Oxygene Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Στο Avidemux νομίζω γίνεται μόνο με μία εικόνα και ήχο της αρεσκείας σου
stefant24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Γεια σε όλους σας παιδιά . Εδώ και πολύ καιρό βασανίζομαι στο πως μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω στα Windows στο Ubuntu 15.04. Mήπως γνωρίζει κανένας τι μπορώ να κάνω , τι πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω γιατί όσες φορές χρησιμοποίησα το Wine δεν μου έβγαινε.
Oxygene Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ανάλογα με ποια παιχνίδια εννοείς, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος
stefant24 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2016 Ανάλογα με ποια παιχνίδια εννοείς, πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος Π.χ. PES 2014 , GTA IV αυτά θέλω να δοκιμάσω
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μεινε καλυτερα σε windows εφοσον θες παιχνιδια τετοιων απαιτησεων https://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=8757 https://appdb.winehq.org/objectManager.php?sClass=application&iId=15523 Οπως εχω πει σε αλλο θεμα και για αλλο παιχνιδι: "αν δεν παιρνει platinum, δεν αξιζει να ασχοληθεις".
noa113 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Καποιος θελει εχει ενα πληθος απο φωτογραφιες και βιντεο και θελει με αυτα να κανει ενα μεγαλυτερο βιντεο που να τα περιεχει ολα. Μπορει να γινει κατι τετοιο με το avidemux και αν ναι πως? Ναι μπορεί να το κάνει με το avidemux, γενικά με το avidemux μπορείς να φτιάξεις και πολύ πολύπλοκα video. ....και αν ναι πως? Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις; Αν δεν έχεις ξαναδουλέψει και σου φαίνεται βουνό ρώτα αλλά κι εγώ ξέρω μόνο τα βασικά. Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις κάτι πολύ απλό τότε υπάρχουν και πιο απλά προγράμματα όπως το openshot 1
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Για μια εργασια ενος φιλου: θελω να βαλω καμια δεκαρια φωτογραφιες και δυο βιντεο να παιξουν ολα μαζι σερι. Αυτο. Θα μπορουσα να το κανω πχ με premiere που ξερω, απλα το να βαλω premiere για δουλεια μιας ωρας παραειναι.
Oxygene Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 αν δεν παιρνει platinum, δεν αξιζει να ασχοληθεις Εγώ θα πρότεινα diamond και πάνω
jim_p Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον εισαι νεος ακομα στο φορουμ... http://www.insomnia.gr/topic/300292-split-tα-καλύτερα-παιχνίδια-σε-linux-side-discussions/?p=3714348
Oxygene Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον εισαι νεος ακομα στο φορουμ... http://www.insomnia.gr/topic/300292-split-tα-καλύτερα-παιχνίδια-σε-linux-side-discussions/?p=3714348 Insomnia != Linux
jim_p Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Καποιος που να ξερει απο avidemux να μου πει γιατι δεν γυριζει το βιντεο (απο portrait σε landscape) στην προεπισκοπηση ενω το εχω ορισει κανονικα?
noa113 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Αν θυμάμαι καλά είναι κάτι σαν: Video output >> Filters >> Transform >> Rotate (ή κάπως έτσι). Αν αυτό που έγραψα είναι αυτό που λες ότι έχεις ήδη κάνει δοκίμασε κάποια από τις άλλες ρυθμίσεις (90/180/270 d) γιατί ίσως το default δεν είναι αυτό που νομίζεις.
jim_p Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2016 Ναι αυτο ειναι, και δουλευει οπως ειπες, απλα δεν το δειχνει στην προεπισκοπηση. Το εκανα με το openshot και τερμα. Btw, μαμαει το openshot και δεν του το ειχα! Τολμω να πω το καλυτερο εναλλακτικο του premiere, ασχετως πλατφορμας!
Oxygene Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2016 Το καλύτερο εναλλακτικό του Premiere είναι το KDEnlive και φυσικά το Lightworks. Το Openshot καλό και απλό, αλλά στην έκδοση 1.x κρασάρει συνεχώς. Όταν βγεί με το καλό η 2.0 final βλέπουμε και πάλι...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Πιθανών αστεία ερώτηση, αλλά στα αποτέλεσματα αναζήτησης μπυ βγάζει μόνο για παντζούρια. Στο LibreOffice και γενικότερα στο Linux, πως μπαίνει το σύμβολο του Ευρώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα