilomapa... alla to trito eixe tin apisteuti ataka... Leei ekeino to frikio pou den pethaine: "Are you ready to die?"

Kai apantaei o theos wesley me to mauro to gyali: "I am always ready motherfucker!!" Etsiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!

Δημοσ.

Πήγα χθες να το δω . Είχε ωραία εισαγωγή , αρκετές σκληρές σκηνές και πολύ καλά εφέ .

Δεν ήταν όμως σαν το πρώτο . Του έλειπε η ανατροπή στο σενάριο και φυσικά η πρωτοτυπία .

Η ταινία αξίζει μόνο για σινεμά , στην τηλεόραση θα είναι βαρετό .

• Super Moderators
Δημοσ.

thn eida kai egw prin merikes meres...den mporw na pw oti me entypwsiase perissotero apo thn prwth...(e3aireitai h Kate Beckinsale :P )

pantws kai stis 2 tainies vampire fans genikotera kai eidikotera Vampire the Masquerade RPGades travousan ta mallia tous... (den xreiazetai na anaferw ta koula pou ginontai :P )

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πάντως... Αρκετά θα έλεγα... βοηθούσε βέβαια και το "κουστουμάκι" της Seline, αλλά γενικά ήταν στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα της πρώτης...

No spoilers... απλά αν και δεν την είδα στο σινεμά, νομίζω αξίζει...

Δημοσ.

καλα δεν ειδατε το πρωτο και πηγατε να δειτε το δευτερο; μετα πως ειναι δυνατον να σας αρεσε; αφου δεν ξερετε καθολου την ιστορια!

Δημοσ.

τι να πω ρε παιδιά... εγώ πήγα και το είδα με κρύα καρδιά λόγω παρέας. (είχα δει και το πρώτο). Μετριότατο κατά την προσωπική μου γνώμη και μια σκάλα κάτω από το πρώτο που κέρδισε μόνο λόγω εντυπώσεων και πρώτης επαφής (όπως εξίσου και το Van Helsing ή το πρώτο Blade με το παρεμφερές σενάριο ¨πλάσματα με κοφτερά δοντάκια που μεταμορφώνονται προκαλούν πανικό¨). Ευτυχώς που υπήρχαν και αρκετές στιγμές με... εκτεθειμένη σάρκα για να σε βγάλουν λίγο από την κουβεντούλα μέσα στο σινεμά ή το συνειρμό διαφόρων σκέψεων.

Κατά τα άλλα μην ακούω για σενάριο, γιατί δεν συζητάμε καν να πλησιάσουν LOTR ή Star Wars… ούτε καν Terminator ή οποιαδήποτε άλλο πλασματικό ή Sci-Fi Saga. Για αρκετή ώρα συνεπαρμένος από τα εφέ και την σκηνοθεσία συζητούσα με φίλους μου πόσα σενάρια υπάρχουν ανεκμετάλλευτα που η δύναμη της τεχνολογίας πλέον μπορεί να μετατρέψει σε απίστευτες παραγωγές, όπως αυτά των Thundercats, Robotech (The Macross Saga) και πολλά άλλα... φανταστείτε που έφτασε η συζήτηση.

Μιλάμε για φοβερό ενδιαφέρον κατά την παρακολούθηση της ταινίας...

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι περιμενατε να δειτε. Ουτε το super duper εργο ειναι, ουτε το προωθουν για τετοιο, ουτε το budget του Star Wars ή LOTR εχει. Μια χαρα εργο ειναι με πολυ καλα εφε και σεναριο.

Σε οποιον αρεσουν αυτα τα εργα (οπως εμενα) ξερει τι θα δει. Εφε και μαχες. Τιποτα λιγοτερο, τιποτα περισοτερο.

Ολα αυτα αποτελουν προσωπικη γνωμη βεβαια. Αλλα να ξερουμε τι ζηταμε.

Φιλικα,

Κωστας

Δημοσ.

Εγώ είχα ενθουσιαστεί με το πρώτο underworld αλλά το evolution δε μου άρεσε, ήταν too much σχεδόν αγριεύτηκα. Ήταν και το cinema που πήγα βλακεία και με χάλασε τελείως.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...