Προς το περιεχόμενο

Καθαρισμός PC

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το PC που έχω μαζεύει αρκετή σκόνη και τρίχες λόγω κατοικίδιων. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον αποτελεσματικό αλλά και ακριβό πεπιεσμένο αέρα από το "Πλαίσιο". Σήμερα που πήγα να αγοράσω, μου απάντησαν οτι έχει εξαντληθεί και πως δεν γνωρίζουν αν και πότε θα ξαναφέρουν. Ξέρει κάποιος ενα μαγαζί που να πουλάει τέτοια είδη;

Δημοσ.

Εγώ πήρα το πιο μικρό μοντέλο (κινέζικο) με <30? και καθαρίζει τέλεια.

Φυσικά το PC έξω στο μπαλκόνι, γιατι άμα το φυσήξεις μέσα δεν θα ξέρεις από να φύγεις απ' την σκόνη......

Δημοσ.

blowers exoun kai se kathe katastima me eidi oikodomis. times apo 25 Euro kai panw analogws strofwn. Thoribo kanoun, alla gia ta 2 lepta pou tha sou pairnei den nomizw na xathike kai o kosmos!

Δημοσ.

Ευχαριστώ, αλλά αν μπορείτε γράψτε και περισσότερες πληροφορίες, όπως από που τα αγοράσατε, αν κάνουν πολύ θόρυβο και τι θα πρέπει να προσέξω στα χαρακτηριστικά τους. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

egw to agorasa apo ena katastima psila sti Mesogeiwn, ligo prin tin plateia tis Agias Paraskeuis. Twra, gia thoribo den exw katsei na metrisw decibel, alla sou eipa kai prin, 2 lepta mou pairnei. Opws eipe kai o dtkos, to PC sto mpalkoni kai ola kala.

Apo xaraktiristika, den exw na sou pw kati sigkekrimeno. Egw apla mpika mesa, eipa "thelw ena blower gia na apomakrinw tin skoni" kai telos! Toso apla!

Δημοσ.

Πριν κάνα πεντάμηνο που έιχα ρωτήσει στο πρακτικερ γιατι ενδιαφερόμουν να πάρω μου έιπαν πως δεν θα ξανφέρουν.

Δημοσ.

Kάνουν τόσο θόρυβο όσο και μια ηλεκτρική σκούπα...

2-4 λεπτά αρκούν για να καθαρίσουν τα πάντα...

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο μπαλκόνι ή γενικά έξω από το σπίτι.

Κάνουν απίστευτα θαύματα και ειδικά σε παλιά και πολύ σκονισμένα πισί.... ;)

Δημοσ.
Το PC που έχω μαζεύει αρκετή σκόνη και τρίχες λόγω κατοικίδιων. Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον αποτελεσματικό αλλά και ακριβό πεπιεσμένο αέρα από το "Πλαίσιο". Σήμερα που πήγα να αγοράσω, μου απάντησαν οτι έχει εξαντληθεί και πως δεν γνωρίζουν αν και πότε θα ξαναφέρουν. Ξέρει κάποιος ενα μαγαζί που να πουλάει τέτοια είδη;

Αυτό μπορείς να το κάνεις και με μια ηλεκτρική σκούπα. :)

Δημοσ.
Αυτό μπορείς να το κάνεις και με μια ηλεκτρική σκούπα. :)

Καλύτερα όχι με ηλεκτρική σκούπα. Ο στατικός ηλεκτρισμός που δημιουργεί είναι θάνατος για τον Η/Υ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...