Προς το περιεχόμενο

corrupted files σε west. digital jd1600

ksessalonikios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδώ και περιπου 1 χρόνο ένα west. digital jd1600 (sata 160gb) οποίος αρκετά αρχεία zip/rar/exe που του κάνω paste απο τον πρώτο σκληρό μου τα καταστρέφει. Έκανα έλεγχο για bad sectors μεσα απο το utility της west. digital αλλα μου έδειξε ότι όλα είναι οκ. Εγώ τι μπορώ να κάνω τώρα,να πάω στο πλαίσιο απ' όπου τον είχα αγοράσει και να ζητήσω αλλαγή;

Δημοσ.

Egw phra ena Backup kai to apotelesma stin epanekinisi na kanei scandisk kai na grafei kati gia orfan file ean thimame kala ... recover file ka kai twra den anoigei kanena arxeio!

Eixa kanei overclocking alla den nomizw na ftaiei afto giati den htan h prwth fora pou eperna backup.

To idio synevh kai me allo disko pou evala kai phra backup!

Yparxei periptwsh na epanaferw ta arxeia mou?

Δημοσ.

Το overclock πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα στους sata δίσκους. Κοίταξε μήπως έχεις και κανέναν ιό. Πάντως πρόβλημα hardware δε νομίζω να είναι. Αν είχε bad sectors θα έκανε πολλή ώρα να αντιγράψει ή να διαβάσει τα αρχεία και θα έκανε περίεργους θορύβους. Αν το motherboard έχει 4 sata ports βάλε το δίσκο σε άλλο ζευγάρι ports. (οχι στο ακριβώς διπλανό από αυτό που τον έχεις τώρα).

Δημοσ.

format εκανα πρόσφατα αλλά καμιά αλλαγή, ο/c όπως φένεται κι απο την υπογραφή μου έχει γίνει αλλά δεν νομίζω να φταίει αυτο α)γιατί ο βασικός δίσκος δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα β)είμαι σταθερότατος σε ότι δουλειά κι αν κάνει το pc. Δυστυχώς δεν μπορώ να τον δοκιμάσω σε άλλο pc

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Egw phra ena Backup kai to apotelesma stin epanekinisi na kanei scandisk kai na grafei kati gia orfan file ean thimame kala ... recover file

Αυτό μου το έκανε και εμένα όταν εγκατέστησα τα win 2000 στο δίσκο που είχα τα αρχεία... Μου έκανε scandisk στην αρχή και μου έλεγε για orphan files... Στον πρώτο δίσκο είχα τα xp στον δεύτερο τα 2000. Εκεί που ήταν τα 2000 τα μισά και παραπάνω αρχεία μ@μήθηκαν... Μιλάμε για 200άρι δίσκο. Δοκίμασα τα πάντα και ultrex :P αλλά δεν έγινε τίποτα...

Δυστυχώς τα αρχεία σου τα έχασες για πάντα...

Δημοσ.
...Thn proseyxh sou :)

Me ti tool phres to backup?

:)

Pano ekana copy - paste se Windows Explorer. Mallon den yparxei pithanothta epanaforas. Eftyxws eixa parei backup kai sto laptop kai swthikan mexri mias vdomadas pisw oi ergasies mou.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...