angmar Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 1) επίσης το clementine είναι πολύ καλο 4) chrome, firefox, midori και άλλους πολλούς. Μόνο safari και ΙΕ δε θα χεις. 5) έχουμε qbittorrent και transmission. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Πολλές πολλές επιλογές, αρκετές από τις οποίες θα τις ξέρεις και από τα win. Εγώ μουσική άκουγα με τον vlc (τώρα έβαλα mpd, αλλά είναι βαβούρα). Στον ίδιο έβλεπα και ταινίες με υπότιτλους. Δεν έχει διαφορές από το περιβάλλον της windows έκδοσης. Το ίδιο ισχύει και με τους browsers, ότι σου ταιριάζει. Για torrent το transission μου αρέσει πολύ, δεν δοκίμασα άλλα. Εχέ αυτό το site κατά νου: http://alternativeto.net/ σε πολλά θεματά αξίζει να του ρίχνεις μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 τα πέρασα ρε παιδιία αλλά ψιλόσέρνεται το netbook. με τα XP πήγαινε πολύ καλύτερα..μήπως δεν έκανα κάτι καλά; του έχω περάσει UBUNTU, 12.04 Beta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Δοκιμάσε το LUBUNTU ή κάτι ακόμα πιο ελάφρυ. Δεν θέλω να σε τρομάξω με το Arch αλλά αν θες να ασχοληθείς τότε αξίζει. Οι επιλογές σου όπως καταλάβαινεις είναι αμέτρητες και κανείς δεν μπορεί να σου πρωτείνει τι σου ταιριάζει. Ελαφρύ είναι το Vector, το Puppy και άλλα. Πιο hardcore (αλλά τα κάνεις ΟΤΙ θες) είναι το Arch, το Debian, το Gentoo (...). Θέλουν χρόνο, διάβασμα, όρεξη. Σε γενικές γραμμές να ξέρεις ότι βαρύ είναι το Desktop Environment (DE) και όχι το distro. Τα XFCE, LXDE, E17 είναι πιο ελαφρία των KDE, GNOME, UNITY (και το fluxbox, blackbox, dwm είναι πούπουλα!). Το Lubuntu ειναι Ubuntu με LXDE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 δοκιμασε lubuntu 11.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 το λαπτοπι είναι 2-3 χρονών σίγουρα (Acer Aspire One) και φοράει έναν εμετικό Intel Atom. εγώ δεν ξέρω τι θα μου ταιριάξει, για έναν φίλο το κάνω πίστευα θα πήγαινε πολύ καλύτερα με Linux αλλά μάλλον με αυτή την έκδοση δεν πάει βήμα. ο φίλος θέλει να ακούει μουσική/surfing/ταινίες. απλά πράγματα. ποια λέτε να χώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mask2011 Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Ότι σου είπε ο mandos. Πιο πολύ ρόλο παιζει το DE παρά η διανομή. Έχεις χρησιμοποιήσει ξανά linux; Αν όχι μπορείς να μας πεις και το μοντέλο του netbook να σε βοηθήσουμε. Μαζί τα γράφαμε. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος στο μοντέλο. RAM, CPU... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μπορώ να τα δω κάπου από μέσα από τα linux όλες αυτές τις πληροφορίες; όπως καταλάβατε είμαι άσχετος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Τις πληροφοριες για τη CPU και τη RAM εννοεις? Με δυο εντολες σ'ενα τερματικο... cat /proc/cpuinfo cat /proc/meminfo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μάλλον πρέπει να φύγουμε από αυτό το topic μιας και συζήταμε για άσχετα θέματα πλέον. Δοκίμασε όσα έχεις συλλέξει μέχρι τώρα από πληροφορίες και μας λες για επιπλέον βοήθεια. Netbook με Atom 1.6 και 1ghz ram όπως όλα (άντε να έχεις 2). Φαντάζομαι χωρίς SSD. To LXDE είναι μονόδρομος (μετά πάμε σε πιο ελαφρία, υπάρχουν). Δοκίμασε lubuntu αρχικά. Υπάρχει και αυτό: http://archbang.org/ αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία να σου πω. Προσωπικά θα έβαζα arch+lxde και θα ήξερα ότι τίποτα περιττό δεν μου βαρένει το σύστημα. Αν θες να το ψάξεις το archwiki έχει φοβερό πλούτο πληροφοριών και οι arch-ers του insomnia είμαστε αρκετοί. Όμως για να μην τα παρατήσεις πριν καλά καλά ξεκινήσεις θα πρέπει να ξέρεις ότι με το arch θα δεις μια άλλη όψη στα λειτουργικά συστήματα. Θα μάθεις πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Μάλλον πρέπει να φύγουμε από αυτό το topic μιας και συζήταμε για άσχετα θέματα πλέον. Εκανα report στο #423 για να γινει split... μολις γινει (αν γινει), ας σβηστει και το παρον... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2012 επειδή έχουμε το ίδιο Netbook με τον φίλο σου , (αν κατάλαβα έχει το acer aspire one a150, Με atom n270, 1gb μνήμη, gma 950) μπορείτε να δοκιμάστε την παλιά LTS ubuntu netbook 10.04, δουλεύει άψογα και είναι πολύ ποιο γρήγορη απο τα XP. ή αλλιώς Lubuntu, Linux mint LXDE όπως είπαν και τα παιδιά. To unity είναι πολύ βαρύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το Αrch με openbox παντως φυσαει στο netbook μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Το Αrch με openbox παντως φυσαει στο netbook μου. tritonas στείλε κανα link με καμια οδηγία να δοκιμάσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2012 Πολλες προτασεις εχουμε γραψει εδω http://www.insomnia.gr/topic/382703-info-project-linux-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα