anstik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Σ'ευχαριστώ Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2016 από anstik
anstik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικά ήταν εύκολο, αλλά αν δεν μου έδεινες το link ακόμα θα έψαχνα
Dinos_12345 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει καλό screen recording app, τύπου fraps; Θέλω να γράψω full hd cs go
pmav99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Interesting: https://firejail.wordpress.com/
anstik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Πρόγραμμα που να εγκαθιστάς στον υπολογιστή σου, προφανώς και δεν υπάρχει. Σκέψου πχ ότι ο υπολογιστής σου είναι κλειστός, τι θα καταγράψει και πως; Διάβασε το link που σου έδωσα στο edit. Περιγράφει τι πρέπει να κάνεις. βλέπω πως δεν κρατάει αποτελεσματα απο domains κανω κατι λάθος?
pmav99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 πιθανότατα οχι. Το να κρατάει ο άλλος logs του δικού σου υπολογιστή είναι ένα service το οποίο λογικά θέλει χρήματα.
anstik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί ομως να γινει ακομα κι απο αποσταση πχ 20-40μ με καπιο ακριβο εξοπλισμο, σωστά;
pmav99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Το βασικό ερώτημα φίλε anstik είναι τι ακριβώς πιστεύεις ότι θα πετύχεις γνωρίζοντας πχ ότι ο Χ επισκέφθηκε την Υ ιστοσελίδα...
anstik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ενωω οτι πρεπει να ξερω τι γινεται μεσα στο δικτυο μου ..
SV8XXX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που θελεις λεγετε "MITM attack" arpspoof και tcpdump ειναι προγραμματα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αυτο τον σκοπο. Βεβαια δεν ειναι κατι πολυ απλο οπως πιθανον να εννοεις με τη λεξη "προγραμματακι" Αν το ψαξεις θα βρεις ακρη. Παντως το οτι θελεις να ξερεις τι γινεται στο δυκτιο σου δεν ειναι ΠΑΝΤΑ δεοντολογικα σωστο.Ειναι σαν να κρυφοκοιτας απο κλειδαροτρυπα μεσα στο σπιτι σου μερικες φορες. Τα arpspoof και tcpdump περασμενα στο sg4 για χρηση αποσφαλματωσης..
warlock9_0 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Υπάρχει καλό screen recording app, τύπου fraps; Θέλω να γράψω full hd cs go Πολυ καιρο τωρα και windows και linux μονο obs
anstik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτο που θελεις λεγετε "MITM attack" arpspoof και tcpdump ειναι προγραμματα που μπορουν να χρησιμοποιηθουν για αυτο τον σκοπο. Βεβαια δεν ειναι κατι πολυ απλο οπως πιθανον να εννοεις με τη λεξη "προγραμματακι" Αν το ψαξεις θα βρεις ακρη. Παντως το οτι θελεις να ξερεις τι γινεται στο δυκτιο σου δεν ειναι ΠΑΝΤΑ δεοντολογικα σωστο.Ειναι σαν να κρυφοκοιτας απο κλειδαροτρυπα μεσα στο σπιτι σου μερικες φορες. Τα arpspoof και tcpdump περασμενα στο sg4 για χρηση αποσφαλματωσης οχι SV8XXX δεν θελω να κανω ΜΙΤΜ αυτο που θελω γινεται και με εναν openDNS
SV8XXX Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 openDNS καλος ειναι, αλλα μαλλον θα χασεις ενα μερος της ταχυτητας σου.
anstik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι το δοκίμασα για λιγο καλο ηταν δεν προσεξα καπια πτωση στο σημα ..
pmav99 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Ενωω οτι πρεπει να ξερω τι γινεται μεσα στο δικτυο μου .. Και όμως δεν απαντάς. Δεν σε ρωτάω τι θες να κάνεις. Σε ρωτάω γιατί θέλεις να το κάνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα