crach13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 παιδια εχω το Logitech cordless LX500 και σημερα ξαφνικα ειδα οτι το scroll στο ποντικι αρχισε να τα παιζει.Μολις το παταω δεν κανει τιποτα και ξαφνικα μετα απο δευτερολεπτα κουνιεται απο μονη της η σελιδα.Η και χωρις να σκλοραρω η σελιδα παει συνεχως πανω κατω.Τι φταιει??Αν χαλασε το καλυπτει η εγγυηση?Εχω 5 χρονια αν δεν κανω λαθος.Απο πλαισιο το πηρα!
Sanctu82 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Sigoura se kaliptei i egiisi... kalo einai na tous to pas piso an kai sigoura tha talaiporitheis ligaki!
KaNaKis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 παιδια εχω το Logitech cordless LX500 και σημερα ξαφνικα ειδα οτι το scroll στο ποντικι αρχισε να τα παιζει.Μολις το παταω δεν κανει τιποτα και ξαφνικα μετα απο δευτερολεπτα κουνιεται απο μονη της η σελιδα.Η και χωρις να σκλοραρω η σελιδα παει συνεχως πανω κατω.Τι φταιει??Αν χαλασε το καλυπτει η εγγυηση?Εχω 5 χρονια αν δεν κανω λαθος.Απο πλαισιο το πηρα! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΓΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΕΙΣ
crach13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 πρεπει να παρω και το πληκτρολογιο μαζι μου?Ηταν πακετο μαζι.Πληκτρολογιο και ποντικι μαζι.Τι να κανω?
dali13gr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Olo mazi. An itane mazi prepei na ta pas kai na sta allaksoun kai ta 2. Filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.