Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

blacklm το post σου είναι επιεικώς απαράδεκτο...

Καταρχήν κάποια προγράμματα που ζητάς τρέχουν τα ίδια σε linux. Αυτό σημαίνει ότι ούτε καν κοίταξες στο site του κατασκευαστή για πληροφορίες.

Δεύτερον υπάρχει το google.

Τρίτων και σημαντικότερο, δεν ζήτησες 4-5 προγράμματα αλλά μια λίστα με δεκάδες προγράμματα, συμπεριλαμβανομένων των MS Office και Adobe Suite.

Δεν έχει λοιπόν διαβάσει ούτε τα βασικά περί linux, απλά ζητάς από το φορουμ να σου λύσει τα προβλήματά σου, και μάλιστα όλα!

Άποψή μου πάντα

• Like 1
  • Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

blacklm επιεικως απαραδεκτος ...

1--->>>> http://www.insomnia.gr/wiki/_/linux/%CE%BC%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-linux-version-r33

2) το adobe reader υπαρχει οπως και τα vlc nero

3)κατι βλακειες του τυπου anti virus cleaner registry cleaner cache cleaner windows cleaner carpet cleaner car cleaner noob cleaner και γενικα cleaner ξεχνα τες

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

γεια σας παιδια.

εχω linux mint kde.

1)ψαχνω να βρω καποιο προγραμμα που να μου λεει αν καποιος μπαινει στο δικο μου ρουτερ.

να μπορω να δω δηλαδη αν καποιος μου κλεβει ιντερνετ και ποιος(παραδειγμα το ονομα του υπολογιστη του).

2)επισεις ψαχνω να βρω ενα προγραμμα που να κανει τις εξης λειτουργιες...παραδειγμα εχω ενα αρχειο avi και θελω να το κοψω στα δυο μερη....και το αντιστροφο να εχω μια ταινια avi se 2 meroi kai να θελω να το κανω σε ενα αρχειο avi.

υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει τις παραπανω λειτουργιες;;;;;

οτι προγραμμα ηθελα το βρηκα αλλα για αυτες τις λειτουργιες δεν μπορεσα να βρω ακομα.

περιμενω απαντηση σας.ευχαριστω.

Δημοσ.

1)ψαχνω να βρω καποιο προγραμμα που να μου λεει αν καποιος μπαινει στο δικο μου ρουτερ.

να μπορω να δω δηλαδη αν καποιος μου κλεβει ιντερνετ και ποιος(παραδειγμα το ονομα του υπολογιστη του).

Aυτο θα το δεις απο την σελιδα του router σου.

Δημοσ.

warlock to βρηκα το dhcp log που ελεγες βασικα το λεει λιγο διαφορετικα αλλα το βρηκα και βλεπω ποιοι ειναι μεσα.

απλα μια ερωτηση....εκει βλεπεις μονο αυτους που ειναι συνδεδεμενοι με καλωδιο η βλεπεις και αυτους που μπαινουν ασυρματα;;;;

Δημοσ.

βλεπεις οτιδηποτε εχει δωθει dhcp

ειτε εχει συνδεθει με καλωδιο, ειτε ασυρματα, ειτε με τηλεπαθεια, ειτε πνευματικα - καλωντας πνευματα. 

Δημοσ.

χαχαχαχ οκ ευχαριστω τριτωνα.

παιδια επισεις ψαχνω να βρω ενα προγραμμα που να κανει τις εξης λειτουργιες...παραδειγμα εχω ενα αρχειο avi και θελω να το κοψω στα δυο μερη....και το αντιστροφο να εχω μια ταινια avi se 2 meroi kai να θελω να το κανω σε ενα αρχειο avi.

υπαρχει καποιο προγραμμα που να κανει τις παραπανω λειτουργιες;;;;;

Δημοσ.

tritona φιλε μου σε καταλαβα.

φορτωνω το ενα βιντεο και εκει που τελειωνει κολλαω και το αλλο και το σωνω.

και αντιστοιχα αν θελω να κανω ενα βιντεο σε 2 αποκοπτω το κομματι που θελω και ανοιγω νεα εργασια και το κανω δευτερο.

τα λεω καλα :-D ;;;

φυσικα απο οτι καταλαβα αυτο γινετε και με αλλα προγραμματα και δεν το ηξερα.

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητειται εφαρμογη που να μπορει να συνδεθει σε upnp/dlna "share" και να παιξει ταινιες απο αυτο. Θελω να δω αν παιζει και τους υποτιτλους (τυπου srt) που συνοδευουν τα βιντεο (τυπου avi ή mp4).

Το xbmc δεν τους παιζει, οποτε πρεπει να τσεκαρω αν ειναι προβλημα του upnp/dlna σερβερ (minidlna) ή του προγραμματος.

---edit

Τελικα ειναι θεμα του minidlna και των εξωτερικων υποτιτλων. Εβαλα τον vlc και τα παντα παιζουν οπως στο xbmc. Εβαλα μετα ενα mkv με ενσωματωμενους υποτιτλους (softcoded) και τα δειχνει κανονικα.

Επεξ/σία από jim_p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...