Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στο Developers Note σταματησα. Νομιζα οτι θα αφορουσε μονο τους... Developers.

Δεν φανταστηκα οτι μονο οι Developers κανουν calls...

:P

Δημοσ.

Ε ναι, τι νομιζατε οτι ειναι? Μια σελιδα που ανοιγει μεσα σε εναν υπερ-απλο browser. Ετσι ειναι κατι standalone εφαρμογες για fb, περιπου ετσι ειναι το smtube, και κατι τετοιο με πολλα περισσοτερα ειναι το popcorntime!

Και χωρις προσθετο για βιντεο κλησεις γενικα για λινουξ, λογικο ειναι να μην δουλευει για κλησεις...

Δημοσ.

Εχω τον gmail λογαριασμο μου βαλμενο σε thunderbird και δουλευει μεσω imap. Σε ενα μηνυμα που ηθελα να αποθηκευσω, πατησα archive και καπου πηγε και δεν μπορω να το βρω! Επειδη εχει οδηγιες και φωτογραφιες κλπ, εινια λιγο δυσκολο να ζητησω να το ξαναστειλει, οποτε μηπως ξερει κανεις που εχει παει?

Δημοσ.

Εχω τον gmail λογαριασμο μου βαλμενο σε thunderbird και δουλευει μεσω imap. Σε ενα μηνυμα που ηθελα να αποθηκευσω, πατησα archive και καπου πηγε και δεν μπορω να το βρω! Επειδη εχει οδηγιες και φωτογραφιες κλπ, εινια λιγο δυσκολο να ζητησω να το ξαναστειλει, οποτε μηπως ξερει κανεις που εχει παει?

Συνήθως το προεπιλεγμένο είναι το Local Folders αλλά μπορείς να το δεις και να το αλλάξεις από το Account Settings: Edit >> Account Settings >> (Διαλέγεις το λογαριασμό που θέλεις) >> Copies and Folders >> Και αλλάζεις τις επιλογές εκεί που λέει "Message archives".

Τα παραπάνω ισχύουν για Icedove 38.6.0 σε Debian 8 Jessie (Stable)

Δημοσ.
Επειδη εχει οδηγιες και φωτογραφιες κλπ, εινια λιγο δυσκολο να ζητησω να το ξαναστειλει,

Αν δεν βγάλεις άκρη, λογικά αυτός που στο έστειλε θα το έχει στα απεσταλμένα του, οπότε μπορεί να το βρει και απλά να το κάνει forward.

Δημοσ.

Λογικά θα το έχεις βρει μέχρι τώρα, αλλά αν ξαναχρειαστεί, μπορείς να βρεις archived mails στο subfolder "Αll Μail" του Gmail. Από εκεί μπορείς να το μεταφέρεις πίσω στο Inbox.

2ος τρόπος, αν θυμάσαι title/sender κλπ να κάνεις ένα search και να το βρεις.

Πηγή

Δημοσ.

Φιλε noa113 με εσωσες! Απο τη ρυθμιση που λες, βρηκα πως οτι γινεται archived παει στο φακελο "ολα τα μηνυματα" :/

Και ετσι το βρηκα μεσα εκει. Gg!

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε jim_p με έχεις βοηθήσει καμιά πενηνταριά φορές (μάλλον λέω λίγες αλλά είσαι και μετριόφρων).

Μόλις κατάλαβα ότι πρέπει να λέω πιο συχνά ευχαριστώ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξέρετε κανένα πρόγραμμα σαν το mtputty για linux; Θέλω να παίρνει τα σωσμένα sessions του putty αυτόματα ή με κάποιο απλό import.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...