stavros100 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 γεια σας παιδια θα ηθελα τιν βοηθεια ασς ... προσφατα εγκατέστησα linux fedora 16 στο laptop και το προβλημα μου ειναι οτι παω να κατεβασω αρχεια torrent με το ktorrent το προγραμμα που εχει το linux και οτι κατεβαζω σερνετε κατεβαίνει με παρα πολυ χαμηλή ταχύτητα.. ενω με τα windows 7 που εχω στον ιδιο δισκο και που ειχα απο παλια κατεβαίναν σφαίρα με καλη ταχύτητα . μπορεί να μου πει καποιος τι μπορει να φταίει;
jim_p Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Μπορει να βλεπει ο tracker πως δεν χρησιμοποιεις καποιον γνωστο client, πχ utorrent, και να σου κοβει την ταχυτητα. Αυτο αλλαζει απο τις ρυθμισεις του ktorrent καπου, αλλα μοον στο ktorrent γινεται αυτο.
Don.Matis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλημέραααα! Ρε παιδιά μια συμβουλή αν ξέρει κανείς.... Καιρό στα windows και mac με έχει βολέψει ο filemaker, τώρα όμως στο linux δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο να με βολέψει...έχετε καμιά πρόταση?
twiner Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Καλημέραααα! Ρε παιδιά μια συμβουλή αν ξέρει κανείς.... Καιρό στα windows και mac με έχει βολέψει ο filemaker, τώρα όμως στο linux δεν έχω βρει κάτι αντίστοιχο να με βολέψει...έχετε καμιά πρόταση? καλημέρα! http://www.kexi-project.org/
Don.Matis Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 καλημέρα! http://www.kexi-project.org/ Ωραίος φίλε ευχαριστώ για το tip..
warlock9_0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 καποιο προγραμμα που να διαχειριζεσαι την επιφανεια κλπ με ενα gamepad; δεν ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά δες το wminput για το wii
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Gimp 2.8 τελικη. Δεν βρηκα καμια ανακοινωση, αλλα ο σερβερ την εχει κανονικα. ftp://ftp.gimp.org/pub/gimp/v2.8/
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ναι αυτη ειναι, μονο που δεν ειναι ενεργο απο default και γινεται με καποια επιλογη απο το μενου. Και το single δεν ειναι ακριβως οπως το φανταζεσαι πχ απο το photoshop. Εδω το καθε παραθυρο μεγαλωνει ή μικραινει σε βαρος του αλλου, οπως ενας tiling wm στοιχιζει τα παραθυρα του σε ολο το εμβαδο της οθονης χωρις να καλυπτει κανενα. Τελος, το feature υπαρχει εδω και πολυ καιρο στην 2.7 που ειναι στην ουσια η beta της 2.8.
warlock9_0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μωρε το ξέρω οτι στην ουσία είναι tiled αλλά είναι ευκολία αν το κάνει μόνο του, πχ εγώ μετά από λίγο εκνεριζόμουνα, κούνα λίγο αυτό, μεγάλωσε εκείνο, μίκρυνε το άλλο :devil: αν το είχε και η 2.7 δεν ξέρω, το έψαχνα γιατί κάπου το είχα ξαναδιαβάσει αλλά δεν το βρήκα ποτέ
twiner Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 δουλεύει κανείς το krita; τώρα με τις εκλογές θα το δοκιμάσω λίγο.
jim_p Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μιας και γυρισαμε το θεμα στις εφαρμογες επεξεργασιας εικονας, προσφατα επεσε το ματι μου πανω στο pinta, το οποιο ειναι αντιγραφη του paint.net. Οπως το paint.net απαιτει το .net framework, ετσι το pinta απαιτει το mono για να δουλεψει. Για μενα λοιπον, μακρια κι αγαπημενοι. http://pinta-project.com/
chek2fire Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Για το ubuntu υπάρχει ήδη ppa για την νέα έκδοση του gimp ppa:otto-kesselgulasch/gimp
DIMITRISG Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) Ένα αξιόλογο πρόγραμμα δημιουργίας προβολής διαφανειών: ffdiaporama http://ffdiaporama.tuxfamily.org/?lang=el 05/05/2012 – Κυκλοφορία της πρώτης έκδοσης beta του ffDiaporama 1.3Το ffDiaporama 1.3 εισάγει πολλές καινοτομίες: Μετασχηματισμός του κειμένου σε εμπλουτισμένο κείμενο (Προσοχή: Η τροποποίηση του συστήματος αποτύπωσης μπορεί να προκαλέσει μια προσέγγιση του κειμένου των έργων που έχουν αποθηκευτεί με προηγούμενες εκδόσεις.) Προσθήκη εφέ στο κείμενο (Εστίαση και κύλιση) σε λειτουργία για αυτό το στιγμιότυπο Προσθήκη εφέ για τα τμήματα σε λειτουργία κατά τη διάρκεια αυτού του στιγμιότυπου Προσθήκη της λειτουργίας ΑΝΑΙΡΕΣΗ (UNDO) σε πολλά παράθυρα διαλόγων (Διαφάνεια, κείμενο, εικόνα, βίντεο και φόντο) Τροποποίηση του διαλόγου «Ιδιότητες των διαφανειών» για: Την δυνατότητα επιλογής πολλαπλών τμημάτων (πίνακας τμημάτων, διαδραστική ζώνη και μερικές λειτουργίες) Την προσθήκη κλειδώματος των ιδιοτήτων Προσθήκη ενός κουμπιού λήψης εικόνας προεπισκόπησης για τον αναπαραγωγέα βίντεο και για τον διάλογο βίντεο Άλλο σημαντικό σημείο: Μετάβαση από το LIBAV/ffmpeg στο LIBAV/avconv (το ffmpeg υποστηρίζεται ακόμα αν το avconv δεν είναι διαθέσιμο στο μηχάνημα!) Τέλος υποστήριξης του LIBAV 0.6 (Το οποίο σημαίνει και τερματισμός της συμβατότητας της εφαρμογής με τις παλαιότερες διανομές Linux όπως το Ubuntu 11.04, η Fedora 15 κλπ …) Μικρή παρουσίαση των νέων χαρακτηριστικών : http://www.youtube.com/watch?v=ZDNQzEVvD6A Επεξ/σία 6 Μαΐου 2012 από DIMITRISG
maggle Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 γεια χαρα παιδια,αγορασα ενα μικρο φορητο και εχει λειτουργικο συστημα meego,το οποιο ειναι σχετικα ευκολο αλλα εχω τα εξης προβληματα. α.δεν μπορω να προσθεσω ελληνικο πληκτολογιο,δεν ξερω τον τροπο. β.ο media player που εχει δεν παιζει avi,γνωριζετε καποιο τροπο να προσθεσω καποιο codec η να εγκαταστησω ενα νεο player(δοκιμασα vlc και real player αλλα μου βγαζει λαθος στην εγκατασταση).επισης εναν τροπο για να μπορει να παιζει ξεχωριστους υποτιτλους. γ.ψαχνω ενα torrent client για το εν λογω λειτουργικο. ευχαριστω πολυ. 1) επίσης το clementine είναι πολύ καλο 4) chrome, firefox, midori και άλλους πολλούς. Μόνο safari και ΙΕ δε θα χεις. 5) έχουμε qbittorrent και transmission. αρχηγε μου ποια εκδοση του πρεπει να διαλεξω(εχω λειτουργικο fedora) και που πρεπει να πατησω για να την κατεβασω.ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα