chek2fire Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2014 Μέσω broswer ουστιαστικά τρέχει σαν συντομεύσεις είναι. Και αυτά τα προγράμματα του chrome που σου λέω με τις συντομεύσεις στην επιφάνεια μόνα τους τρέοχυν σε δικό τους παράθυρο και ούτε που τα καταλαβαίνεις ότι είναι broswer.
chek2fire Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 δοκίμασε όποιο σε βολεύει. δοκίμασε και τον chrome
Oxygene Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Pale Moon βασισμένος στον παλιό, καλό Firefox. Δεν τον αλλάζω με τίποτα πλέον.
jim_p Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Θελω εναν hex editor που να κανει το εξης απλο: να μπορει να κανει αναζητηση σε απλο κειμενο, οχι σε hex, οχι σε binary, οχι σε ascii. Να του δωσω να βρει το "mitsos" και να το ψαχνει ετσι ακριβως! Το jeex απορριπτεται γιατι δεν κανει το παραπανω, το ghex επειδη δεν βρισκει τιποτα, το bless επειδη θελει mono, το okteta επειδη θελει το μισο kde και το geany με ενα προσθετο σε lua που κυκλοφορει επειδη δεν μου το βλεπει καν (το προσθετο). Και τα οσα εκτελουνται σε command line επισης απορριπτονται επειδη θελω κατι με gui να τελειωνω γρηγορα! Και ολο αυτο για 4 αναζητησεις και ~20 αντικαταστασεις που πρεπει να κανω, σε συνολο 2 αρχειων!
ALLisCHAOS Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δε το έχω δοκιμάσει και πρέπει να είναι κ σε beta ακόμα, αλλά μπορείς να του δώσεις μια ευκιαρία: wxHexEditor.
jim_p Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το εβαλα, ευχαριστω. Καλο φαινεται απο αποψη λειτουργιων, κανει και αυτο που θελω, αλλα το interface του εινια λιγο... 90s να το πω?
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Ostinato: Ένα καλό συμπλήρωμα για το WireShark
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Ανακαλυψα το soundcloud αυτες τις μερες! :/ Βασικα ανακαλυψα την πραγματικη δυναμη του εναντι του youtube (ποικιλια, ποιοτητα ηχου κλπ). Αλλα επειδη βαριεμαι να ανοιγω browser για να ακουω, θελω κατι σε εφαρμογη και ας ειναι command line σκετο. Υπαρχει?
tsadreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Σιγουρα υπαρχει addon για το clementine και νομιζω και για το tomahawk. Λογικα και για αλλους media player. Σε command line υπαρχουν τα soundCLI και SoundCloud2000.
jim_p Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Το soundcli το ειδα και εγω, αλλα θελει ruby. Και το αλλο ruby θελει. Και δεν εχω ruby! Ειναι δυνατον να μην εχω? Παω να βαλω... clementine Το tomahawk δεν μου αρεσε :/ Ξερεις αν μπορουν να παιξουν playlists απευθειας?
tsadreas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Κι εγω καποιο να παιζει playlist ψαχνω αλλα το μονο που βρηκα ειναι το soundcli. Το προβλημα μου ειναι οτι δε μπορω να το εκγαταστησω γιατι σκαλωνει καπου το ruby-gstreamer. edit Υπαρχει φυσικα και η λυση του webapp απο το Firefox marketplace https://marketplace.firefox.com/app/soundcloud?src=search
pmav99 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Και δεν εχω ruby! Ειναι δυνατον να μην εχω? Δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές διανομές που να την έχουν εγκατεστημένη από default
firewalker Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα αντίστοιχο του Ardesia που να δουλεύει σωστά; https://code.google.com/p/ardesia/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα