martinoff Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για την ιστορια, εχω τον leafpad οποτε εχω κανει association τα .srt .sub κλπ με leafpad --codeset=windows-1253 off topic άμα πουλήσεις ποτέ τον cpu τον θέλω εγω άκου εκεί leafpad, φοβάσαι μην σου τρώει πόρους ο geany στον i7 ? > arch@archy ~ $ pacman -Qi geany Name : geany Version : 1.22-1 URL : http://www.geany.org/ Licenses : GPL Groups : None Provides : None Depends On : gtk2 hicolor-icon-theme desktop-file-utils python2 Optional Deps : vte: for terminal support Required By : geany-plugins Conflicts With : None Replaces : None Installed Size : 9592.00 KiB Packager : Alexander Rødseth <[email protected]> Architecture : x86_64 Build Date : Mon 18 Jun 2012 10:40:07 PM EEST Install Date : Mon 13 Aug 2012 07:35:30 PM EEST Install Reason : Explicitly installed Install Script : Yes Description : Fast and lightweight IDE arch@archy ~ $ pacman -Si leafpad Repository : extra Name : leafpad Version : 0.8.18.1-3 URL : http://tarot.freeshell.org/leafpad/ Licenses : GPL Groups : None Provides : None Depends On : gtk2 desktop-file-utils Optional Deps : None Conflicts With : None Replaces : None Download Size : 74.39 KiB Installed Size : 432.00 KiB Packager : Ionut Biru <[email protected]> Architecture : x86_64 Build Date : Thu 23 Feb 2012 02:31:32 PM EET MD5 Sum : d635adb76b7fad50d04c7a276f3cf78d SHA256 Sum : 429c9c1d308e90a3824ef774cb417b5d933849ccf5d8b5b22720410ebbcfb504 Signatures : Yes Description : A notepad clone for GTK+ 2.0
mandos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Τρίτωνα έχεις i7 με 3gb ram και swap? Εγώ νόμιζα ότι ήσουν σε λαπτοπ και είχες 3gb... Θα πάρω το μέρος του martinoff εδώ, λυπάμαι
mandos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 αυτό δεν είναι κακό, τα άλλα είναι θανάσιμα αμαρτήματα
martinoff Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 εντωμεταξύ τα άλλα δυο depend τα έχει υποχρεωτικά από άλλα πακέτα το geany πάντως είναι ο default editor για μένα, βάζω και vte για να έχω κονσόλα πάνω του και δεν θες άλλα παράθυρα τα κάνεις όλα πάνω του terminal,compiler,debug όλα μαζί
Sirios8e Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μπορειτε να μου πειτε για το mint cinamon ενα προγραμμα που να ενωνει video και να τα μετατρεπει σε avi οπως to freemake στα windows (δεν ξερω αν μπορουν να εγκατασταθουν αυτα μου ζητανε να εγκαταστησω το net framework??) Eυχαριστω
mandos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 http://alternativeto.net/software/freemake-video-converter/ το handbrake βγαινει πρώτο και με διαφορά στη λίστα
jim_p Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Επειδη εχω αγανακτησει με τους υποτιτλους που δεν ειναι συγχρονισμενοι, ψαχνω εναν subtitle editor. Απαραιτητες προϋποθεσεις - να μην θελει ενα σκασμο απο εξαρτησεις, πχ το subtitlecomposer, αν και φαινεται καλο, θελει kdelibs, δηλαδη για μενα που δεν εχω ιχνος k-εφαρμογης, θελει το μισο kde + phonon + phonon backend κλπ - να εχει preview του ηχου ή και του βιντεο για να βλεπω που παει ο καθενας, και ακομα καλυτερα αν αυτο το κανει με τον mplayer - να μην εχει προβλημα στο να ανοιξει αρχεια συμπιεσμενα με h.264, γιατι τα μισα μου ειναι mkv και τα αλλα μισα mp4 - να δειχνει τα ελληνικα σαν ελληνικα και οχι σαν κινεζικα! Μεχρι στιγμης δοκιμασα τα aegisub και subtitleeditor. Τωρα παω για το gaupol. Τo gnome-subtitles απορριπτεται απο τωρα γιατι θελει mono (= αποτυχημενη μεταφορα του .net framework στο λινουξ). Αν δεν υπαρχει κατι για λινουξ, γινονται δεκτες και προτασεις για windows, φτανει να μην κρεμονται απο σαβουροbackends του στυλ java και .net framework. Αν ουτε παλι υπαρχει κατι, πειτε μου καποιο αλλο site Κατεβαζω απο opensubtitles και subtitles.gr (μεσα απο το plugin του xbmc) και απο το subs4free (με το χερι).
martinoff Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 έχω σταματήσει να ασχολούμαι με υποτίτλους από τότε που έβαλα xbmc τώρα έβαλαν και subtitlegr πάνω από τρεις προσπάθειες δεν έχω κάνει για να πετύχω συγχρονισμένους
mandos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 και ότι έψαχνα κάτι σαν το bsplayer για linux, αν το xbmc είναι το τίμημα θα το βάλω (βέβαια τα παίρνω σε usb και τα βλέπω στην tv, αλλά δεν με νοιάζει) jim_p δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ τα βλέπω όλα στα english πλέον, βασανίστηκα τόσο που άλλαξα γλώσσα η κοπελιά όμως είναι του ελληνικού και δεν την αδικώ
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγω μεσα απο το xbmc κοιταω για υποτιτλους πλεον. Το κακο ειναι οτι και αυτοι που λενε sync δεν ειναι, πρωτα μιλαει και ο υποτιτλος βγαινει μετα απο 2+ δευτερα. Και αυτο μου εχει συμβει σε 5 ταινιες (danny the dog και την τετραλογια των aliens). Υποψιαζομαι πως το plugin ταιριαζει απλα τη διαρκεια του υποτιτλου με τη διαρκεια της ταινιας και αυτο οριζει σαν sync. Anyway, το gaupol φαινεται να ικανοποιει πολλες απο τις παραπανω προϋποθεσεις που εθεσα. Απλα δεν εχει ταυτοχρονη εμφανιση βιντεο και εφαρμογης, δηλαδη κανεις οτι κανεις και μετα το βλεπεις στο βιντεο πανω. Και μετα το ξανακανεις
tritonas00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ποτε δεν κατεβαζω χυμα.Παντα πριν κατεβασω μια ταινια, βλεπω πρωτα τα ονοματα των υποτιτλων της πχ mplampla-dvdrip-axxo.srt Οποτε κατεβαζω τo release του axxo. Απλα ωραια και KISS.
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Ok, αν μου το βρεις με αυτο τον τροπο, κερναω καφε Το αρχειο της ταινιας ειναι "Unleashed.2005.720p.BrRip.x264.YIFY.mp4" και ο κοντινοτερος υποτιτλος που να τελειωνει πχ σε "YIFY" ειναι στα ισπανικα Και εσβησα και τον αγγλικο υποτιτλο ο μαλακας!
egw_eimai_re Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Τo gnome-subtitles απορριπτεται απο τωρα γιατι θελει mono (= αποτυχημενη μεταφορα του .net framework στο λινουξ). Δεν το κατάλαβα αυτο μπορείς να εξηγήσεις; 2 κουμπιά πατάς και εισαι κομπλέ με όλους τους υποτίτλους.
jim_p Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Στην τριτη σειρα λεει mono-runtime >$ apt-cache depends gnome-subtitles gnome-subtitles Depends: mono-runtime |Depends: libc6 |Depends: <libc6.1> Depends: <libc0.1> Depends: libenchant1c2a Depends: libgconf2.0-cil Depends: libglade2.0-cil Depends: libglib2.0-cil Depends: libgtk2.0-cil Depends: libgtkspell0 Depends: libmono-corlib4.0-cil Depends: libmono-posix4.0-cil Depends: libmono-system-web4.0-cil Depends: libmono-system4.0-cil Depends: gconf2 Depends: libc6 Depends: libglib2.0-0 Depends: libgstreamer-plugins-base0.10-0 Depends: libgstreamer0.10-0 Depends: libxml2 Depends: libmono-i18n4.0-all Depends: gstreamer0.10-plugins-base Depends: gstreamer0.10-x Recommends: gstreamer0.10-ffmpeg Το mono ειναι το αντιστοιχο του .net framework για λινουξ, aka σαβουροbackend, οπως η java πχ. http://www.mono-project.com/Main_Page Δεν ειαμι απο αυτους που συμμεριζονται non native εφαρμογες, πχ picassa, και εφαρμογες τετοιου ειδους, πχ jdownloader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα