Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 @jim_p Danny the Dog την λένε την ταινία. Εγώ κάνω το εξής, ανοίγω το βίντεο σε έναν player βλέπω στα πόσα fps είναι και μετά ψάχνω υπότιτλο με τα ίδια fps. Σίγουρα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Αν το προβλημα ηταν τα διαφορετικα fps, οι υποτιτλοι θα ηταν συγχρονισμενοι με την ταινια στην αρχη και οσο θα περνουσε η ωρα θα εχαναν συγχρονιμο. Το εχω παθει και αυτο Εδω οι υποτιτλοι, και οι 8-10 παραλλαγες τους που δοκιμασα, δεν ειναι πουθενα συγχρονισμενοι με την ταινια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 jim_p ο yifi δεν είχε βάλει τους υπότιτλους μαζί με την ταινία? Ψάχνεις ελληνικους? όσο για τον tritona, το σενάριο που λέει κατεβάζω axxo είναι σωστό, υπάρχουν subs για axxo, maxspeed, yifi κτλ (από google φυσικά) δεν θα βρεις ποτέ subs για Ts1rib00m και άλλα άγνωστα groups μόλις έβαλα xbmc, θα πρέπει να προσπάθησω να το κάνω compile στο raspberry, έχει πολύ γούστο και δεν το είχα δει jim_p μιλάς πάντα για ελληνικούς υπότιτλους? ο yifi αγγλικούς έχει μέσα, για ελληνικούς θα δοκίμαζα πιο παλιά rips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgospan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αν το προβλημα ηταν τα διαφορετικα fps, οι υποτιτλοι θα ηταν συγχρονισμενοι με την ταινια στην αρχη και οσο θα περνουσε η ωρα θα εχαναν συγχρονιμο. Το εχω παθει και αυτο Εδω οι υποτιτλοι, και οι 8-10 παραλλαγες τους που δοκιμασα, δεν ειναι πουθενα συγχρονισμενοι με την ταινια! Απ' ότι βλέπω έχεις XBMC άρα μπορείς να κάνεις την πιο βασική αλλαγή στους υποτίτλους από 'κει μέσα. Αν τα FPS των υποτίτλων είναι τα ίδια με της ταινίας(αν βρεις υποτίτλους για 720p οποιουδήποτε group, ακόμα καλύτερα) λογικά θα δουλέψει. Ανοίγεις το menu με τα Play, Pause, Stop κλπ. και πηγαίνεις στις επιλογές ήχου και υποτίτλων. Εκεί κάπου στη μέση έχει subtitle offset. Αν το πας - οι υπότιτλοι βγαίνουν πιο μετά και αν πας στο + οι υπότιτλοι βγαίνουν πιο νωρίς. Αν δεν κάνω λάθος κιόλας κρατάει τη ρύθμιση αν κλείσεις την ταινία και τη δεις κάποια άλλη μέρα αλλά δεν κρατάει το delay για τους εξωτερικούς player. Μακάρι να σου πιάσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο ακριβως, η ρυθμιση για τον καθε υποτιτλο αποθηκευεται τοπικα στο ιδιο το xbmc, οποτε ειναι δωρον αδωρον μιας και η καθε ταινια μετα τον "υποτιτλισμο" παει σε samba share για να τις βλεπει και ο μικρος απο το λαπτοπ του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Το Corel After Shot Pro είναι το παλιό Bible (το αγόρασε η corel) και είναι ένα ωραιότατο πρόγραμμα τύπου lightroom, ίσως και πιο συμπαθητικό σε κάποια θέματα, μιας και τρέχει και σε linux. Δεν είναι βέβαια ούτε open ούτε δωρεάν, μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου είναι στα 60$ (και με ψήνει ιδιαίτερα). Η τιμή του είναι 100$ μετά την προσφορά. Το δουλεύω εδώ και κανά μήνα με τα RAW από την 5D και την 7D μιας φίλης φωτογράφου και δηλώνω ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Βέβαια, όπως και κάθε πρόγραμμα, επιδέχεται βελτίωση, μεγάλη, αλλά το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το lightroom παρά το ακριβότερο της τιμής του Σε ερώτηση προς την Corel με ενημέρωσαν ότι για την ώρα δεν υπάρχουν σχέδια για native 64bit έκδοση, αλλά δεν είναι απίθανο να συμβεί στο μέλλον. Αν κάτι τέτοιο συμβεί δεν θα χρειάζεται άλλο license (είπαν). Επίσης εντός της ίδιας έκδοσης οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν. Για major upgrades δεν ξέρω το κόστος, δηλώνουν ότι απλά θα παρέχουν μια έκπτωση 10-20$ επί της κανονικής τιμής. Μου φαίνεται λίγο ακριβό το upgrade, αλλά αυτό είναι πάντα ανάλογο των αλλαγών που έχουν κάνει και του πόσο στήριξαν την παλιά έκδοση πριν πάνε στην νέα. Παραθέτω το mail μου και το δικό τους στα αγγλικά, για όποιον θέλει να το διαβάσει: Hello! I'm a linux user for a long time now and a passionate photographer too. I've been using several open source tools but lately I've been needing more functionallity, so I found AfterShot. I am amazed by your program, it is really good and I love the fact that it is available for linux. I have a few questions about it though: 1) what is the update policy for Aftershot? If I buy the full version do I get a period of free upgrades? What is the price for the new versions if one already has an older one? 2) do you plan on releasing an x64 bit version? If so, will existing customers be able to use it or will there be some fee? Thanks in advance and please keep on supporting the GNU Linux platform with your magnificent software. Thank you for contacting Corel Customer Support and we appreciate your interest on our AfterShot Pro. Whenever our engineers release an update for the current software, it is usually free. However, an upgrade is for a new version of the software and different from the previous version. Once its released, if you have a previous version then you are qualified for an upgrade purchase which is usually $10 to $20 difference from the standard full price. We do not have any information if we will release a 64bit version of the software but we already started it on our main program which is CorelDraw - for this instance, if you purchase CorelDraw Graphics Suite X6, you are entitled to get both 32bit and the 64bit version. It is highly likely that it would be the same with AfterShop Pro if there would be 32bit and 64bit versions. Kindly advise if we can now close this case, you may also log in online then support>support case and select close to close a case. Please do not hesitate to contact us with any further questions. Regards, Corel Customer Support Services έχω σβήσει τα ονόματα από το παραπάνω mail Θα μου άρεσε πολύ να δω και άλλα προγράμματα να φτάνουν αυτό το επίπεδο (therapie, darktable etc) αλλά για την ώρα τα βρίσκω πολύ δύσχρηστα και χρονοβόρα σε βασικές ενέργειες. Και ένα shot του πως διαχειρίζεται τον i7 όταν κάνει export edit: η προσφορά 60$ είναι μέσω αμερικής, οπότε πρέπει να προστεθεί και το VAT (ΦΠΑ για εμάς), και πάλι συμφέρει έναντι της ευρωπαϊκής τιμής και επιτρέπει να το αγοράσει κάποιος από Ελλάδα. Ελπίζω μόνο να βγάλει τα λεφτά του, μου ήρθε 52.3ευρώ χρησιμοποιόντας και ένα coupon code που βρήκα στο Google. Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω software (εκτός από games) και έμελε να είναι για το linux. Επίσης συνεχίζω στην λογική που λέει ότι όλα μου τα εργαλεία είναι 100% νόμιμα (ακόμα και τα xp στο virtualbox, χεχεχε), κάτι το οποίο είναι εφικτό με το linux Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2012 από mandos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 από mail clients τι παίζει? Δεν θέλω να τα ρίξω στον Opera για να μην τον μπουκώσω. Τώρα είμαι σε gmail αλλά σκέφτομαι (πάντα το σκέφτομαι) να γυρίσω σε κάποιον client. Το outlook 2003 μου άρεσε πολύ, πραγματικά πολύ, και έκανε και sync με winmobile. Υπάρχει τίποτα αξιόλογο? Κάτι που να κάνει και sync με καμία mobile συσκευή (όχι απαραίτητο, αλλά θα μου άρεσε). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 claws, ελαφρύς, γρήγορος και απλός. βάλε και plugin (κανε μια βόλτα στο wiki γιατί θέλει λίγη μανιβέλα) outlok σε VM thunderbird, ποτέ δεν με κέρδισε αλλά είναι πολύ καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Η λύση VM δεν παίζει, υπάρχουν στιγμές που έρχονται 20-30 mail την ώρα (3-4 φορές το χρόνο) και δεν θέλω να έχω ένα vm για αυτή τη δουλειά συνέχεια ανοιχτό. claws εναντίον birdy λοιπόν, έχω δουλέψει το δεύτερο και ποτέ δεν με κέρδισε, δεν ξέρω τον πρώτο. Στο μεταξύ διαβάζω για τον evolution και νομίζω μου αρέσει αυτό που βλέπω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
martinoff Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 δεν τον ξέρω, μάλλον τον ξέρω αλλά δεν του έδωσα ποτέ την ευκαιρία α, έχουμε και μερικούς που χρησιμοποιούν mutt σαν γνήσιοι console junkie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) είμαι console junkie (ssh,scp,vi... το απαιτεί η δουλειά) αλλά όχι να στέλνω και mails μέσω console αν και δεν θα ήταν κακό για το netbook, αλλά πόσες ώρες είμαι στο netbook ποια? Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2012 από mandos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Θελω εναν 2 panel file manager για τις μετακινησεις αρχειων σε φακελους που γινεται Ο πανικος. Δοκιμασα τον gentoo, μου φανηκε αργος, και τον worker που ειναι κακασχημος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 double commander μακράν ο πιο βολικός (σε gui), και μετά αυτός του kde, νομίζω λέγεται krusader. Ο double είναι μια χαρά πάντως, δέχεται παραμετροποίηση και όταν γράψεις κάτι το πάει στο cli οπότε είναι εύκολο να μην πιάσεις καθόλου ποντίκι. Αλλιώς mc μέσα από κονσόλα, αθάνατος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μα τον mc θελω να αποφυγω Καλος ο doublecmd, αλλα δεν τον βρισκω σε πακετο για debian. Με τα 2 standalones σε gtk και qt παντως μου φανηκε καλος. Καμια αποψη για τον sunflower? http://code.google.com/p/sunflower-fm/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 αυτός του kde είναι ο dolphin και έχει split view που κόβει κώλους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα