infini Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Το PC που έχω μαζεύει αρκετή σκόνη και τρίχες λόγω κατοικίδιων. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον αποτελεσματικό αλλά και ακριβό πεπιεσμένο αέρα από το "Πλαίσιο". Σήμερα που πήγα να αγοράσω, μου απάντησαν οτι έχει εξαντληθεί και πως δεν γνωρίζουν αν και πότε θα ξαναφέρουν. Ξέρει κάποιος ενα μαγαζί που να πουλάει τέτοια είδη;
giorgos th. Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 pigaine se kana praktiker,carefour klp kai pare ena blower.ena pistoli aera.to vazeis stin mpriza kai katharises.exo ena pou douleuei stis 10000 rpm.den menei tipota apo skoni klp klp.
infini Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να μου πεις πόσο περίπου το αγόρασες και αν κάνει πολύ θόρυβο; Ευχαριστώ
dtkos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Εγώ πήρα το πιο μικρό μοντέλο (κινέζικο) με <30? και καθαρίζει τέλεια. Φυσικά το PC έξω στο μπαλκόνι, γιατι άμα το φυσήξεις μέσα δεν θα ξέρεις από να φύγεις απ' την σκόνη......
Sanctu82 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Einai mia para poli kali lisi... ena tetoio exoume sto net cafe pou doulevo kai teleionoume sta bam ton katharismo ton pc!
wizzy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 blowers exoun kai se kathe katastima me eidi oikodomis. times apo 25 Euro kai panw analogws strofwn. Thoribo kanoun, alla gia ta 2 lepta pou tha sou pairnei den nomizw na xathike kai o kosmos!
infini Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ευχαριστώ, αλλά αν μπορείτε γράψτε και περισσότερες πληροφορίες, όπως από που τα αγοράσατε, αν κάνουν πολύ θόρυβο και τι θα πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά τους. Ευχαριστώ.
wizzy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 egw to agorasa apo ena katastima psila sti Mesogeiwn, ligo prin tin plateia tis Agias Paraskeuis. Twra, gia thoribo den exw katsei na metrisw decibel, alla sou eipa kai prin, 2 lepta mou pairnei. Opws eipe kai o dtkos, to PC sto mpalkoni kai ola kala. Apo xaraktiristika, den exw na sou pw kati sigkekrimeno. Egw apla mpika mesa, eipa "thelw ena blower gia na apomakrinw tin skoni" kai telos! Toso apla!
Sanctu82 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2005 Ontos den xreiazetai na to poli psaxeis... den agorazeis karta grafikon na prepei na psaxeis kairo!
bend Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Πριν κάνα πεντάμηνο που έιχα ρωτήσει στο πρακτικερ γιατι ενδιαφερόμουν να πάρω μου έιπαν πως δεν θα ξανφέρουν.
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 se magazi me ergaleia exoun kai legete fysitiri i timi tou eine apo 15 euro eos 25 (kina)
dpolal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Kάνουν τόσο θόρυβο όσο και μια ηλεκτρική σκούπα... 2-4 λεπτά αρκούν για να καθαρίσουν τα πάντα... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο μπαλκόνι ή γενικά έξω από το σπίτι. Κάνουν απίστευτα θαύματα και ειδικά σε παλιά και πολύ σκονισμένα πισί....
ANEMOS-V Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 den kanoun tipota ean i skoni eine kolimeni kala.. apo nikotini - ygrasia.. prepei na doulepsei kai pinelo taytoxrona. episis i piesi aera eine poli megali apo konta ,kai yparxei kyndinos gia zimies.
Oberon Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Το PC που έχω μαζεύει αρκετή σκόνη και τρίχες λόγω κατοικίδιων. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον αποτελεσματικό αλλά και ακριβό πεπιεσμένο αέρα από το "Πλαίσιο". Σήμερα που πήγα να αγοράσω, μου απάντησαν οτι έχει εξαντληθεί και πως δεν γνωρίζουν αν και πότε θα ξαναφέρουν. Ξέρει κάποιος ενα μαγαζί που να πουλάει τέτοια είδη; Αυτό μπορείς να το κάνεις και με μια ηλεκτρική σκούπα.
skullman Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2005 Αυτό μπορείς να το κάνεις και με μια ηλεκτρική σκούπα. Καλύτερα όχι με ηλεκτρική σκούπα. Ο στατικός ηλεκτρισμός που δημιουργεί είναι θάνατος για τον Η/Υ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.