Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στο laptop του πατέρα μου από Windows 7 σε Linux. Σκέφτομαι να του περάσω τα ubuntu. Πέρα από τα βασικά σε ότι έχει σχέση με browsing, συνηθίζει να αντιγράφει DVD από video club. Ουσιαστικά αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε αν υπάρχουν κάποια προγράμματα με ελληνική μετάφραση που να κάνουν τα εξής:

• CD Audio rip
  • DVD audio rip & transcoding 
  • CD/DVD burn

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στο laptop του πατέρα μου από Windows 7 σε Linux. Σκέφτομαι να του περάσω τα ubuntu. Πέρα από τα βασικά σε ότι έχει σχέση με browsing, συνηθίζει να αντιγράφει DVD από video club. Ουσιαστικά αυτό που θέλω από εσάς είναι να μου πείτε αν υπάρχουν κάποια προγράμματα με ελληνική μετάφραση που να κάνουν τα εξής:

• CD Audio rip
  • DVD audio rip & transcoding 
  • CD/DVD burn

ευχαριστώ πολύ

Βάλε καλύτερα mint νομίζω αν έχει δουλέψει windows θα τα συνηθίσει περισσότερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα αρκετά προγράμματα αλλά το μόνο που δεν βρήκα είναι ένας εύκολος DVD Transcoder. Σχεδόν όλα τα προγράμματα rip-αραν το DVD σε avi/mp4/etc και είχαν σχετικά δύσκολο interface για τον πατέρα μου. Μέχρι και Wine δοκίμασα αλλά όλα τα dvd transcoders δεν έτρεχαν! :P

Από οτι φαίνεται θα παραμείνει στα Windows

Δημοσ.

Το handbrake ριπάρει/κωδικοποιεί dvd, μια δυνατότητα που στην έκδοση για Παράθυρα απουσιάζει. Φτιάχνεις το προφίλ που θέλεις, το ορίζεις default και μετά η διαδικασία είναι παιχνιδάκι.

Μια άλλη λύση που κάνει όλα όσα ζητάς, είναι το k3b. Δεν γνωρίζω όμως αν έχει ελληνική μετάφραση.

Δημοσ.

Αν δεν φτιαχτει το θεμα με το dlna, θα τον εχω πεταξει μεχρι την 2.2.1...

Δοκιμασα την σημερινη nightly της 3.0 και ακομα τιποτα. Μαλλον ηρθε η ωρα για αλλαγη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αν δεις στο install, το ubuntu έχει ppa, το arch είναι στο aur και σε suse έχει πακέτο

στο debian το έκανα compile μαζί με το ffmeg και παίζει μια χαρά

δεν έχει τα πάντα από την παλιά έκδοση των windows ακόμα αλλά είναι μια χαρά λειτουργικό

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά. Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να δείχνει τους υπολογιστές που είναι συνδεμένοι στο workgroup μου και τρέχουν windows. Και να μπορώ να συνδέομαι σε αυτούς, ανταλλάσσοντας αρχεία από τους κοινόχρηστους φακέλους τους. Τρέχω στον υπολογιστή μου lxle, ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...